förbereder inför plåtning

Idag va det tänkt att jag skulle sticka och möta upp ingela för att plåta på djurgården! men en stadig snöstorm & borttappade nycklar satte stopp för dom planerna tyvärr, Plan B fick formas! en liten plåtning här hemma ist!

Nu har jag fixat och trixat ett par timmar, möblerat om ett rum till studio, fixat och donat med bakgrunder, nu skulle jag börja fixa upp lamporna, MEN när jag skulle sänka ena stativet så small ena lampan!!!!!! big no no!

så nu har jag en blixt kvar HELVETE! men men det löser sig nog på ett eller annat sätt :D har ju en hederlig extern blixt oxå så det lär nog funka prima endå!

 

lite behind the scene bilder än så länge!

90 min sen är det plåtningstime!


Årets bilder

Jag håller på med årets mastodont uppgift. Att välja ut årets bästa bilder som jag tagit! Det är inget litet jobb kan jag ju säga!

Iår borde jag nog dela upp det i kategorier kanske?

Igår va jag på DOP :D en riktigt trevlig liten tillställning faktiskt! jag kommer att under dagen slänga upp några av bilderna från gårdagen!

Undrar om Gud är arg på mig idag? För jag svor nämligen långa tysta ramsor med svordomar under dopet då kameran låste sig upprepade gånger!  Vi får helt enkelt se om jag blir straffad!


fotokalender!

Tjoho alla galna fotogalningar :D

Jag har en ny grej på G !

Jag ska fixa ihop en fotokalender tänkte jag! självklart behöver jag en modell för varje månad!
självklart vore det kalas om du oxå fyllde år denna månad

så här av er om ni är intresserade! detta ska såklart va gjort rätt snart så ni får öka ;)




RSS 2.0