Dagens mode!

Jag satt och ugglade i min kontorsstol och njöt av den svalkande brisen från fläkten som stått och snurrat hela dagen, en av mina säljare va på g ut för att röka så jag hakade på.

hon gick utan skor i bara strumporna, vi går alltid runt i skorna här på jobbet ( eller på vilket jobb gör man inte det?) nåväl jag frågade varför hon gick utan skor samt varför hon hade omaka strumpor på sig.

Svaret blev att det tydligen va senaste modet, alla i henne skola sprang runt sådär.! helt sjukt tänkte jag, det visade sig att det inte bara va henne skola utan massa andra skolor oxå... dagens mode? vad kommer imorgon?

vad va "dagens fluga" på min tid som ung? Hockeybilder? pogs, coca coola jojjon, ? ja jävlar det va så mycket som kom farandes från den ena dagen till den andra!

vilken fluga hakade du på när du va liten? eller du behöver väl inte ens va liten, : )

skriv en komentar!


i solnedgången!

Igår så tog jag och min älskling en lång kvällspromenad. Min babe passar en urgullig liten labrador vid namn Maggan nu under veckan, igår kväll efter jobbet så begav vi oss ut i sätra för att titta på den vackra solnedgången.

När vi skulle gå upptäckte jag till min fasa att mina batterier till kameran helt och hållet hade tagit slut!!!! den hade stått på hela dagen på jobbet : (

Millans kära mor sa att jag nu kunde njuta mer av den verkliga synen instället för genom linsen. Jag visste att nu kommer säkert älgar att para sig med grisar, eller så kommer det ett ufo eller så kommer nåt annat interssant att hända bara för att jag inte har med mig kameran.

Ja jävlar ett skuttande rådjur hoppade framför oss, nån form av örn flög över våra huvuden

Vi satte oss på ett berg med utsikt över vattnet, vi hann precis till den vackra solnedgången. jag njöt i fulla drag tillsamans med min underbara : ) Det va så otroligt vackert! jag kännde mig som 15 år igen sittandes på ett berg hånglandes med min flickvän :) det va otroligt jätte jätte mysigt!

Min babe hade med sig sin kamera så här kommer några bilder iaf : )






Utkast: Jag har ...

Jag har skrivkramp och jag har inte ens börjat skriva, har suddat ut den första meningen säkert över tio gånger nu helt galet! Men det är när jag har skrivkramp som jag egentligen brukar skriva bäst för då smattrar bara fingarna på och det kommer endå nått vettigt ur dom :P Det kan antingen bli nån av mina galna upptåg från mina unga år eller helt enkelt mina hamster teorier där jag är fullständigt övertygad om att hamstrar kommer att ta över planeten en vacker dag,

Jag minns nån dag på jobbet för säkert 4 år sen då jag satt och skrev min hamsterterori på 4 A4 sidor, i full exstas över att hamstrarna en dag skulle bli världhärskare, kan en hamster tvinga ett plan att nödlanda kan dom nog fan ta över världen oxå! tyvärr så är min rapport raderad : (

Det kliar galet mycket på ryggen just nu! jag va ute i köket för en stund sen och rotade fram pastasleven ur kökslådan och kliade som en liten galning! ja jag vet att det låter snuskigt med pastasleven men jag diskade den faktiskt efteråt :D

kliar gör det oxå på mina fötter, jag har räknat till ca 15 stiliga myggbett, Jag och min älskling samt våra underbara vänner firade Midsommar i Tierp, hade aldrig vart där så jag kunde nog föresteälla mig en gata med en kiosk och några affärer, mkt riktigt det va så det såg ut när vi kom fram.

men men inte midsommar i tireps city, vi vart upplockade av Jokkes farsa som körde oss 2 mil ut i ingenstans bland kossor, getingar, fästningar, björkar och myggor! myggor till förbannelse! återkommer till dom några rader längre ner!

när vi kom fram till huset mitt i skogen packade vi upp och bäddade in oss i gäststugan innan det va dax för att inleda midsommaren, Min älskling samt Ida och Maria knallade iväg som glada skolflickor och plockade blommor till kransarna medans jag och Jokke drog i oss några snapsar innan vi begav oss ut i skogen utrustade med såg för att fälla midsommarstången.

sen käkade vi midsommarlunch med sill, potatis, lax och massa andra goda tillbehör :D Sen satte Millan igång att fixa kransar till alla :D hon gjorde ett jätte jobb och knåpade ihop krans efter krans, jag och Jokke fixade iordning midsommarstången, den kom dock upp efter kl 23 och då va det inte många som va kapabla till att dansa små grodorna runt den :P Jag va för en gångs skull inte ap plakat utan höll min fylla på en jämn och skön nivå hela kvällen.

Efter en trevlig tillställning va det dags att krypa till kojs, jag, Millan, Maria, ida plus två av hundarna Nixa och stoja delade på några kvadrat stuga, tjejerna snarkade ikapp under natten, lät väl typ som en gammal moppe :P hundarna snarkade oxå :P så sött :D

På morgonen va alla sådär lagom sega ingen stress, dom enda som va stressade va myggorna som vid första bästa tillfälle betedde sig som atackflyg och bombade oss med bett så fort vi inte va redo med fäktande händer. inte ens dom tuffaste doserna av myggmedel får dom jävlarna att ge fan i mig, det kanske är mitt whiskey dränkta blod dom vill åt?

Jag klara mig endå hyffsat bra, min älskling fick dock riktiga myggbettsbölder : ( men det löste sig rätt okej med allergitablett :)

här kommer lite bilder från midsommar : )

          

           

Nu ska jag krypa ner i sängen! men den är rätt tom :S min älskling sover hemma idag så jag får hitta nått som luktar henne som jag kan ligga och hålla om i natt : )

over and out mina vänner sussa sött och sweet dreams och alla annat mysigt som man kan hitta på under natten!


Ur våran synvinkel från skivan :P

                   

Somliga apraka andra halv apraka, vissa onyktra andra nyktra döm själva mina vänner, vad som hände på bussen hände på bussen :P

           

Fyllekäk på donken

   

IB Syd Skolan '09 del 2




     

    

     

    

    

     

     

          


IB Syd Skolan '09 del 1

Bilder från Linneas studentskiva!

   

     
 
      

       

        

André = lyckligast i universum!

Lördagen den 13e juni förlovade jag mig med min underbara Millan! en av mina lyckligaste dagar i mitt liv!!! jag hoppas på fler lyckliga dagar i livet med henne! :D

jag tror inte nån förstår hur mkt hon betyder för mig! hon gör mig så jävla sinnesjukt jätte lycklig! bara blotta synen av henne får det att pirra till i hela kroppen och jag känner fjärilarna i magen!

Nu på kvällen kom hon hem till mig, jag öppande dörren och det enda jag såg va en stor bukett blommor!!!! senast hon gav mig en ros vart jag helt ställd! vad tror ni jag blev nu när det kommer en hel bukett med underbart vackra blommor?

JAG ÄLSKAR DIG!!!



 

är man skillad så är man!

Jag behärskar tekniken att äta,dricka och fotografera samtidigt!


KKF bara för attd et är måndag???

Hallelulija det va KKF time! ni som inte vet vad KKF är så är det en förkortning på kajkantsfylla/kajkantsfest :D en riktigt trevlig tillställning där det brukar dyka upp en hel del roliga och sköna vänner, vi sitter på KK i old town och dricker och har allmänt jävla jätte roligt!

Jag va en smula nervös över vädret igår men det orndade upp sig till ganska hyffsat väder endå :D

här kommer gårdagens skörd av bilder!

    

Är man ny på KK har vi som tradition att man måste dricka whiskey!

     

Vi offrar även till KKF guden för en lyckad kväll



     
   

              


vinylparty & svensexa

igår åkte jag och Millan riktigt långt bakåt i tiden! nämligen till 60, 70 80 talet! Marias mor hade fyllt 50 år och detta firades! vinylparty ! sjukt najs! min snygging va utklädd till en riktigt het 80 tals tjej sjukt snygg! :D själv va jag nån blanding av 60, 70 och 80tal en blandning av en hippie och miami vice,

fick en peruk av en kollega till mig som jag va riktigt stilig i hahaha, fan jag e inte van at ha långt hår så jag höll ju på att få flipp ett x antal gånger då håret fastnade i maten osv, hittar fortfarande svarta hårstrån på kroppen :P vi åt sinnesjukt god mat, drack, snacka skit och dansade! ja jag dansade faktiskt :D har fan börjat dansa riktigt mkt nu senaste tiden. inte för att jag kan men skaka lite röv kan man ju alltid göra :P


idag så ska tydligen min svensexa bli av :D alltså nej det är inget riktigt bröllop snanare mer en symbol för kärleken ( kkf bröllop) det lär bli ren och skär galenskap :D

Jag har noll koll på vad som kommer att hända ikväll, jag tippar på att jag kommer att bli utklädd till apa och skeppad till polen full som en kastrull, eller så kommer jag vakna upp på skansen i älghagen med älgen britta sniffandes i röven, eller så vaknar jag upp i en rondell i Haparanda utklädd till ren, ja mkt kan hända!

jag drar igång en gissningslek om vad som kommer hända! så mina kära bloggläsare vad tror ni jag kommer att råka ut för?


jag sitter som vanligt just nu på kontoret och ugglar ska snart avsluta mina provjobbarare och förbereda mig för kvällens äventyr :P räkna med bilder! :D

vi ses på andra sidan linsen mina vänner :D

       

mer bilder att vänta!


André = skalman

Hej mina vänner jag vet att jag har vart riktigt riktigt seg på att uppdatera bloggen på senaste tiden, har flängt runt en hel del. har väl vart en smula lat oxå kanske ?

jag håller på att fixa bilderna från

Linneas studentskiva
Min kusins bröllop
båtresan
samt många många andra

ha tålamod :D

jag tillbringade min natt hos min underbara älskling :D helt underbart fantastiskt!!!! jag är så lycklig så att jag snart spricker! hon har gjort mig hel! va bara väldigt jätte synd att jag behövde gå upp imorse för att jobba jag ville ju ligga kvar vid hennes sida och bara mysa men klockan skrek! : (

här kommer lite bilder iaf  : )

   


RSS 2.0