Ny design

sååååå lite ny design på bloggen! min vän Millan fixade och trixade med katastrofen : ) vitt e snyggt tycker jag :D
eller vad säer ni andra?

jag tror jag har valt ut årets bild 2008 som jag tagit! här kommer den!


                                                                                               

BLONDINBELLA LÄGGER NER?

Jag trodde inte mina ögon när jag spånade igenom Aftonbladet  efter onödiga nyheter. först slog ögonen ner på Foppas comeback i Modo vilket va lite kul att läsa! fortsatte ner och fick till min gläjde syn på rubriken "blondinbella lägger ner bloggen"

min redan så stora fredagsglädje utbrast i ett rungande JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! hallelulija! inga fler fjortisinlägg från denna pinsamma kvinna!

blondinbella som jurist? jag skulle då inte ta den rättegången seriöst utan att tänka på vad hon är för människa!


VAD TÄNKER FÖRÄLDRARNA MED?

Imorse när jag i glad fredagsanda knallade iväg till jobbet puffandes på min cigg så såg jag massa pappor och mammor komma cyklandes med sina barn på pakethållare och styre samt på pedaler. Det som förvånade mig mest va att ungarna saknade hjälm?!!

Jag började ju självklar fiffinurla på vad dessa mammor och pappor tänkte på när dom kom farandes i stockholmstrafiken med sina ögonstenar totalt oskyddade

Det är en smula jätte sjukt tycker iaf jag!

 

komentarer på detta?

 


återskapande

Det är dax för ett återskapande av bloggen såhär kan det ju inte se ut. undrar vad det är som har hnt för jag har minsan inte gjort nånting.

funderar på om man ska köra i stilrent vitt och svart kanske?

köra bloggvänner nu får ni allt ta och komma med lite förslag här på hur min blogg ska se ut :D



vafan e detta?

oj oj oj aj aj aj katastrof, panik !!! vafan har hänt med min blogg? det här va ju inte bra! jag har ju inte ändrat nånting!

hum får styra uppd et här under dagen på nått vänster. fick ju hjälp med att koda skiten och grejer :P

skriver mer under dagen


dubbelpass och galenskap

Ja jävlar jag åkte på att jobba dubbelpass idag! Min kollega är sjuk så att det va bara att knega vidare då jag egentligen slutade. 13 timmar blir det idag sådär lagom spännande är helt slut just nu!

galenskap på hög nivå jag har sinnesjukt ont i magen ( ja jag vet tjejer jag ska inte klaga över lite magknip)  MEN JAG GÖR DET ENDÅ :D

tror det va den där jävla äckliga findus lådan jag käkade för nån timma sen


jag kan få 135 000 kr!

har jag typ universums största tur så kan jag inom kort va 135000 kr rikare! men den turen har jag knappast. Mitt hopp hänger på att min kollega går vidare till en pokerturnering i Sundsvall.

( för övrigt så har jag hört ordet sundsvall väldigt många gånger idag )

jag får 15 % av vinsten enligt kontrakt! så går han vidare till pengarna så kan det bli en bra slant, vinner han allt ja då är jag 135 tusen lax rikare.

kan varenda snäll människa som läser denna blogg  ge mig ett stor lycka till! jag vill bli rik!

lunchblogg

Här sitter jag och är så sjukt seg efter lunchen. har gått in i nån slags matkoma light. en säng eller en soffa skulle sitta fint just i detta nu!

I veckan ska jag kika på lägenhet. jag har töjt på mina gränser och har letat mig ut på röda linjen helt sjukt! det är en 4a på 110 kvm. grejen är att jag skulle behöva en inneboende :D

nån som känner sig manad att bli "sambo" med mig? :D



skumma drömmar och spöken

Jag tror jag hade mitt livs skummaste drömm inatt! jag drömde om en säl i miniformat som va gravid och som dessutom hade dött. Min bästa tjejkompis va hysterisk över detta. Jag insåg att mun mot mun metoden hade varit världelös. så jag rotade fram ett sugrör från ingenstans och blåste liv i djuret. kort därpå förlöstes 4 st hundvalpar. förvåningen va total.

sen vandrade jag runt i en skola nånstans, det va en blandning av mitt gamla gymnasium ( tyresö gymnasium) och Tess universitet. även där dök dvärgsälen upp.

igår va jag uppe på kontor tre och rev kartonger. jag vet mycket väl att det finns nånting däruppe som inte är mänskligt. jag stog i köket och rev och slet när jag i ögonvrån fick syn på nått som rörde sig i rummet bakom, jag kännde att jag va iaktagen. Men ingen va ju däruppe så det kan ju bara ha vart nån ande av nått slag.

jag har ju hört att det är nått däruppe när jag sitter nere på kontoret och har låst trean på kvällarna. men men våra kära fonden spöken gör ingen skada dom hör hemma här :)



Vuxenpoäng och foto

Godmorgon kära bloggläsare! hoppas ni mår bra?

här sitter jag och avnjuter en kopp java och tittar på SVT nyhetsmorgon, intaget av vuxenpoäng är skrämmande :D

Igår så plåtade jag Maria och hennes lilla Sötnos Stojja :D första gången som jag plåtar en hund vilket va en ny utmaning. hon va lite halvtrött och la sig först ner och ville absolut inte sitta upp och se söt ut.

Med hjälp av en enkrona och en innebandyboll fick jag liv i henne och fick iaf några bra bilder. ska lägga över dom från kameran under dagen :)

Dagen i övrigt igår va rätt seg på jobbet, under kvällen satt jag och Sebbe och glodde på united VS West  Bromwich kul  match :D

Tess undrade om jag funderat påa tt åka Norrut igen.... Funderat? det e fan det enda jag tänkt på sen jag klev på den där jävla bussen från sundsvall ner till sthlm! wiiii :D typ gladast i stan :D

Nu ska jag laga lunchlåda och bege mig mot jobbet :D


microblogg del 2

oj haha värst va besöksstatestiken sköt i höjden när man skrev microblogg :P spännande haha

får nog ta och leta upp en sån där microblogg sida.

jag har nyss plåtat min vän Maria samt hennes söta lilla vovve Stojja :D

still going förvirrad!



microblogg?

ska man skaffa en sån kanske?

just nu är jag förvirrad jävligt förvirrad!

typ lixom hallå typ

Satt på jobbet igår och tog emot ett samtal från en provjobbare som ringde in och avbokade sitt pass.

Provjobbare
: alltså typ jag lixom typ pratade typ lixom med typ nån av er för typ nån dag sen typ

André : okej det kanske va Mickan du pratade med?

Provjobbaren : ah alltså typ det va typ hon typ alltså jag har typ fått ett typ annat jobb typ och vill typ avboka typ den här provjobbsprylen typ lixom

 André : okej så du vill avboka ditt provpass?

Provjobbare : ja typ jag fick typ ett annat jobb lixom typ igår så jag typ kommer typ inte hallå, jag ville lixom typ bara ringa och typ berätta att jag typ inte kommer typ lixom

André : okej men då får jag tacka för att du ringde

Provjobbaren
: okej typ men då typ är det lugnt lixom?

André : typ ja *klick*

Jag satt och gapade som en fågelholk under samtalet, hur kunde denna tjej nånsin få för sig att hon kunde få ett jobb där man behövde snacka?

 I mitt huvud spelades ett samtal upp med en kund ” hej jag typ ringer ifrån typ lixom alltså vi kämpar typ för typ lixom alltså hallå”

Jag dog av skratt


Inga älgar phiel

Satt nyss i telefon med min vän Maria som va en smula trött på att sitta hemma och uggla alldeles för sig själv, vi pratade lite om ”henne” ”heta kille” ah vi kallar honom så

En av mina säljare komma in på kontoret och börjar prata om en kund som heter Älg i efternamn.

Med tanke på att vi använder oss av meningarna, Inga älgar phiel, hur många älgar har du på balkongen?  Så va detta hysteriskt kul,

Jag undrade självklart hur många älgar det fanns i Sverige. Jag hörde hur Maria bröt ihop av skratt i andra sidan luren,  min säljare såg så frågande ut så jag själv bröt ihop av skratt :D

Detta va välbehövligt!

Maria Lycka till med dina 4 älgar imorgon!

Jag är hungrig! Jag saknar tess!!!


EN ÖL SA VI VA?

mitt saldo va allt annat än vackert när jag vaknade upp i en total bakfylla imorse, ca 700 kr hade jag bränt på alkoholhaltiga drycker inatt. meningen va att kanske ta en eller 2 öl, Men sen träffar man ju alltid på fler vänner och då blir man kvar en stund till och dricker mer öl.

bytte telefon idag ihopp om att morsans gamla lur skulle fungera bättre än min gamla, HELL NO! försökte nyss skriva ett sms men då haka skiten upp sig!

Min gamla telefon har slut på kräm i batteriet så jag får väl helt enkelt gå i radiotystnad tills jag kommer hem från jobbet :(

DEN DÄR MAGKÄNNSLAN!

Man säger ju att man ska lita på min magkännsla, jag brukar oftast lita på min magkännsla då den iaf till 90% brukar stämma, säger alltid att ödet bestämmer din väg.


Under flera veckors tid har min magekännsla varit " det känns som att underbara fina tess tappat intresset för mig" har kännt mig en smula nedstämd över detta, jag har funderat, fiffinurlat, tänkt och funderat lite till!

Jag har inte riktigt vetat hur jag ska reagera. själv så är jag en jävel på ett ge andra råd om sånt här men när det gäller att ge råd till mig själv är jag helt och hållet totalt världelös! måste börja lyssna på mig själv mer tror jag.


Då jag inte vetat hur jag skulle reagera så har jag automatiskt oxå dragit mig lite tillbaka och tagit det relativt lungt med att skicka alla dessa gulliga sms som jag brukar. har inte velat vara för påträngande.ca 40 mil härifrån sitter Tess med exakt samma kännsla som mig, troligtvis oxå ovetandes om hur hon skulle reagera.


Jag vaknade upp imorse vid halv 8 tiden då två polacker kommer instormandes i lägenheten och ska fixa mina kakelugnar,

Tess finns i mina tankar, troligtvis finns även jag i hennes tankar då hon ploppar upp på msn och skriver och frågar om jag tappat intersset för henne, för hon har just haft samma magkännsla som mig.


Självklart berättar jag att så är inte fallet utan snarare tvärtom! frågar henne samma sak och jag får reda på att min magkännsla inte heller stämmer. snacka om glädje! jag började studsa upp och ner och kännde hur glädjen spred sig i kroppen!


nu sitter jag här med stockholms största leende på läpparna :)


saknar henne! jag hoppas att jag får träffa henne väldigt snart igen ( helst nyss) bara ligga med armarna om henne och mysa och pussa på henne :)


onsdagen kunde knappast ha börjat bättre :D


Roligare kan man ju ha !

Som ni vet så vaknade jag ju upp vid 13 tiden idag efter att ha somnat 7 på morgonen :P jag gick runt i nån slags björn dvala och visste varken ut eller in dom första timmarna. på väg till jobbet började det plötsligt blåsa kraftigt och nån blandning av hagel, regn och snö smattrade mot mitt kalla ansikte,

jag svor långa ramsor när jag kom in till kontoret genomblöt och frusen. dagen gick och det fortsatte regna, blåsa och så va det självklart becksvart ute redan vid 15 tiden, avsaknade av personal på jobbet gjorde att dagens känndes allt annat än lovande, '

det känndes som världens längsta dag men arbetsdagen tog slut, jag vandrade till Robban, självklart va det halt som fan och jag höll nog på att slå ihjäl mig 3 gånger på 200 meter Hos Robban tog jag årets första och väl efterlängtade fifa seger :D
 
jag rullade hem, nu va det inte längre bara halt nu va det glashalt, jag fladdrade som en liten vante till höger och vänster. det va ingen idée att trampa på som vanligt utan jag gled hem hela vägen från odenplan, jag gled och gled och gled lite till fram till att jag kännde hur jag tappade fotfästet totalt och flög som en liten vante, tur att inga bilar kom då hade jag vart död. ja det va väl dagen i stora drag! nu väntar sängen och drömmarnas värld :)

SEXDRÖMMAR

Jag hade helt underbart sex inatt! det va så fruktanssvärt bra tills jag vaknade upp och insåg att det va en dröm!

frustrationen va enorm när jag vaknade upp och insåg att allt bara va en dröm! fan va arg jag var.


hatar sexdrömmar

När tröttheten smyger sig på

jaha där kom det! det som jag har väntat på sen jag insåg mitt härliga misstag en en dubbelexpresso igår kväll. tröttheten! jaaaaaaaa jag börjar äntligen bli lite trött i ögonen

Om det är nån som sitter och trycker på Jhon Blund så kan ni väl ta och skicka hit han ögona böj!

jag ska göra ett tappert försök att lägga mig i sängen och läsa klart boken jag har :)

vi ses i drömmarna mina vänner!


övergången är slående

för några timmar sen jämförde jag mig själv i ekorren i filmen " på andra sidan häcken" totalt uppspeedad efter att ha druckit en dubbel expresso kl halv 12 på kvällen, dumt nog,

den speedade ekorren har nu förvandlas till en halvspeedad igelkott, börjar bli lite segare nu, magen skriker efter föda,

sitter och hjälper en tjejkompis med kärleksbekymmer, ja tänk om man hade sånna! hallå kärleken vart ääääääär du???? " letar under sängen,"

Modell Madde & Becca

fotblogg André fotoblogg!

Hoockade upp med min vän Becca samt hennes vän Madde för en marathon plåtning, Becca har jag plåtat förut såd et skulle inte va några problem :) Madde va en smula nervös, MEN kameran älskade henne och hon åt upp kameran, här följer en liten bildserie med dom bilderna som legat under min sega redigering en stund :)














underground Stockholm

                                            Här kommer några bilder från underground stockholm :D

Som sagt det är fan inte lätt att få vettiga bilder i en skakig vagn i en mörk tunell när man susar fram i 60 knyck :P

                                                                                

                                                                              

                                                                               
                                                                              
                                                                              

                                                                              

                                                                             

                                                                             

                                                                            


DAGENS LÄRDOM

Drick aldrig en dubbel expresson kl 23.30 en måndagskväll!

idag skulle det tydligen va allmäna jätte deppdagen enligt forskare, jag kännde av deppigheten i ungefär en timma, sen va jag taggad till max, jag kännde att det va en bra dag på G!

jag va fortfarande en smula seg och ljuskännslig efter nattend dunder migrän atack som startade sådär halvlätt i lördags, igår inatt nådde den sin pik, jag dog! idag va jag avtrubbad ett bra tag.

dagen gick jobbet gick kalas bra ! jag va ûber nöjd, efter avslutat arbetspass kännde jag att jag behövde måndagsölen, gled ner på After och höll baren dimman sällskap med en öl och glodde på fotboll, lagom tills jag skulle gå runt 23.30 bjöd han på en dubbel expresso, det tog ungefär 0,2 sekunder innan koffeinet hade nått till mig härna och jag kännde mig som en ekorre på speed, blodet susade runt i kroppen i 110kmh
,
hjärnan snurrade igång ordentligt, jag ville klättra på väggarna, den kännslan sitter i just i detta nu, jag lär knappast kunna sova nu på ett par timmar,

så dagens lärdom : drick aldrig en dubbel expresso kl 23.30 en månadg


underground stockholm!

Igår va jag ute på äventyr i stockholms undre värld, nu pratar jag inte om den kriminella världen utan tunnelbanans undre värld,

en vän till mig kör tuben och jag tyckte att det kunde va kul att plåta lite i systemet. efter att ha blivit godkänd av hans boss begav jag mig iväg med kameran och stativ i högsta hugg. Jag visste inte riktigt vad jag skulle få för bilder.

hade knappast inte heller nån vidare aning om hur jag skulle ställa in kameran, jag ställde in den på auto och hoppades på det bästa,

vad ska man ha för inställningar när man susar fram i 60 kmh i en skakig vagn i en halvmörk tunnel? inte en susning har jag iaf.
 
hur som helst va det iaf kul att få åka med längst fram och se hur det såg ut från förarens perspektiv :)

kollade igenom bilderna när jag kom hem sen. av dom 365 bilder jag tog tror jag att kanske 5 st vart bra. häftiga ljusspel :D

ska nog plugga lite mer på vilka inställningar man ska ha tills nästa gång jag susar fram där nere under jorden.


tallbarr?

Okej nu har jag gått runt och luktat granbarr hela dan? helt sjukt jag luktar gran! lukten av gran slog emot mina luktsinnen runt tio tiden imorse. jag gick runt på kontoret och funderade på vart den där grandoften kunde komma ifrån. Hittade inte källan. först efter kl 13 så upptäckte jag att det va jag som doftade gran!

nu undrar jag ju såklart varför jag går runt och luktar gran?  aja gran luktar iaf gott. hade jag luktat nått annat äckligt hade jag nog gått och lagt mig under sängen.

nån annan som har luktat gran ?


NEJ INTE IGEN!!!!

Satt och åt min goda brie salami macka på kontoret när jag plötsligt kännde nånting hårt i munnen ( oj det där kan misstolkas hahaha)

jag tuggade ur och hittade en bit tand, jahapp då har jag nu bitit av den sista delen på min redan avbitna tand! sjukt irriterande!  gå till folktandvården? no chans!!! nu blir det polacker och citydental för hela slanten!


LIVE DIREKT FRÅN FREDAGEN!

Godmorgon! det är fan äntligen fredag! den här veckan har gått sinnesjulkt jävla fort! helt galet men dlet är säkert för att jag har jobbat dagpass den här veckan.

igår när jag gick till jobbet va det relativt varmt minus 1 grad. dagen gick och jag kännde det inte men plötsligt sa det bara pang och det vart svin kallt! efter avslutat abetspass + lite till åkte jag tll Robban och fick stryk i FIFA

På g hem därifrån stog jag och huttrade i tio min iväntan på tuben, det va galet kallt och jag drömmde mig bort till värmen. när jag vandrade från odenplan kom det en iskall polarvind som frös mig totalt, jag vart stel som en pinne och kunde inte röra mig.

nu är det minus 8 grader utanför fönstret!



"jag har tjockt grymma reflexer yao!


DEN DÄR MAGKÄNNSLAN

Som jag skrev imorse så hade jag en fruktanssvärt bra magkännsla, nått bra skulle hända, jag delade med mig av min goda kännsla till många av mina vänner och anställda. har smittat av mig ganska bra faktiskt :)

dock har det inte hänt nått direkt sådär ovanligt idag, har bara trallat runt och vart ett PMI monster :D PMI = positiv mental inställning

va hemma nån timma innan jag skulle återvända till kontoret för att hjälpa Mickis som fortfarande är ny i gemet.
innan jag åkte till kontoret kom Robban förbi han hade fixat en pressent till mig sa han.

fan jag fick en splitterny dataväska! värsta najs ju! och lägligt! min gamla dataväska håller på att ge upp totalt just nu hehe. TACK MANNEN!

nu ska jag fiffinurla vidare här och sen bege mig mot Robban och lira lite FIFA09 och sen hem och fixa och trixa med bilder,  detta är ju trots allt min fotoblogg och hur många foton ligger uppe? inte många :P

jag ska ändra mig kära vänner!

vi ses på andra sidan linsen!

här kommer lite random bilder som jag hitta här på kontorsburken






det är dax!

Godmorgon kära bloggläsare

Okej jag har en sån där bra i en magen kännsla idag, någnting jävligt bra är på g att hända! vet inte vad men det lär vi märka :)

jag taggar ner på nikotinet nu, morgonciggarna har förvandlas till morgoncigg, känns bra! har inte heller tagit en enda snus sen jag vaknade :D *stolt*

nu är det dax att klä på sig och kila iväg till jobbet

min underbara morgon!

Jag vet inte när jag somnade igår natt, jag vaknade i morse runt kvart över 6 av att Morris petade på mina fötter med tassarna nere vid fotändan, jag skulle gå upp 45 min senare och jag hade sovit lite så jag ville sova så mycket jag kunde.

kl kvart i 7 ringer Maria och väcker mig med ett glatt godmorgon godmorgon :) när vi lagt på gick jag upp, tog på mig morgonrocken och hasade ut ur rummet, givetvis så slog jag lilltån i tröskeln. gjorde sådär lagom jätte ont

jag va väl rätt frånvarande när jag skulle göra iordning kaffet, jag går och sätter på tv,n i väntan på det goda morgonkaffet,

när jag hör att det r klart går jag ut i köket och finner att jag inte har hält i nått kaffe utan bara kokat vatten, jag mummlade några svordommar för mig själv och gjorde ett nytt försök, kl 07.20 hällde jag upp kaffet, Morris va på lekhumör och påväg ut i tv,rummet korsar han mellan mina fötter, jag snubblar givetvis till och tappar ut allt kaffe över Morris, kaffeindränkt katt ja tack! efter att ha torkat upp allt och torkat morris får jag äntligen dagens första kopp java.


när jag blivit på bra humör igen så kom nästa olycka, jag trasslar in mig i alla sladdar jag har och får ett lättare flipp, tar mig till duschen, dusch, mer kaffe påklädning, väl iväg ca tio min försenad så går jag upp till bussen, jag möts av två fnittrande 15 åriga tjejer som tittar på mig och ner mellan bena och ännu mera fnitter, jag tittar ner, GIVETVIS har jag gått ut med oknäppt gylf, tur iaf att jag hade snygga boxers

på mig, bussen kommer jag kliver på, bussen är nästan full, men en total tystnad ligger i bussen, ingen säger nånting och ser likgiltiga ut, bara för att göra min morgon fulländad strular såklart bussen som inte kommer iväg. väl på jobbet 5 min sen kan jag andas ut


detta va min underbara morgon!


strålande morgon!

jag inledde min morgon i fullständig katastrof,  katastrof va det ju redan innan jag gick och la mig igår kväll.

just nu sitter jag på jobbet och ugglar slutade egentligen vid 15 tiden men jag skulle va mentalt stöd för mickan som ska hålla sin första utbildning någonsin nu ikväll.

går väl hem om en timma


tisdagar!

skrivet under gårdagen

Under dom senaste 5 åren som jag har jobbat med telefonförsäljning så är det just tisdagar som är den dagen knappt någon svarar i telefon, vad pysslar folk med egentligen på tisdagar? den frågan har jag ställt mig många gånger, kan man googla på det?


googla först fråga sen heter det ju,


vad sysslar du med på tisdagar?


Celine dione strömmar just nu ur mina högtalare vilken underbar röst!


Jag har nyss avslutat en 90 min lång utbildning med mina nya säljare som nu sitter och är nervösa inför sina första samtal, låter dom vara ett par minuter till sen ska jag in och peppa igång dom :) jag kommer ihåg mitt första samtal som att det va igår, jag va sjukt nervös och satt och skakade som ett litet asplöv.


mållösheten har talat

jag pratade nyss med tess i telefon, jag har saknat hennes röst hur länge som helst, va fantastiskt att få höra hennes röst igen! Har ni nån gång vart med om att ni kan prata med personen direkt face 2 face och det funkar as bra men att sen i telefon blir man helt och hålet mållös?

jag får inte fram nått vettigt jag blir helt nollställd i huvudet, känns som att varje ord jag får fram blir helt fel, trollbunden av en röst kan det va så?


jag blir nästan förbannad på mig själv när det blir så! jag vill få fram så mycket men får fram så lite! och när det känns så då känns det exakt som att jag har gjort bort mig och borde gömma mig under en sten och aldrig krypa fram igen.

varför just med Tess? jag vill ju kunna prata med henne! vad är det med mig? mållösheten i telefonen är inte jag!


Men hon är fan helt underbar!


JAG VAKNADE IMORSE!!!

Så va den dagen förstörd! Nu lät jag lite Emo eller vad säger ni mina kära bloggläsare? det står så på min kaffekopp hihi

slog upp mina trötta ögon runt kvart i 7 imorse, jag vet inte när jag somnade, Morris levde rövare inatt så det tog en stund innan jag behagade somna. Men jag hann drömma en hel del på den korta tid jag sov, drömmde om Tess, jobbet och om nått jävligt skumt som jag vaknade upp alldeles kallsvettig runt halv 6 imorse av.

Igår va det en väldigt intressant dag på jobbet, mycket spännande som hände, det a ren och skär galenskap på hög nivå och jag fick frispel både 1 och 2 och 3gånger samt en 4e gång när jag kom hem, det är nästan lite kul att invänta nästa drag från människan, " vad ska han hitta på denna gång då?" 

jag slutade redan vid 15 tiden igår, va rätt skönt att komma hem "normal" svensson tid, satt och ugglade bara när jag väl kommit hem, åkte tillbaka till kontoret vid 20 tiden för att hjälpa våran nya säljcoach med faktureringen, fan vilket helvete det är att lära sig det där, hon fick flipp 2-3 gånger, jag minndes tillbaka mina första faktureringsgånger oj vilka galna kvällar det va hahaha

satt och redigerade några bilder från lördagens plåtning igår kväll. här kommer en bild, kännde mig jävligt konstnärlig :D


fotografens morgon

godermorgon godermorgon mina kära bloggläsare! hoppas ni har sovit som små barn. Det gjorde iaf jag när jag väl somnade. låg och vred och vände på mig ett bra tag innan john blund gjorde sitt jobb och deckade mig..

vad gör jag uppe kl 7? jo jag kör morgonpass den här veckan. rätt skönt och börja 08,45 och komma hem strax efter kl 15.30. det va ca 4 år sen jag körde "normala " svensson tider. får se hur detta går.  i vanliga fall kör jag 15-21.30 så det är ju en lättare omställning. min kropp kommer väl fatta nånstans på torsdagen att jag ska gå upp tidigt. detta blir spännande

just nu sitter jag och smuttar på en kopp java och tittar på tv4 nyhetsmorgon svar VUXENPOÄNG!

kollade igenom bilderna från lördagens plåtning igår kv'ällav 743 bilder fick jag kanske tio riktiga kalasbilder! men det är som det ska va. jag va i fullständig extas över vissa bilder och satt och skuttade i soffan. nu ska jag bara redigera dom som jag vill ha dom och sen ploppar dom upp.

jag saknar tess! jätte mycket! betonar jätte

fotografens kreativa sida

Kreativa André va igång inatt. Jag hade inte rört min kamera på nästan tre dagar mitt fotosug va som bortblåst, jag va idée lös , tankelös, jag visste inte riktigt vad jag skulle göra, Med tanke på att jag hade en plåtning igår kväll så va det ju ganska viktigt att jag kom igång


Jag tittade på min kamera som låg i min soffa och sov, skulle jag väcka den? Vad skulle jag säga till den? " god morgon kameran jag är inte den minsta kreativ men du och jag ska jobba endå"


Timmarna gick jag scannade nätet efter tänkbara idéer och tankar, från tomma intet fick jag syn på frukt och vatten, Min seglivade fotohjärna vaknade till liv, jag fick idé på idé, strax innan jag skulle möta upp mitt foto offer rusade jag ner till ICA i en vild jakt på röda äpplen samt vindruvor, inhandlat och klart! Rusade upp till blombutiken den söta lilla snälla damen välkomnade mig med ett leende.


" hej jag ska fotografera en ros jag behöver en ros en röd inte så stor men endå lagom" 2 minuter senare stog jag där med en kasse vindruvor, äpplen och en ros i handen, rusade iväg och mötte upp miss N.


Efter en riktig maraton plåtning på nästan 6 timmar va vi klara, mina ögon va trötta, min hjärna va urpumpad, men jag va glad jag hade fått kalasbilder iaf enligt kameran, vad min dator säger om ett par timmar när jag tankar över bilderna är en annan femma.


JAG BLIR SÅ TRÖTT!

Jag blir så trött på människor som tror att dom är nånting dom inte är!  just nu är jag så förbannad att jag inte riktigt kan formulera mig på nått vettigt sett.


full aktivitet

03.15 jag är klarvaken, jag har fixat och trixat i ca 6 timmar nu, borde sova

min hjärna går på högvarv just nu! jag tänker och tänker och tänker, det snurrar på rätt bra nu.

hitils har 2009 varit KALAS bra! dom 3-4 första dagarna va helt underbara! nu får vi se va resterande 358 dagarna har att ge! jag hoppas påd et bästa :)

jag ska försöka sova nu. tror det kan behövas


ATT TA DEN VÄRDLSBERÖMDA " SKA VI TA EN ÖL?"

Igår va min första dag på jobbet på det nya året. jag hade knappt fått upp värmen från min kyliga bussfärd dagen innan då jag klev in på kontoret. jag frös som en tok när jag öppnade kontorsdörren, Jag upptäckte snabbt till min fasa att det va ca 9 grader varmt inne på kontoret. ett fönster hade stått lite halvöppet sen senast jag jobbade,

elementen gick för fullt men gav ingen effekt. jag sprang runt som en yr höna och drog igen samtliga fönster ordentligt. men i en gammal kåk får man räkna med spännande drag från fönstren. jag sparkade igång alla element på den högsta fräsen jag någonsin kunde få på dom, drog igång så många datorer som möjligt för att få nån värme,


4 timmar senare så hade tempraturen vid serverskåpet stigit 4 grader va nu uppe i 13 grader, men på resten av kontoret va det fortfarande runt 11-12 grader varmt, jag satt och huttrade fullt påpällsad med vantar,jacka, luva och mössa, runt 17 tiden sprang jag ut för att handla och stötte på en vän med en annan vän som satt och drack öl, bestämde mig för att joina dom på en öl när min dag va slut. när jag stängde kontoret vid 18 tiden så frös jag som en gris, begav mig ner till Tempelbar för en öl.


den världsberömda frasen " nemen en öl kan man väl ta" 2 öl senare befann jag mig med massa folk påväg till sunkhaket Nivå 22,
 
min fokus låg på att försöka bli varm i kroppen så det fick bli en whisky, några öl oc några whisky senare så hade jag iaf kommit upp i en relativt skön värme i kroppen, men då va det dax för mig att bege mig hem så ut i kylan igen. Jag och sebbe vandrade hem till mig och började glo på JVM finalen,

att man aldrig lyckas med att just ta "en öl"


SPÖKEN?

Senare samma dag/ Natt

När jag skulle gå och lägga mig på söndagsnatten i sängen så va det en smula jätte tomt, Tess låg inte där, Morris kunde inte agera standin han va dessutom bråkig, jag stängde ut honom för att få sova, fick jag sova? några som defenitivt saknat mig va tydligen mina små spöken som jag har hemma, dom har vart lugna nu ett par månader men nu när jag kommit hem så va dom i full färd med att hålla mig vaken med diverse konstigheter, dom busade och stirrade på mig och petade på mig,

ni som läser det här måste tro att jag är från vettet men så är icke fallet!

vore spännande att höra lite historier från folk som har vart med om kontakt med den andra världen... jag har en del historier på lager :)


hemgång :(

söndag

jag ville verkligen inte att det skulle bli söndag! jag ville inte lämna underbara tess, jag ville vara kvar där! jag önskade att nån kunde spränga samtliga bussar så att jag absolut inte kunde åka hem! denna önskan uteblev, jag tycker INTE om avsked och speciellt inte om jag har haft det så underbart som jag har haft,

det va med tunga kliv jag och tess begav oss mot bussen. kylan va enorm jag frös som en galning i väntan på bussen, några varma avskedskramar sen klev jag på den fullproppade bussen.


bussen va kall som ett kylskåp! jag huttrade som en galning, kvinnan som jag slagit mig ner brevid va en exakt kopia av min mamma, jag orkade inte komentera, jag va fullt upptagen med att försöka få värme i kroppen, mina tankar gick till Tess som jag inte ville åka ifrån.


hela bussresan va ett helvete det va kallt, kaffet smakade skit och jag va inte ett dugg sugen på min rostbiffsmacka som jag införskaffat tidigare, i stockholm va tempraturen ca 10 minusgrader en helt annan kyla än i sundsvall,

kortfattat så har jag återigen haft en helt fantastiskt underbar helt i sundvall med Tess, det har vart otroligt mysigt, roligt och roligt, jag hade det verkligen kalas bra! nu längtar jag som en tok tills jag får träffa henne igen, jag hoppas att det inte dröjer alltför länge.


André goes wild in sundsvall

Lördag

Vaknade upp första gången vid halv 8 tiden , förbannade mig själv för mitt tidiga uppvaknade en kort sekund, la mig till rätta med armana runt en sött sovande Tess och somnade om igen :) vi vaknade långsamt upp till liv, vi vaknade upp till strålande solsken :D vi bestämde oss för att ta en promenad upp till Norra Berget. Ni vet det där fantastisk vackra berget som jag fotograferade förra gången jag befann mig i sundsvall,
 
vi klädde på oss och började våran tur, för att komma upp på toppen va man tvungen att gå upp för en lång trätrappa som löpte längsmed berget eller gå runt alltidhopa lämgs en lång väg, då det va mycket snö i trappan av den avstängd, men vi trotsade faran och begav oss upp,


många trappsteg med massa snö to på krafterna, halvvägs upp flåsade vi som galningar, men halvvägs upp va utsikten endå väldigt väldigt vacker :) vi fortsatte upp mot toppen, jag njöt i fulla dra, snön va vacker, vädret va underbart, utsikten va strålande och jag hade Norrlands skönhet vid min sida, vilken fantastisk dag!


Uppe på toppen va vyn oslagbar, man såg hela sundvsall, berg, dalar, ja allt möjligt smått och gott som va vackert :) kameran gick varm :D efter att vi njutit av utsikten en stund begav vi oss ner igen, nu tog vi den långa vägen runt istället, nu kom även kylan krypandes, den slog med full kraft mot oss. kroppen va rätt mör oxå efter en tuff men skön vandring :)


vi begav oss iväg igen till bolaget då vi skulle till Robin på kvällen igen och ta några öl :) efter våran lilla långpromenad kom vi hem och kröp ner under en varm filt och slocknade för en stund, jag vet inte vad klockan va när jag väcktes av en helt underbar puss, en sån där puss som man blir alldeles varm i hela kroppen av :)


vi åt upp gårdagens tacorester tog en dusch och begav oss iväg, Jag ville inte att kvällen skulle ta slut för tog den slut så skulle det va söndag och jag skulle åka hem :(

jag, tess, robin och hans tjej satt och drack lite öl och kolla på lite film och hade allmänt trevligt :) vi begav oss sen iväg till stan och en pub där , vi intog några öl och begav oss sen hem, vi kollade på film en stund innan ögonen vart för tunga.

  

  

  


André goes wild in sudsvall

Fredag

vi vaknade upp runt 12 tiden på dagen, vi gjorde oss iordning och begav oss ner på stan för att besöka bolaget inför kvällens bravader, medans Tess intog bolaget förvillade jag mig runt i Sundsvalls centrum i jakt på nått spännande, jag köpte fotopapper till min nya fotoskrivare :) vi vandrade sen hem till henne igen, vi vilade upp oss en stund sen åt vi tacos :D så underbart gott!


senare på kvällen begav vi oss iväg till Robin för ölhävning, vi slog oss ner i soffan och den underbara ölen strömmade ner i våra strupar, whiskyn va såklart med oxå :) några öl senare befann vi oss i en taxi påväg ner på stan till en krog som heter Daltons,

väl inne upptäckte jag att det va ungefär lite som Gröne Jägarn fast lite mindre, folket sjöng karaoke , ett ganska blandat hak med blandade människor, vi intog ett bord precis brevid scenen, vi skålade i öl och sen va partyt igång :)


Kameran va såklart med, packade upp den ur väskan och började i vanlig ordning fotografera lite av varje, det gick inte lång tid innan Tess petade till mig och sa att folk nog trodde att jag va fotograf från någon lokal tidning, vi festade vidare, nån fyllde år så jag och mina lungor tog ton och sjöng en fin födelsedagssång, jag lyckades få med nästan hela haket på noterna :D


jag fortsatte knäppa kort och märkte lite smått att folk började kroma sig inför kameran, fast jag trodde nog inte att nån hade fått för sig att jag va pressfotograf. nu i efterhand när jag kollat igenom bilderna upptäckte jag hur allt va :P Daltons stängde runt 2 tiden jag och Tess vandrade hemåt i kylan och somnade nog rätt snabbt båda två :P

  

  


UNDERBARA SUNDSVALL

Jag vaknade upp förvånansvärt pigg på nyårsdagen, jag va glad som en liten lärka, idag va dagen jag skulle åka upp till Tess :) äntligen skulle jag få träffa henne igen! jag gjorde mig iordning och fixa iordning det sista och begav mig iväg mot bussen, Men först så knalalde jag iväg och köpte några fina rosor åt henne :)

jag hoppades att dom skulle överleva hela bussresan. jag fick som vanligt en bra plats på bussen som va en "dubbeldeckare" jag satt längst fram vid stora rutan och beundrade utsikten, bussen fylldes snabbt, en sur kvinna dividerade om sittplatser, jag satt bara och mös för mig själv och tuggade på en påse nappar.,


kl 15 rullade vi äntligen iväg :) jag va så glad! knappt 5 timmar senare rullade vi in i Sundsvall, jag va äntligen framme! jag bökade mig mig av bussen och försökte hålla rosorna någorlunda osynliga för Tess :) jag hade inte rest mig sen stockholm när jag klev av bussen, väl av bussen så fick jag syn på henne rätt snabbt, med skakiga ben omfamnade jag Norrlands skönhet med ett stort leende på läpparna :) hon vart väldigt glad för rosorna vilket gladde lilla mig :)


vi gick hem till henne hon satte igång med att laga mat, väldigt god kyckling med pasta stog på menyn. efter maten så låg vi och myste hela kvällen, känndes så underbart skönt att få ha henne i mina armar igen ska ni veta mina kära bloggläsare!

  


Nyårsafton!

När jag vaknade upp på dagen till nyårsafton hade jag inte den blekaste aning om vart jag skulle fira 12 slaget, men det va mitt minsta bekymmer, min lista med saker jag skulle göra under dagen va lång, då mitt pass hade blivit kvar hos min kusin kunde jag inte gå på bolaget och inhandla nått, under dagen skulle jag hinna med

köpa alkohol ( Robban fick agera langare)


köpa biljett till sundsvall och söta tess

hämta min kavaj på jobbet

tvätta

packa väskan

fixa iordning mat

samt försöka lista ut vart jag skulle befinna mig

kl 18 visste jag fortfarande inte vart jag skulle va, men det ändrade si

g ganska snabbt då mina barndomsvänner från Tyresö tyckte jag kunde komma ut och festa med dom. jag svidade om och begav mig ut mot Tyresö. ute på stan va det ovanligt lungt för att vara nyårsafton vilket va rätt skumt, kom ut till Tyresö i mina gamla hoods där jag växte upp. en vän hade hyrt en lokal som vi skulle festa i.
 
väl inne så va det bara att få fart på allt , whiskyn korkades upp, ölen ställdes på bordet och gamla minnen radades upp på löpande band.


en kännsla av mellanstadie disko infann sig hos mig då va satt en smula uppdelade till en början men det gick snabbt över. partyt va i full gång. 12 slaget närmade sig emd stormsteg, en öl, en whisky en tequila, min kamera gick som vanligt varm under kvällen bilder kommer längre ner :)


då jag skulle upp till Tess dagen efter försökte jag ta det lite lungt för att slippa en enorm dagen efter bakfylla på min 5 timmars resa med bussen :P 12 slaget infann sig med dunder och brak, ckumpan flödade ciggarer tändes, nyårslöftena hgaglade, jag valde dock att avstå från nyårslöften, det enda jag ville va att mitt 2009 skulle bli perfekt och bättre än 2008. några timmar senare va jag på g hem i en taxi kom hem tryggt och säkert och sov som ett litet barn på natten :)

  

  


totalt mörker

Jag sitter i en bäcksvart buss nåntsnas i norrland. Det är ett totalt mörker utanför! jag är som bekant på g upp till Tess igen :) har saknat henne väldigt mycket sen jag va där senast!

Ganska mycket människor ombord typ fullpackat, ingen gör nått direkt väsen av sig iof :P alla är väl rätt trötta sen gårdagen. jag mår överaskande bra faktiskt :D

tror jag har 6-7 mil kvar nu! min rumpa börjar göra en smula ont och mina nikotinmonster lever rövare i huvudet, har inte rökt sen vi lämnade sthlm vid 15 tiden. men det går rätt bra endå. ska nog försöka sluta nu, känns som att det är dax!


gott nytt år

önskar alla mina vänner ett riktigt gott nytt år! jag mår faktiskt kalas bra :D

om några timmar sitter jag på en buss upp till söta Tess i sundsvall :D underbart!!!!!

bilder från nyårsafton kommer såklart upp. ska försöka blogga lite fråpn bussen

denna bild får duga sålänge :D

RSS 2.0