Helg i förorten bruuuuuschaaaaaaaaaaaaan!

fyyyyyyfan äntligen helg! just nu sitter jag och lökar i soffan med datorn i knät, på höger sida har jag min babe som sitter och ser lsnygg ut :D

Fredagen började lite sådär halvtrist! jag skulle slänga soporna, låter inte sådär jätte farligt eller hur? MEN heter man André då kan en påse sopor va livsfarligt. när jag tryckte in soppåsen i sopnedkastet så glömde jag bort att dagarna innan hade lagt glas i botten på påsen och lovat mig själv " det här ska jag komma ihåg" Det gjorde jag såklart inte, och när jag stog där och tryckte som bäst kände jag nått sticka till i fingret, jag kollade, det FORSADE blod!!

jag lämnade snygga blodspår i trapphuset på väg in i lägenheten, blödde satan så det va bara att linda hårt och sätta sig med handen i högläge. stabilt!

jag styrde upp ett snyggt "plåster" av toapapper och kirurgtejp :P



sen drog jag in till stan med kameran i högsta hugg, skulle plåta en kollega, kallt som fan va det men det va bara att köra och se glad ut... vart en hel del bra bilder faktiskt... ska lägga några lättare redigeringar på dom sen ska ni få se ; )

jobbet flöt på rätt bra... rätt segt på fredagar bara att jobba sent :P Syrran och brorsan kom förbi en stund innan dom åkte hem med Millan till förorten :P



va hemma strax innan 21 och då va det idol för hela slanten i soffan :D sen laga min babe sjuuuuuuuuuuukt god köttfärssås och pasta :D hon är en riktig dunderkock :D meeee love her food :D <3

imorgon blir det rätt najs! fullt fräs hela jävla dagen...

vid 12 rycket ska vi få hem lilla söta Amanda som vi ska va barnvakt åt ett par timmar :D vid 15 tiden ska vi in till stan och kolla på zoombie walk,,, lär bli coolt att plåta. senare på kvällen lutar det åt att vi ska ut till beckomberga mentalsjukhus och plåta :D lär bli sjukt najs bilder!

ne nu ska jag ta en cigg och sen blir det fan sängen är sjuuuuuuuuuuuukt seg!

over and out från soffan i förorten

JAG BEHÖVER DIN HJÄLP!!!

okej! nu behöver jag DIN hjälp! jag ska medverka i metro photo challenge!

det är i tre kategorier

1 människor ( jag ska tävla )
2 platser ( jag ska delta )
3 klimatförändringar ( ska inte delta )

jag ska välja ut tre bilder i varje kategori det är här ni kommer in i bilden. Du/ni ska hjälpa mig att välja ut vilka bilder som är snyggast!

va ärlig! dom bilderna som får mest positiv respons ska jag lägga upp och tävla med!

människor







platser





hjälp mig nu :D

RSS 2.0