Skiva!

Hoppas ni mår bra efter gårdagens kalas blivande studenter :D jag hade iaf jävligt trevligt! på vissa bilder så syns har mitt motljusskydd satt spår och därför syns en mörk "prick" i hörnorna. Alla bilder från skivan är inte uppe men här är iaf ett jävla gäng!

vill ni ha nån bild eller vill ha alla skickade till er så är det bara att hojta till!

ha det så kul!




        

         

      

    

     

       

     

     

     

     

    

      


     

 
  

mopedlukt, ghostbusters samt ???

Igår kväll när jag va på g hem efter att ha suttit på Tempelbar i 5 timmar och kollat på fotboll så åkte det förbi en trimmad hederlig gammal moppe. Det dröjde inte många sekunder innan lukten av moped spred sig på gatan, Jag inandades ångorna och kände mig ovanligt lugn, Jag tror att mopedlukten fick mig att åka tillbaka iaf minst tio år i tiden då man flög runt på moppar och gjorde 8or på grusplanen vid fornudden.

jag vet inte riktigt vilka åldersgrupper som läser min blogg ( ni kanske kan lämna en komentar med kön och ålder ???)  jag som go och glad 83a ( 25 år ) men jag kände mig iaf jävligt ung när jag stog där och åkte tillbaka i tiden. Fan kära vänner mins ni hur bra vi hade det när vi va 15 bast?

Sen har vi det här med det glada 80 talet. jag har blivit lite halvtrött på att media framställer oss 80talister så lata att vi knappt orkar torka röven själva, vad är det för jävla skitnsack? jag återkommer till det i kommande blogg

i tisdags tror jag att det va så va jag återigen på tempelbar  ( ja jag bor där ) vi hamnde brevid två lite halvnördiga killar som satt och pimplade öl. öl blir man kissnödig av, en av killarna försvann in på muggen, jag gled in 20 sekunder senare, tyvärr så har tempel världens minsta pissränna.

Här följer ett urdrag ur pissränne prat

Killen " oj jag kanske tar upp för mycket plats"
Jag " alltså det är lungt den här toan är den minsta på hela jorden"
killen " alltså det är precis som ghostbusters korsar man inte strålarna så är allt lungt"
Jag " tystnad"

att killen sen börjar gapskratta gör mig en smula nervös!


Bilder från veckan som gott


Här kommer lite bilder från veckan som gott! gott och blandat med andra ord :D

   

   

  

    

     





Tristessen är

ENORM! Jag sitter just nu på kontoret och ugglar och väntar på att mina provjobbare ska glida in så att jag kan köra igång min utbildning. kommer bli en intressant kväll, Ska till Karlsson & Co och vimmelfotografera, nån form av nypremiär eller liknande hehe. kommer bli kalas :D

Imorse funderade jag lite på vad i helvete jag skulle ha på mig idag, jag stirrade på mina ljusa jeans som hängde på stolen, kom på att dom är trasiga, gylfen är paj! kan ju inte ha Lill AB hängandes utanför och dingla hehe.

Funderade vidare, kom på att jag har ett par vita linnebyxor. det fick bli dom, jag gick en runda med strykjärnet och satte på mig dom, gick in i köket för att diska, det tog två sekunder sen va det en kaffefläck på byxorna,
ställde mig och skrek en stund

jag tog mina vita jeans dom funkar faktiskt, gylfen ser iaf stängd ut när man står upp hehe, men för säkerhetsskull så har jag slängt i dom vita linnebyxorna i tvätten här på jobbet. va lika bra!

jag är trött! vill sova mer


Vimmelfoto !

Imorgon kväll kommer jag befinna mig på Karlsson & Co och vimmelfotografera :D kommer bli sinnesjukt kul!
Jag har 8 st fribiljetter som gäller för 2 personer! vore jävligt kul om ni ville komma och festa! Det är mina nuvarandra chefer som tagit över så nu blir det ett jävla drag!!!!

Hör av er till mig så får ni biljett!!!! kan självklart fixa mer än 8 st :D


2a Maj!

den 2a Maj är det dax för en lättare kryssning med Eckerölinjen med ligan!  det kommer bli en sinnesjukt najs dag! Den här gången åker vi inte med båten som går kl 10.00 vi vill skona våra levrar från att överösas av alkohol kl 10.10 så det blir båten som går kl 13.00 :D sweet!!!!!!!

    

Moa!

Det är snart dax för mig att bege mig ner till Gotland och plåta Moa igen! jag är sjukt taggad för det!



 

Fifa time!

Sitter hemma hos Robban nu, övertog hans topplapp medans han pratar med nån donna i telefon!

han har inget kaffe så jag är mycket mycket besviken! strax dax för några natcher Fifa09! jävlar idag ska jag nog kunna ta honom!

så jävla skönt imorgon kör jag kväll! ska bli rätt skönt att få sova ut! fick nyss sms av en anställd att det tydligen vart skottlossning utanför porten till jobbet i gamla stan! fan att jag inte va där!!!! jag ville ju fota HELVETE!!!!!!!!

KRÄFTAN



JA DET HÄR SKA VA JAG DÅ :D Vad säger ni mina vänner stämmer detta?

Goda egenskaper


Kräftan är varm och omtänksam som person. Du är lyhörd för stämningar i din omgivning och är en god lyssnare. Genom din fina förmåga till förstående, känns du som en mjuk och trygg person. Du har ett gott hjärta till barn och djur och är flitig och pålitlig med det du gör. Kräftans vilja är mycket stark, och genom din goda strävan, får du ofta som du vill.

Mindre goda egenskaper

Kräftan kan ibland kännas lite reserverad och inåtvänd. Du har ofta ett för dåligt självförtroende och grubblar lite för länge på gamla misstag, eller om du blir sårad. Kräftans starka vilja gör ibland att du styr och ställer alltför mycket. Då händer det att andra kan känna sig lite åsidosatta och mer som en bricka i ditt spel. Din förmåga att läsa av stämningar tenderar bli något överkänslig ibland, och du tolkar sådant som faktiskt inte alls stämmer

Så tänker du

 Du vill alltid känna dig omtyckt och behövd, och funderar ofta över sådant du kunnat gjort bättre. Du tvivlar ofta på dig själv och känner inte alltid att du duger. Du finner trygghet i gamla antika saker eftersom det gamla och det förflutna känns säkert, invant och varmt. Nyskapande modernism med kreativa och mer vågade idéer, är inte riktigt din stil.

Yrken du passar inom

Eftersom du är vänlig och omtänksam som person passar du utmärkt inom vårdande yrken, exempelvis som sjuksköterska eller barnskötare. Du är också bra på att driva igenom saker och ting, och passar därför också som egen företagare i ett mindre gemytligt företag med en sammansvetsad grupp. Ditt sinne för antikviteter gör att du även skulle trivas inom exempelvis museiverksamhet.

Kärlek och vänskap

 I kärlek och vänskap är du väldigt mån om dina nära och kära. Du försöker alltid ställa upp och lyssna på de problem som andra har. I kärleksförhållanden är erotiken mycket viktig för dig. Där är du mycket känslig, sensuell och fantasifull. Du är väldigt barnkär och vill gärna ha många barn när du väl hittat din livskamrat.

Färger, siffror m.m.

Färger: Kräftans astrologiska färger är vitt och silver. Tursiffror: Den astrologiska tursiffran är 3. Växter/blommor: Anemon Stenar: Juveler, pärlor

Kända Kräftor

 
Meryl Streep, Regina Lund, Bo Lundgren, Carl Bildt, prinsessan Viktoria, Harrison Ford, Agneta Sjödin, Johannes Brost, Fredrik Lindström, Pamela Anderson

Lejla

Här kommer det mer bilder från plåtningen med Lejla


   

  

  

  

   

   

  


Modell Madde

bilder från en plåtning som ägde rum för ett tag sen med Madde! hon ville ha lite nya redigeringar ja och här är resultatet

som sagt borde min fotoblogg va låst till 18+

  

  


Sex är galenskap!

vi gick och la oss igår kväll och kollade på film och snackade, hon låg där och såg söt ut, hon la armarna om mig och kysste mig, detta va början på nått riktigt underbart! självklart så vaknade jag ur denna helt fantastiska dröm ca kl 6 imorse, satte mig på sängkanten drog en djup suck och la kudden över ansiktet och somnade om!

FAN VA JAG HATAR SEXDRÖMMAR SOM ÄR SINNESJUKT VERKLIGA!

Jag har städat in mig själv på kontoret! jag fick nog av all skit som låg och drällde i hörnen så jag tog tag i dammsugaren och gick en runda i en faslig fart! fram med skurhink och golvmopp! nu jävlar är det rent! men jag kommer varken ut eller in, jag får sitta här en stund och uggla



sjukt mysig helg!

jag har haft en av mina skönaste helger på väldigt väldigt längre :D så jag summerar min helg som jätte lyckad!

I Fredags efter avslutat dubbelpass på kontoret åkte jag och Maria ut till Ida i Hägerstensåsen för att ha en mysfilmkväll :)  vi köpte massa massa godis och hyrde ( ja ni läste rätt hyrde :P )Patrick 1,5 sinnesjukt bra film! vi låg och svulla chips och godis o soffan i flera timmar. vi glodde lite på Nile city oxå :D sköna härliga 90 tal!

efter massa skitsnack, filmtittande och galet mycket godis så rullade jag och Maria hem, Då jag skulle upp tidigt som fean dan efter så ville jag va fräsch :) men jag kom inte längre än till TC då Sandra smsade mig och tyckte jag skulle göra henne och hennes vänner sällskap på tempelbar,

hon mutade mig med en öl så att jag skulle få träffa hennes kusin och hennes tjejkompis som tydligen va på besök i stan. långväga besök va ca 39 mil från stockholm nämligen Sundsvall. det kunde jag ge mig fan på! ja ja Norrläningar är duktiga på att supa så jag tog tillfället i akt och begav mig tillbaka till gamla stan.

stackarna satt och va fulla som kastruller, jag intog min öl och språkade emd folket sen åkte jag hem.

I Lördags vakna jag upp vid 10 tiden taggad till max! idag skulle jag träffa lejla och plåta henne i Hagaparken, jag tittade ut genom fönstret och fann att vädret va allt annat än bra! vi funderade starkt på att avbryta plåtningen, nån timma senare började det fjoll snöa!!!! inte mkt men det va typ som att grannen hälde kokain från fönstret,

vi beslutade oss för att genomföra planen endå :D vilket va rysligt lyckat!  jag fixade en stor termos med kaffe och sen begav vi oss iväg. det vart en riktigt härlig tre timmars promenad , mycket snack och fotograferande :D bilderna finns i inlägget innan detta : )

senare på kvällen va det fest :D gänget samlades på KK ( kajkanten) i gamla stan, det blåste satan och va kallt men vi va tappra och höll ut! riktigt galen och kul kväll! mycket folk, mycket dricka och allmänt mys :D

Fredde klämde ur sig komentaren " aja nu vet vi iaf hur dom på titanic kände" ja jävlar! i slutet satt jag och skakade tänder men det va det fan värt!

  
  
  
  
  


fler bilder på http://bengan83.bilddagboken.se

Lejla

Jag och Lejla hade en riktigt härlig fotorunda i hagaparken, med en termos kaffe och ett glatt fotohumör körde vi igång. här kommer resultatet!

fler bilder kommer


   
  
  
  
  


Lejla

Mötte upp Lejla idag för en plåtning ute i det fria närmare bestämt i hagaparken :D ca 700 bilder vart det. Det va ett underbart ljust och bilderna känndes kalasbra redan innan jag kom hem och kolla på dom!

här är ett litet smakprov


kivi

jag har absolut INGENTING att göra på kontoret! alla papper är fixade, alla grejer är gjorda som ska va gjora, jag borde lyssna på säljarna men det är inte en käft som svarar så det är ingen idée

för 20 min sen hade jag så tråkigt att jag tog min kivifrukt och skar den i två halvor och macrofotograferade den. nu är den inte fotograferingsbar längre, jag har letat i kylskåpet efter nått annat kul att plåta, hitta inget vettigt förutom en påse senap

nån som har nått tips på vad man kan göra när man absolut inte har nått att göra på kontoret och inte kan gå hem?


"skogs" fotografering!

Enligt väder mogulerna på TV4 så ska det bli kalasväder även imorgon! jag är sjukt fotosugen! jag hade tänkt att ta en rund i Hagaparken och plåta lite. skulle va kul att ha en vårklädd modell med sig som kan smälta ihop med skogen :D
jag tänkte bege mig upp till ruinerna och plåta lite oxå!

så en skön promenad, massa foto, en termos med kaffe och en glad André kanske kan locka?

kl 13.00 tänkte jag bege mig ut på äventyr.

hör av er om ni är intresserade : )


Årets miner 2008

Här kommer en samling med 2008 års miner

  

hav


koffeinkick deluxe!

jag har knallat runt i 3 dagar med en sån där jobbig spänningshuvudvärk, jag va seg som en koala när jag kom in på      
kontoret imorse, Min kollega Eva bjöd på på två koffein huvudvärkstabletter, i kombination med att jag hade druckit 4 koppar kaffe så sa det bara PANG! i mitt huvud och jag vart sinnesjukt pigg!

Nu sitter jag här tilltaggad och redo för nya äventyr :D

jag e sjukt fotosugen just nu!


nattdjur?

jag är pigg som en mört! jag vart det efter kl 13. innan så har jag vart som en zombie hela dagen, eller så är det alla andra dagar oxå iof. vafrör blir jag pigg och fylld av energi just efter kl 13 på dagen? nu slutar jag om 2 timmar och då är jag pigg som en mört när jag borde va pigg och galen redan kl halv 9 på morgonen då jag börjar jobba. jag kanske borde ta och bli nått slags nattdjur istället ?

annars så har dagen vart helt okej, har suttit begravd under massa papper nu under dagen jävligt tråkigt! André + papper = skärsår! fyfan va jag hatar att skära mig på papper!

jag kommer inte på nått vettigt alls att skriva! gha!


Lite av varje här och där



 

den obekväma sanningen

Jag inledde min tisdagsmorgon med 2 koppar java och en fundering över varför jag inte kunde somna inatt. Jag gick och la mig strax efter kl 00 men somna nog inte förrän kl 3. rätt sjukt! jag låg och vred och vände på mig som en hund som inte hittar sin plats i korgen.

när jag kom in till jobbet började jag känna mig sådär extra seg, jag satte mig i stolen men hittade inte samma bekväma ställning som jag brukar, jag har insett att jag är på g att bli förkyld! så jävla tradigt!

jag vill inte bli förkyld! inte nu det passar inte! nej fy fan!

igår kväll påminde min gode vän Maria att det va dax för fyulleborg snart ( valborg) fan va tiden springer iväg just nu rätt galet, Det känns inte alls som att det va 10 år sen man låg och rullade runt på gräset vid fornudden full som en kastrull i skenet av brasan.

Iår blir det troligtvis så att ligan samlas hemma hos Maria för en rätt städad kväll :D kanske gör man som alla barnfamiljer gör, går ner och kikar på brasan en stund och sen vandrar hem för allmänt mys!

Jag har föresten gjort en liten notis om att Blondinbella har en fruktanssvärt dålig hållning. jag har glott igenom lite bilder på henne och kommit fram till att hon lutar alltid lite åt höger. kan det va en menad pose eller har hon dålig hållning? inte för att jag har stans bästa hållning men endå :P

jag återkommer med mer skriverier under dagen


ryggtavla





Linnea och Marie

Linnea och Marie kom till mig dagen efter min härliga utekväll som resulterade i trasigt ben och trasig fot, med en hårt lindad fot och proppad med naproxen så började en jävligt kul plåtning :D lite olika teman som goth, svart/vit och bara lite allmäna bilder.

  

  

  

  



fler bilder inom kort

Ploj banplåtning

Träffade Fredde, Jasse och lollo, Jasse och Fredde är från bandet Strike of Ares som håller på med ett sidoprojekt, dom ville ha lite roliga plojbandbilder, så här kommer iaf några :D


  

   

 

Även Lollo gjorde en lättare plåtning

  

 

Fler bilder kommer


Nattis gott och blandat

Här kommer det bilder från senaste fotograferingen med Nattis, jag skulle igentligen behöva en 18+ blogg, men här kommer iaf en del städade bilder :D

  

  

Fler bilder från andra plåtningar med Nattis

  


en tur i slussen

lite bilder som ännu inte kommit upp från min tur vid slussen :D

  

  

   

   

  


 


lite gott och blandat bilder


















KOSSOR, ÖL OCH RUMPOR!

Hej mina kära bloggläsare! jag ser att ni faktiskt otroligt nog ökar i antal! fan va glad jag blir! Jag vet att jag vart dålig på att uppdatera senaste tiden med bilder från plåtningar och andra roligheter men ha tålamod snart kommer en aldrig tidigare skådad bildbomb från mig.

i Söndags tryckte jag i mig 3 koppar kaffe kl 21 på kvällen och böjade redigera bilder i ett rasande tempo :D va klar vid 2 tiden på natten! men jag har en del kvar, ska ta mig tid när jag kommer hem från jobbet vid halv 4 idag :D

kommande bilder

Fatima & Nattis
Lollo
Jazze och Fredde
stadsplåtningar
party på hög nivå!

______________________________________________________________________________________

Nu har solen slagit ett järngrepp runt stockholm ( säkert i övriga delar av Sverige oxå) Solen har lockat fram alla stockholmare ur sina hålor, vi översvämmar uteserveringar , gator, parker, och andra allmäna platser som man kan lapa sol på. Alla glada och lyckliga! härligt!

Min vän Hanna gav en ganska bra beskrivning " Vi blir som kossor som släpps ut på grönbete på sommaren" ja jävlar det stämmer! vi blir glada som kossor och hoppar och skuttar och istället för att beta gräs "betar" vi öl! Bra Hanna!

Nått annat givande med att det börjar bli sommar och sol och fågelkvitter är alla dessa extremt snygga rumpor som ploppat fram.  Just nu är det ovanligt mycket snygga rumpor ute och går! vart har alla dessa rumpor hållit hus? för såhär snygga rumpor fanns det inte förra året? MER rumpor åt folket! jag älskar rumpor!

vad mer då? hum jag får helt enkelt återkomma med vidare uppdatering under dagen.


Du är en sån där mediahora va?

Jag sitter här på kontoret och filosoferar, snurrar på kontorsstolen, dricker kaffe och tuggar på en penna, tidsfördriv svar ja? Jag har ingen energi alls idag känns det som, jag har sovit rätt kasst och lite senaste veckan, Har vart en hel del festande och sena hemgångar, MEN det har det vart värt!

Jag, Martin, Olof och MAx va nere på tempel en snabbis och drog en öl, en lätt överförfriskad tjej började prata med oss om allt och inget, vi skrattade gott,

vi kom in på ärlighet och hon tyckte att jag såg ärlig ut. här följer diskutionen

Sofie " du ser ärlig ut"
Olof " är det för skägget han ser äldre ut och ser ärlig ut ?"
André " ja varför ser jag ärlig ut?"
Sofie " det är ögonen "
André " det låter bra"
Sofie " ja dina ögon säger " jag har tagit allt knark i världen" och det är bra!"

3 sekunders tystnad följt av apgarv!

Solen har just nu stockholm i ett järngrepp! ur sina hålor kryper nu alla snyggingar som gått i ide under vintern eller som har gömt sig under stora vinterjackor! helt underbart!

Men det är inte bara ûber snygga damer som är ute på byn och springer, nu har allt annat löst konstigt folk letat sig ut från sunkiga lägenheter ute i förorten, nu hittar man alla sorters människor som stockholm har att erbjuda,

Säkra vårtecken just nu

fiskmåsarna låter
alkisarna har intagit parkbänkarna
tjejerna går i korta kjolar
det går åt ofantligt med cigg
After work människorna svämmar över på stans alla uteserveringar

Om ca 90 minuter slutar jag förhoppningsvis! då ska jag hem och massredigera bilder! jag hoppas iaf att jag får sluta kl 15.00 oroväckande nog så va min kollega ute och snurrade inatt och hon är enligt direktrapporter fortfarande kalas bakis, men jag vägrar jobba dubbelpass!

kvällens plan då?

Nattis är sugen på en favorit i repris från förra fredagen då jag dog i trappan och inne på After, det innebär att jag nu måste stuka andra foten och skrapa upp andra benet. VÄRT?

Alexandra vill ha med mig till VIPER!!! André på viper? Viper är inte direkt mitt favorithak!

Amanda tycker jag ska ner till Tempelbar och hinka öl med henne,

Hur det än blir ikväll så VET jag att jag till 99% kommer att sluta aprak på After kl sent inatt....

alla vägar bär till After!

all heder och beröm till min vän Luma och den duktiga fotografen Luma som jag lånat dessa bilder ifrån

http://www.grovebranch.se/
http://cyniker.wordpress.com/


TA MIG TILL HAVET!

Det har vart en otrolig fotovecka med mass fotografering på hög nivå! kameran har gått varmare än någonsin, jag skulle behöva 3 dagar för att redigera bilder, men när har man tre dagar till övers? sällan va? men jag har haft as roligt och det hoppas jag att modellerna har haft oxå : )

Denna vecka har gått sinnesjukt fort men jag har oxå haft mycket att göra, och har man mycket att göra ja då går tiden för fort, ibland lite för fort. springer tiden iväg så här snabbt är jag gammal på nolltid!

det har gått snart en vecka sen min fot och ben gick sönder, ingen vacker syn just nu :P Olle va inne på kontoret och dokumenterade mitt ben, Mitt ben skrämmer folk jag citerar

Fredde " du ser ut som en trasig lodis med blodförgiftning"
tack!!

bilder kommer!

Nu på lördag tänker jag åka till Ingvar Kamprad land ( IKEA) och införskaffa ramar och speglar, jag tänkte att nån kanske ville haka på? voe kul med sällskap :D

hör av er!

Nu ska jag jobba vidare! vi ses på andra sidan linsen

Talar tystnaden?

hur ska man tolka tystnad? talar tystnaden? kan tystnaden tala?

Jag har ju börjat fundera för nu är det verkligen knäpptyst jävligt konstigt varför blev det så?



RSS 2.0