Modeller sökes!

okej mina damer och herrar och andra härliga människor! Nu är det såhär! att www.andrefoto.se ska styras upp på nytt! jag fått ett trevligt stort fotojobb som förhoppningsvis kommer att bli jävligt grymt och jävligt bra!

Nu behöver jag massor va modeller för nya fräscha bilder till hemsidan. söker tjejer/killar / män /kvinnor , Gubbar /gummor ja det mesta av det bästa!

Är du sugen på att stå framför kameran så ska du ta tillfället i akt nu! för nu kör vi hårt!

innan den 10e Feb ska detta va klart! vi hörs???



FOTONERVEN

Heeej och hallå världen! hej fotovärlden! mår alla bra? jag hoppas det! Det har börjat klia i den kreativa fotonerven! vet inte vad jag vill göra, men jag vill göra nåt stort! nåt underbart! jag vill gå loss med kameran i alla vinklar och vrår som jag kan hitta, jag är sugen! Ni hjälper väl mig att bolla nya idéer? kom igen nu klart ni gör det!

släng in en komentar om vad vi kan hitta på för skoj
!


Modell Helena!

Det råder lite brist på bilder just nu! eller gör det egentligen det? NEJ! jag borde göra ett " Best of 2010 kollage" jag SKA !

bjuder på en bild från min plåtning med Helena


SKA VI SPARKA IGÅNG HÄSTEN IGEN?

Det va alldeles för länge sen nu! nu tycker jag vi kör igång igen!!! Hallelulija! vad har jag att bidra med från året då? lite av varje tror jag! Nu kör vi! håll i er! tut tut!!!


RSS 2.0