morgonstund

ja här sitter jag och dricker en kopp nybryggd java och tittar på julkonsert. lite sådär halv mysigt faktiskt :)

Igår kväll så va det lättare ölhävning efter jobbet. va väldigt trevligt faktiskt. Min kamera sov konstigt nog under hela tillställningen : /

jag måste styra upp fotopapper till min skrivare ! men jag hinner inte *suckar djupt*


kyl

När jag åkte till jobbet så va det en strålande vinterdag i stockholm, med strålande vinterdag i stockholm menas med barbacke samt 2 minusgrader och solsken. *suck* men det va fint endå, sthlm visade sig från en av sina bättre sidor,

väl inne på kontoret möts jag av kyla, det är kalas kallt här! det drar som fan från fönstren, elementen är på fullt fräs men det verkar som att kylan vinner,

eller så är det våra små spöken som börjar röra på sig igen, har vart ganska lungt här ett bra tag, så det borde nog va dax för dom små liven att komma fram..

Jag ringde till Tess för 20 min sen, underbart att få höra hennes röst :) vart lite varmare :) tänk om ca 3 dagar är jag däruppe :D ska bli underbart!

okej jag har fått planera om den oplanerade planen till en annan oplanerad plan, Skulle va hemma hos MAria på Nyår men nu verkar det inte bli nått, så nu vete fan vad jag ska göra,

kanske nån av mina kära bloggläsare kan bjuda med lilla mig på nått skoj? hör av er :D

Ne nu ska jag fakturera klart här på jobbet sen ska jag och 2 kollegor ner och ta några öl :)

Vi ses i dimman


LIVE DIREKT FRÅN SÄNGEN

ja här sitter jag och ugglar i sängen inlindad i mit nya duntäckte. tittar omkring i rummet, jag vill göra om men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. vill ha massa nya spännande saker, ny säng vore trevligt, en soffa en ny bokhylla ja lite av varje faktiskt :)

för någon timma sen bestämde jag och tess att jag ska komma upp redan den 1a januari :D jag slipper alltså vänta en hel dag till :D det ska bli så underbart, jag e lika glad som ett barn på julafton :D

3 hela mysiga långa dagar med Tess det kan inte bli så mycket bättre :) hoppas oxå att Sundsvll visar sig från sin bästa sida igen när jag är där, det va ju så fantastiskt vackert !

jo det där med Sundsvall, sen jag kom ner därifrån har det inte gått en enda dag då jag inte sett eller hört nått om sundsval, tv, tidningar, radio ja you name it, rätt sjukt. jag letar ju inte ens. sundsvall kanske ropar på mig.

dagen då... Jag sov som ett barn inatt i mitt nya duntäckte samt dunkuddar helt underbart! sov så bra att jag försov mig till inköpet av fotoskrivaren, men det ordna sig... gjorde mig iordning och åkte iväg till jobbet. första jag gjorde när ja kom in på kontoret va att hälsa på Selecta maskinen, den pep till av glädje när den såg mig och serverade genast en kopp selecta kaffe, eller som vi säger fonden kaffe. det är nått speciellt med det där kaffet.

dagen fortlöpte, när jag skulle bomma igen kontoret vid 6 så kom Hanna helt plötsligt förbi, har inte sett henne på jätte länge känndes rätt skumt hehe.

åkte iväg och träffade tjejen med fotoskrivaren, en riktig dunderklump till skrivare:D

väl hemma så började jag såklart pilla och trixa med den. jag fick tok ryck då den absolut inte ville som jag ville, efter mycket om och men hittade jag USB kontakten på skrivaren, detta hade då tagit ca 90 min :P

när allt va klart började jag skriva ut lite test bilder på vanligt papper, sinnesjukt bra kvalitet så det kommer bli en riktigt snygg fotovägg här :D

nån frågade mig varför jag köpt en sån dunderklump till skrivare mitt svar blev

" Män med små penisar köper stora lyxiga vrålåk jag köper fotoskrivare"

ne nu ska jag titta på en film så jag blir trött så jag kan somna och komma upp i nån vettig tid och fixa biljetter till tess samt städa upp lite här hemma!

Väl mött på andra sidan linsen mina vänner


Jasså selma lagerlöf va lesbisk?

Satt igår och kollade på SVT i avsakanad av fungerande digitalbox så har man inte så mycket val än att kolla på 1an, 2an, 4an samt finsk TV. Brukar iof va rätt okej program ibland men men...

Det gick nån serie eller film om Selma Lagerlöf ja ni vet hon som pryder våra 20 lappar. Samtidigt som jag kollade på tv,n så redigerade jag bilder till förbannelse.

Jag tittade upp lite då och då till min förvåning fick jag se fröken Selma som lesbisk. detta förvånade mig. vet inte varför men jag har alltid trott att denan kvinna vart hetrosexuell. nåväl jag fick lära mig nått nytt igår oxå.

förövrigt tycke rja att Helena Bergström är en sjukt bra skådespelerska!


jakten på fotoskrivaren

under några veckor har jag tänkt att jag måste införskaffa en fotoskrivare så att jag kan printa ut mina konstverk och hänga upp på väggen, jag bestämde mig att under mellandagsrean skulle jag ut och införskaffa mig en. Väl vald dag eftersom jag och sebbe vart ute kvällen innan, vi vandrade ut på stan, vi va inte ensamma hela stockholm va ute och mellandags shoppade,

först in på elgiganten där va det proppat med folk, försökte hitta nån som kunde hjälpa mig att bestämma vad jag skulle köpa men alla va såklart upptagna, Inne på SIBA va det galet mycket folk och vi insåg snabbt att det va lika bra att införskaffa en fotoskrivare en annan dag.


jag vandrade hem, det va sjukt vackert ljus över stan så jag tog några fina kort :) Väl hemma så kollade jag runt på nätet efter vettiga skrivare, på blocket hittade jag en kalasskrivare med spännande tillbehör för inga pengar alls. ringe upp tjejen som hade den, vi bestämde oss för att träffas idag vid halv 10 så att jag kunde få köpa den, kom jag upp? NEJ jag sov som ett litet barn i mitt nya duntäcke! dubbelsuck!


men det löser sig ska försöka träffa henne ikväll. äntligen kan jag börja printa ut min konst :D


utgång

Jag kom hem den 26e rätt mör efter helgens äventyr. Jag och Sebbe bestämde oss att vi skulle ut och dricka lite öl och ha allmänt kul. Vi tog en öl hemma hos mig innan vi begav oss iväg, vi mellanlandade på pulp fiction haket Flamenco. Va nån från en tidning som hade beskrivit haket som ett sånt, ägaren är konstant full och det hänger massa sköna tavlor lite överallt, vi kom in det va bara vi samt två andra männskor där. en tjej och en kille som såg ut att va hämtad direkt från en serietidning, Vi beställde in en shotsplanka samt några öl, till min glädje fanns semans shot på menyn :D drog några shot jäger och började må dåligt sjukt nog.


vi vandrade vidare mot gamla stan, vi siktade in oss på whiströms, vi kom dit första gången jag va där en as mysig liten pub, vi knallade ner i "källaren" där livebandet va i full gång med att lira massa bra låtar, vi klappade takten och hällde i oss öl efter öl, rätt mysig stämmning med rätt blandade människor, dom stängde rätt tidigt så vi begav oss iväg till After för vidare ölhävning, jag och sebbe hittade ett litet skönt gäng som vi joinade, hittade även min vän hanna med vänner :) natten löpte på ,ölen och whiskyn flödade, folket vi hade slagits ner oss med va nyfiken på min kamera så det vart en hel del fotosnack.


Sebbe försvann vid halv 3 tiden vilket va lite halvtur eftersom ena grabben va rätt upprörd i tron om att sebbe hade flirtat med hans tjej, typiskt sebbe :P tydligen va det så att dom va lite halvupprörda på mig oxå då ena killens tjej vart lite halvsugen på att bli plåtad. men det redde vi ut rätt snabbt så va allt frid och fröjd eller?


kl 3 bestämde jag mig för att fly upp på kontoret, va lika bra då stämning hade blivit en smula hotfull, jag är inte den som bråkar så jag tog mitt pick och pack och gick iväg. full som en kastrull kom jag sen hem tryggt och säkert och dog i min säng.

vaknade upp i en total baksmälla i stil med första gången jag träffade Maria eller förra nyårsafton. halv 8 slog jag upp ögonen och mådde som en överkörd grävling,

  


jul jul strålande jul

Jul jul strålande jul

Dagen innan julafton så åkte jag, min kusin, hennes sambo samt deras lilla dotter Thea ner till min familj i Nyköping. va rätt skönt att komma bort från stockholm till skogen mitt i ingenstans. Thea på snart ett år vart snabbt offer för min kamera. till en början så va hon en smula blyg men sen vart hon en riktig linslus. jag visade bilder för henne då log hon så sött :)


kvällen löpte vidare, jag syster,bror och mor slog in julklappar och hade allmänt kuligt. av nån jävligt skum anledning började vi oxå prata på Norska :P


sen va det dax för sängen!, jag fick kvarta inne hos lillebror, han är iof inte så liten längre 13 år och har snart vuxit om sin bror.


jag vaknade upp på julaftonsmorgon gnuggade mina sömndrukna ögon och fick syn på ett jättepaket brevid sängen. Som en glad liten 7 åring slet jag upp pappret och fann att mor hade införskaffat 3 väldigt härliga dunkuddar till mig :D Bror satt och pillade glatt på en sprillans ny mobiltelefon


Under dagen så gick jag ut på en lättare fotorunda ner till ån. Vart väldigt väldigt bra bilder då vissa partier av ån va täckt av massa istappar som hängde ner från grenar och annat en helt underbar syn. Sen vart det julgröt mums mums :D dagen flög på och kalle ankas julafton flödade ur tv,n Julvärden Lasse kroner va allt annat än bra , jag tror nog jag hade vart bättre där i fotöljen.


jag va en smula besviken det va ingen snö ute :( men helt från ingenstans började det falla ner massa snö, inte sådär jätte mycket, kom iaf nån cm och som stockholmare får man nöja sig med det.


Sen vart det julklappsutdelning jag i vanlig ordning drog på mig tomteluvan och satte igång med att dela ut :) Då jag är 25 år så räknas jag nu som vuxen i min familj och då får man nöja sig med halsdukar, kuddar,strumpor och annat nödvändigt :) bra att ha grejer :D Lilla Thea slet och drog och öppnade paket och va jätte glad :) Vi "vuxna" hade köpt varsin vuxenjulklapp som vi la i en hög och drog lott om, jag hade köpt en bok med 1001 drinkar, den fick jag ju såklart behålla :P så nu jävlar ska det blandas drinkar mohahahhaha


Julafton flöt på vi åt god julmat , tittade på julfilmer, knäckte nötter och va allmänt julmysiga,

Het underbar julhelg med familjen :)


julklapparna då?

3 dunkuddar samt ett duntäckte

2 par strumpor

1 halsduk ( mor tyckte jag skulle ha den när jag åkte till Sundsvall )

pengar så jag kunde köpa bussbiljetter till sundsvall :D

1 en väldigt bra bok

1 drinkbok

min mor fixade även så jag kudne få komma till hennes vän och få massage, 2 timmars massage hell yeah! rygg, lår samt armar det behöver jag!

1 kaffemugg av bror där det står "världens bästa bror"

fick lite annat smått och gott oxå :)

   

 


kattfnatt

Kl halv 8 imorse väcktes jag till nått panikartat jamande från Morris lät som att han fastnat nånstans jag kastade mig upp ur sängen för att se vad som hänt. slängde mig ut i hallen och fick syn på Morris som helt enkelt bara satt på golvet precis som ingenting hade hänt. lilla gubben ville helt enkelt få upp husse ur sängen.

den där katten är fan knäpp!  han vet hur han får upp husse ur sängen, men testar även nya knep lite då och då. just det här med panikjamningen va ett av hans nya påhitt.

Morris lista på hur man får upp husse ur sängen

1 : klösa på madrassen helt vid fotändan så att man måste slänga sig upp för att vifta bort honom, ( han flyr då under sängen och man måste hitta nånting att peta med för att få ut han ) då är man klarvaken

2 : Det populära kattfnattet. han fnattar runt i hela lägenheten morrandes

3 :  intensivt jamande så att man måste gå upp för att se vad som hänt, helst har han då satt sig högt upp, antingen på kylskåpet, en garderob eller bokhylla. Han ser ofantligt nöjd ut när man hittar honom om brukar i regel gå och lägga sig 5 min efter att man hittat honom

4: hoppar upp i sängen och petar på huvudet lite lätt med tassen

5 : ovanför min säng har jag en loftsäng som han sover i. HAn klättrar upp i den och lever rövare, självklart bara så länge som det behövs för att husse ska gå upp. återigen tar det 5 min sen sover han och själv är man klarvaken...

det är bara några av grejerna han gör. han är rätt smart :P


riddare, hundbajs och fifaförluster

Efter dagens plåtning åkte jag hem till Robban för att lira årets sista Fifa matcher. Har inte vart nått bra fifa år för mig då jag torskat mer än vanligt. rätt galet tror robban sitter och smyglirar hemma för sig själv det lilla aset :P

Nåväl efter en svidande j här och häpna 0-8 förlust för mig ( min första match någonsin utan att näta) så vart vi väldigt pizza sugna. jag va en smula bitter över min tunga förlust när vi gled ut från Robbans port,  jag känner att jag satte ena skon i nånting sonm kändes mjukt, jag stannade upp, jag visste vad jag hade klivit i, jag svor 3 långa rammsor för mig själv innan jag vände mig om och fick se en gigantisk hundskithög som jag nyss klivit rakt in i.

frustrationen va maxad. jag gned skorna mot gräset samtidigt som jag letade efter den misstänkta hunden samt ägaren. det endå jag såg va en dubbelvikt Robban om vek sig av skratt.

Men mitt goda humör återfann sig väldigt snabbt då Tess skickade väldigt väldigt gulliga sms som gjorde mig alldeles varm innombords :)

Tänk snart får jag åka upp till henne igen :D det är faktiskt inte så många dagar kvar. jag längtar ihjäl mig ska ni veta! när jag kliver av bussen i sundsvall ska jag ge henne en sån där tvättäkta jättelång film kram, ska bli mysigt och få krama henne igen :)

Jag är en stilig riddare med skinade blank utrustning på den vita springaren :D

ne nu ska jag slänga mig i sängen

ses på andra sidan linsen mina vänner

fotodeluxe grande

Jag är en duktig liten fotograf. jag har lyckats plåta ca 1400 kort på ca 24 timmar :D helt galet! jag har fått några riktiga fullträffar :D bilder kommer såklart upp snart :) känner att jag vart lite dålig gällande bilduppdatering det här är ju trots allt min fotoblogg :P

har iaf haft as roligt! jag köpte igår 3 meter rosa fluff! alltså studiobakgrund riktigt fint faktiskt haha :P ganska spännande när jag klev in som ensam karl i tygbutiken gick rakt fram till det rosa fluffet drog fram det och sa hej ge mig 3 meter rosa fluff.

jag vart en smula uttittad :P vete fan varför haha


innehållslöst

Tyvärr så är morgondagens plåtning med Angelica och Fredrik inställd. Fröken Angelica ligger tydligen deckad med feber. rätt trist hade sett fram emot den.

själv är jag oxå dunder förkyld med en mysig hosta. Hoppas den går över snart börjar bli trött på att springa runt och hosta som nån pestsmittad bonde.


nu skulle jag lagt upp bilderna från gårdagens party men jag är för trött för att orka tömma kameran.

GLÄDJEYRA LIVE DIREKT FRÅN STOCKHOLM

Hej och hallå mina underbara läsare :D vet inte hur många ni är men några är ni nog :)

Ända sen jag åkte från Tess i Sundsvall har jag velat åka tillbaka. När jag kom tillbaka till Sthlm efter knappt 6 timamrs bussfärd så hade jag med all enkelhet kunnat sätta mig på en buss och åka tillbaka direkt.

Det har gått knappt en vecka sen jag va däruppe. inte så lång tid i normala fall men nu har det känts som evigheter!  Fröken Sundsvall har skickat en hel del mysiga sms som bara gjort att jag längtat upp som ett litet fån dit igen :)

Vi har diskuterat fram och tillbaka nu under veckan när vi ska ses igen. Efter den 20e januari kunde hon komma ner till Sthlm. Men det tyckte jag va oacceptabelt. vi diskuterade lite mer om kom fram till att jag ska komma upp till henne den 2a till 4e januari :D Gläjden va total när jag spikade datumet. Som ett litet barn på julafton som nyss fått sin önskejulklapp satt jag här i soffan och studdsade :P

Det ska bli så mysigt att komma upp till henne igen :) Den här gången kanske vi hinner med den där Lång Pelle drinken som tydligen ska va rätt god :)

det ska bli väldigt mysigt!


märkliga ting

oj ja gårdagen va en riktigt trevlig tillställning bortsett från att fyllan va på stadie 5. jag vart alldeles för full men jag hade trevlig sålänge det varade. ska berätta mer sen och slänga upp lite bilder är det tänkt

Idag träffade jag Mitt ex Angelicas och hennes kille, rätt märklig sits om man tänker efter själv, vi vandrade runt på stan på jakt efter tänkbara kläder för deras plåtning. hittade inget spännande och dessutom va det galet mkt folk ute!

kommande plåtningar

Söndagen den 21a dec
Angellica & Fredrik

Måndagen den 22a dec
Madde och Becca

Fredagen den 26e
Nettan ( psykomodels)

ja man har väl en del att göra!

nu ska jag hem till Robban vi ska försöka rädda min externa hårddisk med alla mina bilder på. lyckas vi inte kommer jag vara en mycket mycket lessen liten pojke.

ses på andra sidan linsen mina vänner


mhååååå!

Hon är ju bara för söt! jag blir galen! vill inte sitta här i trista stockholm! Jag vill upp till Tess i Sundsvall! NU!

Morgonstund har ?

Godmorgon mina vänner samt ovänner samt lurfar. Hoppas ni har sovit gott. själv så slocknade jag jävligt tidigt för att vara mig. rätt galet haha. Ska jobba förmiddagspass idag. känns inte så spännande men vafan!

Igår körde min kollega Anna sitt sista pass på jobbet det kommer kännas lite tomt utan den spralliga finnen,

ikväll så ska vi fira av henne jag har en kännsla av att det kan bli rätt kul!

Nån va ju väldigt söt igår och skickade massa gullga sms :) det värmde i min lilla frusna kropp :)

Ses på andra sidan linsen

tankar & funderingar jag blir galen

Ibland önskar jag att man kunde plocka ur en tanke ur huvudet lägga den lite åt sidan så att man slipper tänka den tanken.


"skruvar upp en lucka i huvudet plockar ut tanken lägger den på bordet i en liten låda och klappar lite försiktigt på tanken och säger Såja sov gott en stund nu "


Det vore bra om man kunde göra så.


Det är dom senaste dagarna som tankarna tagit fart från att cirkla runt där inne först ganska lugnt och försiktigt för att sen gå upp i nån slags jätte fart.


Nu när jag väl har fått fart på dom här tankarna kan jag inte släppa det. Nästan så att man blir lite smågalen.

Du har börjat trippa runt i min hjärna med små lätta kliv, tipptapp tipptapp.

Går inte att släppa det bara snurrar. Massa funderingar tankar ja allt. Ja det finns ju bara ett sätt att få slut på det.

Det här påminner om när jag och Maria va ute på landet och hon hade jätte tanke ångest, hon vrålade ut allt, jag känner likadant nu jag måste vråla ut.


Vrååååååååååååååååååååål!


som sagt

Jag har en vän vid namn Sebbe han är en rätt rolig prick

Seb says:

jag vill hitta en tjej som är så snäll att jag börjar gråta vid tanken av att ngnsin göra henne illa

sebbe är duktig!


DET ÄR JAG SOM ÄR FINANSKRISEN

Jag vandrade hem i snålblåsten funderandes på allt. jag kom fram till att det är jag som är finanskrisen. min ekonomi åker berg o dalbana så det passade utmärkt att jag klassade mig själv som en finanskris.

dagen då i övrigt har väl vart rätt lugn och sansad. gör inte många knop såhär innan juluppehållet. Bättre att komma tillbaka med nya friska tag efter nyår.


Kvällens citat

"han är som ett marssvin han måste hållas igång hela tiden annars dör han"

urdrag ur en MSN konversation med Sebbe som pratar om att han är kass


Seb says:

kunde snacka till mig vadsomhelst på fyllan

Seb says:

och nu...pratar jag om hur mkt jag kan käka


urdrag ur en annan konversation med ekosystemet

Josephine says:

jag o jojo hade trekant nyss

André-hemma bra borta underbart says:

jag e inte förvånad

Josephine says:

hihi


Ja herre gud mina vänner är som dom är :)


Du har börjat trippa runt i mitt huvud nu, hoppar omkring där med lätta kliv


taxar

Dessa små lurva små korvar på 4 ben kan vara rätt söta. Men efter att jag blivit atackerad av en liten korv i unga år så har jag en viss fobi för taxar.

Jag va nyss uppe och inhandlade lite choklad på konsum här i gamla stan, jag möter påvägen en dam med 3 taxar, jag hajjade nog till omedvetet, taxarna uppfattade nog min halvrädsla och skällde.

det är just taxar jag har fobi för inga andra hundar det är rätt skumt tycker jag.

det här med fobier är rätt kul tycker jag. jag har nog inga större fobier, men många andra har ju riktiga konstiga fobier. har du nån sån där fobi för nått?


jag må ligga som ett fyllo i gräset men där va jag spik nykter


En rubrik ska man aldrig sätta innan man vet innehållet

så trött så¨trött det har vart en riktigt lång dag med alla tillbehör! först vakna upp på kontoret i en halvbakfylla, trasig rygg, jobba jobba jobba, sen hem och sen iväg med Maria på äventyr :)

orkar inte skriva så mycket tänkte ta och kila i säng nu och drömma fina drömmar.

vi ses i drömmarnas värd ?


LIVE FRÅN MIN HJÄRNA

Hjärnaktiviteten är väl inte på den högsta nivån just nu kan jag säga. men jag mår relativt bra har dock jävligt ont i ryggen. skulle sitta skönt med ett varmt bad och en masage, nån som e masagevillig?:D

skulle ha haft möte nu idag men hon som jag skulle prata med är tydligen sjuk så det blir inte så mycket av det. iof gör det inte så mycket jag ser ut som nått katten släpat in haha!

som jag skrev tidigare så raggade jag fotouppdrag inatt... fick tag i ett par band som va sugna på att bli plåtade samt några andra vettiga och stiliga människor.

Har några andra plåtningar på G oxå. ska bara orka börja planera dom hehe.


Vi ses mina vänner

godmrogon!

Godmorgon gott folk!

Hoppas att ni har sovit gott. Kan väl säga att jag har sovit sådär halvbra här på kontoret. va rätt kallt faktiskt. känner mig sådär lagom fräsch just nu. Ni som läste min blogg inatt vet ju att jag va ute och skulle ta EN öl igår,

trillade ner vid 21 tiden från jobbet ner till krogen nedanför, trillade upp för trappan igen 03.30 hahaha.

Har sovit här några gånger förut då jag ska jobba morgonpass och vart ute dagen innan. första gången va rätt rolig då jag kraschade på köksgolvet under kaffemaskinen, då vaknade jag upp av att våran blinda iranier står och petar på mig med sin blindkäpp och frågar på halvknackig svenska hur jag mår :P

han e underbar!

nu är det en kvart kvar tills jag börjar jobba hoppas mina säljare inte bråkar med mitt bakfulla tunga huvud!


galenskap på hög nivå

Hej mina vänner!

skriver direkt från kontoret. kl är snart halv 4. Jag hamnade nere på krogen nedan. skulle snacka med min boss. vi snackade iaf en stund. allt e rätt lungt nu som jag förstår!

jag må ha dragit i mig alltför många öl och för många whisky för att må vettigt. jag börjar halv 9 imorgonbitti. mums"
ja jag sover på kontorsgolvet. hårt och brutalt. men jag har massa kläder här så det blir rätt mjukt endå. man har ju sovit här ett par gånger hehe.

har annars haft en trevlig kväll, fått en del fotouppdrag för olika spännande band osv, mer om det i nykterhetens blogg.

just nu eller vadå nu? jag vill befinna mig i sundsvall och hålla om tess. det skulle vara så fantastiskt underbart.! trivdes som aldrig förr däruppe mina kära läsare!

nåvväl mina läsare, jag ska ta några munnar vatten och sova tror jag

den som känner sig manad kan ju väcka mig runt 8 imorgon så man hinner kvickna till liv innan säljarna kommer.
nej jag e inte tragsik mina vänner jag finner det bara ingen idée att åka hem då jag ska upp snart.

kramar

förkyld karl

'Jag är helt slut i hela huvudet samt kroppen. har vart igång sen 8 imorse med diverse övningar. packa, säga hej hej då till Tess :( åka buss hela vägen till sthlm för att sen åka och jobba, precis vad min förkylnigng behöver som nu utvecklade sig ett steg till nämligen till feber.

Borde gå och lägga mig. Min säng känns gigantiskt då man har "trängts" i en 90 säng. nu har jag hela 140 cm för mig själv galet.

Ne jag ska packa ihop mig själv här i soffan och trippa in och lägga mig och försöka sova.

ska fixa och trixa med lite mer bilder imorgon :)

Godnatt mina vänner

ses på andra sidan linsen


underbara dag!

Jag och tess vaknar upp i en lite halvdan seg bakfylla,jag vaknar dessutom upp med en spännande förkylning Tess är lite småförvirrad då hon först får för sig att hon har minnesluckor från gårdagen men efter några sekunders tänkande bekräftar vi att det minsan inte är så :)


Jag knallar ut för morgonciggen. tar några kliv åt sidan och blir stum. framför mig står ett sinnesjukt vackert berg täckt av snö. sjukt vackert. jag känner mig en smula energifylld!


Vi knallar senare iväg för att köpa mjök på macken. Sundsvall visar sig från sin bästa sida i det helt fantastiska vädret. Strålande solsken och vacker snö överallt! Den inbitna stockholmaren blir helt faschinerad av allt vackert :)

När vi kommer hem igen får jag mysa lite med Niggah :D wohoo! va rätt mysigt när han kuta omkring där på handen :)


Senare på dagen beger vi oss iväg för att träffa tess mor ,bror mfl samt hennes ormar :) Efter lite fika och ormmys beger vi oss iväg med hennes far och bror för att inta föda i form av pizza. inne på pizzerian spelar dom till allas förbannelse pipig flöjtmusik påtv,n nästan så att man kan bli lite galen


Vi åker hem med bussen igen, jag får en liten rundvandring vid henens skola. satans snygg! sen vart det film mys :)

helt underbar dag IGEN! nästan lite svår att beskriva.


När jag kom upp kände jag mig en smula trött på det mesta men nu va jag helt återställd igen jag kännde energi i kroppen för första gången på väldigt länge!


Som jag skrev förut så va det här faktiskt en av mina bästa helger på hur länge som helst.

Sundsvall helt underbart! så vackert med all snö

Tess är helt fantastisk underbar tjej

folket ja klockrena

summan av kardemumman sinnesjukt jävla jätte underbart!

  

  

 


HEMMA BRA MEN BORTA UNDERBART

Jag är hemma igen efter min resa till Sundsvall. jag kan bara säga att jag haft den bästa helgen på väldigt väldigt väldigt länge! Det brukar ju heta borta bra men hemma bäst. i detta fall stämmer det inte.

När jag kom tillbaka till stockholm efter 5 timmars bussresa så hade jag inte haft några som helst problem att ta bussen tillbaka direkt!


När jag kom upp till Sundsvall runt 17.30 i fredags så möttes jag av snö snö och åter snö. helt fantastiskt. Tess kom och mötte mig ca 5 min senare. Nervöst såklart att träffa en ny människa men det löste sig rätt snabbt. vi knallade iväg till tess som bor i studentkorridor, rätt charmigt måste jag säga :) sen plockade hon fram sn charmknutte Niggah en tusenfoting.

Innan jag kom upp till Sundsvall hade jag aldrig tänkt tanken på att jag i hela mitt liv skulle hålla i en sån, inte heller snäckor.


Tess lagade ihop en väldigt god kycklingwook jag fick snällt titta på hehe.


sen bar det av mot hennes vän Robin. vi för krökade hemma hos honom innand et va dax att rulla iväg på fest. Efter en liten sväng med taxin va vi framme. in i lägenheten och korka upp. Sikka underbara människor! klockrena! Det känndes som att festa med Team KKF vilket va rätt roligt :D dunder och brak kalas :D vet inte va klockan va när jag och tess ragglade därifrån för Långpelle intag.


jag halakde runt igen som bambi på hal is men kunde hålla mig relativt upprätt i fyllan och villan. krogen va stängd så vi begav oss iväg för fyllekäk :D

sen självdog vi


klockren fredag

  

  


minusgrader

anledningen till att det inte ligger uppe några bilder än min dator inte behagar koppla upp sig på nätet här mitt i ingenstans.

ska försöka slänga upp lite bilder under bussresan hem.

det är föresten sjukt kallt ute. enligt mina näshår så borde det vara mellan 6-10 minusgrader. mysigt

inte så sugen på att lämna Sundsvall imorgon. jag vill se mer!

återkommer


klassikst

Hej och hallå!

idag har jag vart på "guidad" tur genom Sundsvall. har tagit en del riktigt bra bilder. brukar sällan bli nöjd med mina utomhus bilder men 4-5 av dagens bilder vart snuskigt bra!

idag har jag annars fikat med Tess mor och bror, klappat och myst med ormar, ätit pizza med tess och hennes far, samt bror plus annat folk

har även "lekt" med tessans tusenfoting :D skit söt

har även vart inne i en av Eruopas finaste universitet mycket fint!

nu inväntar jag kaffe och sen ska vi kolla på film :D

status

Här ligger jag på ett golv i sundsvall fet och bakfull. varför ligger jag på golvet_? jag hamnade här OKEJ!

gårdagen heeeelt galet kul! festade med ett gäng som påminde om Team KKF rätt najs :)

Det är galet vackert här! snö snö och åter snö ! helt underbart! snart ska tess och jag ut till Njurunda och hälsa på hennes ormar :D

bilder kommer såklart upp sen

vi ses i dimman mina vänner


live från Tess kök

Då va man framme! jag är instalerad och klar  och har fått KAFFE!!!!! :D

jag har vart kaffesugen jätte länge!

Det är sjuuuuukt mkt snö här helt galet! det bara vräker ner! underbart! en smula skillnad mot stockholm ! Rätt mysig liten studentlägenhet hon bor i :) här har vi oxå Adolf Hitler & Action man samt tusenfotingen Niggah skit söt! ska lägga upp lite bilder på djuren :D vi har även en liten hamstern fimpen honom har jag dock inte sett än.

planen för kvällen är iväg på nån liten hemmafest med lite sköna Norrläningar, sen iväg till BK för intag av Long Pelle. Sen vete fan vad som händer :D

nu ska vi äta wook :D

LIVE FRÅN SKOGEN!

hjulen på bussen snurrar runt runt runt runt runt runt hjulen på bussen snurrar runt runr runt runt runt runt geeeenom hela sverige André på bussen sägermoj oj oj oj oj oj ojojoj genom hela sverige!


vi stannade nyss vid en bensinmack någonstans vete fan för förarbyte. jag trotsade förbudet och rökte inom bensinmackens område mhahahahahahahahahahaha


jag har inte långt kvar! om 35 min så e jag framme :D huuuuurraaaaaaa för lilla mig!

Får se vad miss T har för planer för kvällen. jag e rätt sugen på en lång pelle :P

Nu e 08an på farlig mark!


vi ses förhoppningsvis igen mina vänner!


LIVEBLOGG FRÅN HUDIKSVALL

Jag va nyss säker på att jag skulle dö! gick och pissade på busstoan. fan det e en konst att slå en drill inne på sånna toaletter. Jag stog där och kämpade med balansen när chaffisen plötsligt tvärnitar jag och flyger åt alla håll och kanter. va övertygad om att min död va kommer. ganska tragiskt att dö på muggen på Ybuss mit i ingenstans.


Ja vi är mitt i ingenstans. bussen är helt kolsvart den blinkande ep lampan är släckt. det är kolsvart ute oxå ser inte ett skvatt! lite hus härr m och var inget mer. för 40 min sen va vi i söderhamn eller nått liknande. snabb rökpaus. jag e sjukt kaffesugen just nu skulle kunna döda för en kopp!


jag har ca 1 timma kvar och lite till på min resa nu. ska bli skönt att få komma av den här bussen hehe.

inga roliga typer att snacka med heller. jag har smsat och ringt dom flesta människor som jag kan komma på. Robban och Maria ringer med jämna mellanrum och tjeckar läget. ja hur bra kan läget egentligen va på en buss mitt ute i ingenstans? jag har ganska tråkigt om jag sk va ärlig haha.


hum jag ser ljus! undrar vart vi är? en rondell, en bensin mack. Enligt chaffisen e vi u huddik :D här uppe bor det söta flickor!


snabb stopp bara hann inte röka! e röksugen! oj det e vackert här små röda hus med vita knutar och massa snö på taken


jag vill av denna buss nu!


Tessan jag vill ha huuum ehm ÖVERASKA MIG :D du vet vad jag gillar starkt och gott :D

återkommer om 40 min :)


LIVE FRÅN BUSSEN I SKOGEN!

Hej alla läsae! Det är André,s röv som gästspelar i bloggen. André tog en liten paus och vilade sig mot fönstret. Ja jag skulle tydligen blogga om min och André,s resa till Eslöv förra året. Eller som André väljer att kalal det för Aidslöv. En tripp som varade i 11 timmar! Vi va bakfulla det va dan efter midsommar. André mådde sisådär. Eftersom att det va jag som fck stå ut med att sitta nästan hela resan så tycker jag själv att jag ska ha beröm!


Det va en fantastisk lång resa. men vi fick se vackra Sverige. Det klagade vi inte över. Hände inte så mycket spännande på nervägen. vi stannade 7 gånger tror jag. och jag hade väldigt ont!

oj nu vakade visst André till liv. Hej André hur mår du?


Ja jo jag mår bra. för ca 20 min sen fick vi kaffe på bussen av värden liljan. 15 kr för lite blask men men det behövdes. hur mår du själv? njaaa det e lite trist att baa sitta ner och uggla gör lite ont.


André här. det är sinnesjukt vackert när sverige swischar förbi! snön ligger så vacket på träden! tyvärr får jag inga bra bilder genom bussfönstret. Jahapp vi har ca 3 timmar resa kvar om allt går som planerat.


jag ser verkligen fram emot att få komma upp till sundsvall och bara njuta av livet! det är otroligt lungt på den här bussen. gubben med KOL verkar ha somnat därframme han har iaf slutat hosta. brevid mig sitter en tjej och snarkar rätt sött hahah.


jag fick låna lite el av datanörden sjukt bra :D

det börjar bli en smula mörkt utanför fönstret nu. man kanske skulle passa på att läsa lite då man inom 30 min inte kommer se ett skit!

 


LIVEBLOGG DEL 2

tILL TESS:) Jo jag menar KOL mitt tangentbord lyder inte sin mästere :)

Jag fortsätter min resa. vi lämnade nyss uppsala. här är det snöblandat regn , blåst samt 1 plus grad, jätte spännande! strax efter att vi lämnat stockholm upptäckte jag att det nästan är tropisk värme på bussen. Jag svettas nästan sönder, sen kom jag ju på att det finns fläkt i taket. Det springer runt en värdinna här på busen nu som säljer kaffe. jag e sjukt kaffesugen. Hon ter tydligen liljan och chaffinsen heter Bengt!

det kunde jag nästan tippa på!

Nu får vi info om hur toan funkar haha spännande!!!


Hum dåligt med batterier på datan har man oxå! det finns ett utagag på hela bussen! ochd et utaget har ju såklart en glasögonprydd datanörd lagt beslag på! trött jag blir. jag ska fråga honom om jag får sno lite el!

oj strx utanför uppsala fanns det snö! Enligt direkt raporter från Sundsvall ska det tydligen va väldigt mycket snö!

Lampan i taket blinkar som fan tror att jag kommer få nått slags EP anfall snart!



i nästa blogg gästbloggar min egna röv om hur resan mot eslöv va!

Missa inte det!

mina inköpta skor :D

 


LIVEBLOGG DIREKT FRÅN BUSSEN

Live blogg

Jag vaknade upp i en total baksmälla kl halv 8. rätt spännande. Beklagade mig en stund för morsan tog ca 40 min sen va ag återställd. kl halv tio upptäckte jag att dom stängt av vattnet. fick en mula panik men det kom på en kvart senare. Sen mitt i allt kommer jag på att jag saknar vinterskor. ska man va uppe i sundsvall bland snö och minusgrader så måste man ju ocå ha några sköna vinterskor. köpte ett par ganska snygga tycker iaf jag.


Jaha då sitter man på bussen då. den brummar lite lätt. ganska lite folk. en gubbe berättade nyss för mig att han har kool. spännande. sen e det väl ett par gamla kärringar och några tjeje men inget mer. dött. vi border nog lämna stockhoilm snart.


Nuuuu rullar vi :D hurraaaaaaaaa! Sundsvall here i come!

trevlig busschaffis e det oxå. tydligen ska vi förbi uppsala först och hämta upp mer folk plus en bussvärd som ska ge oss kaffe :D:D


följ med mig på resan nu :) foton kommer självklart upp

BILDUPPLADDNINGEN VERKAR INTE FUNKA MEN JAG ÅTERKOMMER!


vad skulle kunna hända?

Ni undrar säkert från mitt föregående inlägg. Vad skulle kunna häna på en buss? MYCKET det är mig vi pratar om. jag kan med all säkerhet fastna med foten i toaletten,  jag skulle lätt kunna ramla ut genom den olåsta toalett dörren med byxorna nerdragna,

jag skulle nog kunna kortsluta hela bussen med mitt extrema flyt. ja helt enkelt mycket kan hända.

självklart blir det live foton från resan :D

måste fylla upp tomrummet efter mina försvunna bilder

livebloggar

Mina vänner! Biljetterna är fixade och klara! imorgon sticker 08an iväg uppåt i landet mot Sundsvall :D

Då enligt den trevliga unga söta flickan i kundtjänst skulle finnas internet på bussen så ska jag live blogga direkt från min resa genom sverige. Så imorgon kl 12.00 rullar min buss från stockholm!

första bloggen borde ligga uppe 12.10 om det nu verkligen finns internet på bussen.

förste gästbloggare kommer va min egna röv som kommer att berätta om sina traumatiska minnen från resan till eslöv. en resa som varade i 11 timmar.

andre gästbloggare kommer vara min egen kamera som berättar om hur det är att vara en kamera i Andrés liv.

nå mina vänner ni följer väl med på min resa imorgon?

ångest!!!!!!

ångestenn e total just nu! den är maxad till max!! orsken till ångesten är att min externa hårddisk nyss gav upp sitt liv! ALLA mina bilder, texter, filmer ja allt e borta!

132 gig av mitt liv är borta!

Maria VS SL

Strul med tuben, strul med bussar, strul med pendeltåg en stockholmares vardag. Nånting går alltid fel när man åker i Stockholms lokaltrafik. Varje gång jag står och hoppar och svär för mig själv över att en buss eller tunnelbana är sen så tänker jag på en av mina närmaste vänner Maria.


Maria är nämligen Stockholms största SL hatare. Står man där och svär även nån sen ankomst kan man alltid dela sitt hat mot SL med Maria. Vilken dag eller tid på dygnet det än är så kan jag alltid vara säker på att Maria finns där nånstans och hatar SL.


Min underbara vän har ringt mig ett oräkneligt antal gånger och bokstavligt talat skrikit sönder mitt öra med sitt SL hat. Inte bara över sena eller inställda avgångar, utan även när exempelvis buss 807 får för sig att åka rally och Maria med hund flyger som vantar över hela bussen,


Jag vet inte har inte kollat Marias telefon men jag tror nog att hon minsann har SL kundtjänst som snabb nummer, för SL kundtjänst har fått ta emot ett X antal väldigt arga samtal från Maria. Jag har vart med ett par gånger då Maria vräkt ur sig sin totala ilska mot SL. Jag brukar roat titta på och myser inombords,


Ne Maria kan man alltid lita på för hur mycket man än hatar SL så vet jag med all säkerhet att Maria hatar SL 100 gånger mer.


Igår va nog hennes hat på sin högsta nivå. En uppbrunnen elkabel på den röda linjen orsakade totalstopp på röda linjen. Ersättningsbussarna va proppfulla och där mitt i allt kaos stog Maria och Stoja och ville komma hem. Hon slutade runt 6 tiden och borde ha vart hemma en stund senare. Stackarn smsade kl halv 8 och sa att hon nyss kommit hem. Jag led med henne och delade med mig av mitt hat mot SL. En kram till Maria som genomled ett helvete med SL


Maria är SL,s största fiende


galenskap och allergier

Folk är ibland inte riktigt kloka. Imorse halv 7 ringde min mobil. Det va en av mina nyanställda som hade lite frågor. halv7!!!! nog för att jag skulle upp vid 8 men halv 7?!!! vem ringer sin chef kl halv 7 på morgonen och diskuterar löner och annat? jag kommer inte riktigt ihåg vad jag sa men nått vettigt fick jag nog ur mig.


Min vän Maria ringde och väckte mig vid 8 rycket. strax efter börjar vi smsa. Hon jobbar på hunddagis.

sms

Maria: " min praktikant har typ pyjsamas på sig!!

André: " haha går hon i sömnen eller?"

Maria " det tror man alltid hon är helt väck"

André: " fyfaaaan va illa"

Maria: " Ja! jag är typ allergisk mot henne!"

André hahahahahahahahahahah"


jag kunde verkligen se Maria framför mig nysandes och intensivt kliande när hon möter sin praktikant! Vad skulle jag göra utan min vän Maria? troligtvis ha jävligt tråkigt!


jag har tagit på mig uppdraget att skriva en hatblogg åt henne till SL. så den kommer under dagen :)

Om några timmar är det Becca plåtning. Men att få liv i en sovande Becca är en helt annan femma. vi får se vad det blir av detta.


MSN

Jag och sebbe kan ha dom sjukaste msn diskutionerna. Nu fick jag reda på lite vad jag gjorde under natten i Alby

Seb says:

en shoot i köket i alby skulle vara en klassiker

André- ALL MAKT ÅT MIG! says:

fan va länge sen det va vi va ute o dryga oss

Seb says:

kommer du ihåg det

André- ALL MAKT ÅT MIG! says:

shotade vi i köket+P

Seb says:

du kommer in som en jävla himul med en tom whicky flaska, sätter dig på golvet och drar min öl

André- ALL MAKT ÅT MIG! says:

jag har ett minne av annas köksgolv låg jag där?

André- ALL MAKT ÅT MIG! says:

hahahahahaha

Seb says:

hahahaha

André- ALL MAKT ÅT MIG! says:

det här måste jag lägga upp på bloggen

Seb says:

och en klassisk bakfylla

André- ALL MAKT ÅT MIG! says:

deckade jag i köket?

Seb says:

med katt och barn och sura brudar

Seb says:

nja, du satt och lutade dig mot kylskåoet


Nobellmiddag VS knäckebröd

Nobellmiddag VS knäckebröd . Nobellmiddag VS Knäckebröd 0-1. Nobellmiddag i stadshuset VS knäckebröd i vardagsrummet 0-1. Förstår ni vart jag vill komma?

Varför ska vanliga hederliga Svenssons som mig behöva se adeln vräka i sig 8 rättersmiddagar i direktsänd TV? spännande? NEJ!


ska vi medelklasssvenssons bli avis då vi får se adeln sitta där och mysa? nej fyfan stelt och jävligtt! Hade jag vart där hade jag ställt till med en direktsänd scen där jag hånglar upp Madde och drar ner byxorna på kungen.

ne fyfan hellre knäckebröd i mitt vardagsrum än 8 rätters middag i Stadshuset


föresten jag tror våran Stadsminister är full i direktsänd tv! han försöker dölja sluddret! han får hålla i sig i bordet och raggla nyss till! detta är svensk direktsänd tv när det är som bäst!


maxflax

jag e på topp of the line! jag e taggad till max för maxflax! nu kan inget stoppa mig! nada zip zero! jag e bara taggad taggad och åter taggad!


Sl & kedjesms

Som tur va fick jag reda på strax innan jag gick hemifrån att det minsan va strul med tuben. Tydligen brann en kabel vid Mariatorget med kraftig rökutveckling till följd. Nått rykte om att gröna linjen oxå gick hackigt pga detta. Bestämde mig för att ta snigel bussen. 2an går precis ifrån mig så den brukar jag oftast ta. jag kliver på några stationer innan odenplan som tur är. För vid odenplan KRYLLAR det av människor, massa fjortisar, gamla tanter och barnvagnsmammor. ( alla dessa tre är mina hatobjekt i SL trafiken)


'Vi rullar mer och mer folk kommer på det är nu upplagt för tråkigheter som arga gubbar och suckande människor Mycket riktigt så skriker en gubbe längst fram i bussen att vi ska klämma oss längre bak. flyttar jag längre bak kommer nästan ha sex med kvinnan framför. taskigt läge. folk tränger sig på bussen vid nästa stopp, en ilsken barnvagnsmamma skriker, Gubben skriker ännu mer och fjortisarna bara garvar. kaoset är totalt och jag får i tysthet flippa.


Nått annat irriterande är alla dessa kedjesms som trillar in hela tiden. nån mening med dom?`" skicka detta till 300 av dina vänner annars kommer din mamma brinna i helvetet " skicka detta till dina närmaste vänner annrs får du evig olycka" "jag vill bara medela att du betyder mycket skicka detta till 18 av dina närmsta vänner!" men suck! fan säg det rakt ut!


jag hatar kedjesms ,kedjebrev allt som har med kedjegrejer att göra.

vore ju kul om man fick ett samtal lite då och då där sin vän beskriver sin kärlek eller nått annat kul! kedjesms är fan det mest opersonliga man kan skicka.


svar ja jag är upprörd idag med!


kommande plåtningar

Här sitter jag och smuttar på en kopp java! sjukt gott. Hade en rätt spännande natt. jag gick och la mig 23.40. sista nyhetssändninen jag hörde va kl 03.30 det är så spännande när man kan somna snabbt.


Maria ringde och väckte mig kvart över 9 imorse efter en beställning av mig. Jag måste upp "tidigt" för att tvätta och fixa och trixa. Ringt runt till olika pantbanker för att få ett bra pris på min Nikon D70. Ja det va ju inga direkta höjdarpriser men jag är i desperat behov av pengar och varje krona är värdefull.

Kommande plåtningar då

Becca 11/12 på morgonen

Robban 11/12 på kvällen

Angelica & Frederik Den 21a

Moa & Nettan ospikat med nån gång efter jul'


Får hoppas att Moa vräker in modeller åt mig så jag kan hålla mig sysselsatt

Ska bli riktigt spännande faktiskt!

Sugen på att bli plåtad? tveka inte att höra av dig


Vi ses på andra sidan linsen mina vänner


NYTTIGHETEN SJÄLV

Ja här sitter jag med ett glas nyttig appelsin jouce och mår som en kung. Har befunnit mig i ett vaken tillstånd i ca 10 timmar. vart rätt sent inatt. satt och fixade och trixade med massa grejer. somna väl runt 5 tror jag. vaknade upp strax efter kl 13 i ren panik. va inte mkt tid att göra sig iordning och fixa inför jobbet.

Dagen har flytit på ganska bra faktiskt.

Just nu är min fot hum typ vit. har inte orkat byta ställning på den på bordet så en kritvit fot och en "vanligt" färgad fot. ganska snyggt. synd att kameran inte är i närheten. vore en rätt cool bild.


kameran ja den verkar ha gjort sitt känns det som. den levererar inte den fina bildkvaliten som den en gång gjorde. får spara ihop och köpa en ny. Jag har ju haft min Nikon D70 med kul tillbehör ute för försäljning en bra stund nu. men INGEN vettig människa hör av sig. så jag får väl pantsätta den om jag ska ha råd med mitt liv denna månad. rätt trist. jag älskar förövrigt mina räkningshögar.


ne nu ska jag röka styra upp lite bilder och annat spännande. sen ska jag sova. Måste tvätta imorgon och hinna till pantbanken *suck*


100 saker jag gjort!

1 sjunkit med en kanot

2 varit med i radio

3 gjort bort mig i radio

4 vart med i tidningen

5 vart med i tv

6 haft sex utomhus

7 badat naken

8 piercat ögonbrynet

9 blivit dumpad via sms

10 skakat hand med thomas dileva

11 hållit tal inför 500 personer

12 badat isvak

13 badat bastu och gjort snöänglar naken

14 somnat på tuben och vaknat upp i vagnstallet

15 varit full på jobbet

16 vart full i skolan

17 fått en räkning på 50 kr som jag skitit i och betala för att sedan slutat hos kronofogden på 1000 kr

18 sparkat folk jag inte tyckt om ( chef)

19 fått folk sparkade som jag inte tyckt om

20 fått piripiri på snoppen

21 sovit under bar himmel

22 ätit frollic

23 klappat min dåvarande flickväns mamma på rumpan i tron om att det va min flickvän ( ser likadana ut bakifrån)

24 "flygit fiskmås"

25 snott cigg och snus

26 snott dagskassan på 600 kr på ett café jag jobbat på

27 bråkat i skolan för att få byta skola

29 opererat min fot

30 klätt ut mig till transa

31 mobbat

32 sett spöken

33 gått nästan helt naken till grannen i sömnen

34 hjälpt en gammal dam över gatan

35 spytt över disken på seven elever

36 tagit hand om en skadad fågel ( den dog)

37 spytt över bordet på en dejt

38 blivit förbannad för att jag har gjort den här listan

39 tänt eld på en bil

40 borstat tänderna med handkräm

41 repat en bil med nycklar med flit

42 drivit folk till vansinne för skojs skull

43 lagat mat naken

44 druckit 93% sprit

45 gråtit till filmer

46 jagat en hare med en cykel

47 vart förlovad

48 har ångest just i detta nu

49 gått från odenplan till tyresö

50 tagit en taxi från odenplan till gatan där jag bor ( tar 5 min o gå) kosta 200 kr för att jag va trött och ville hem

51 tagit nåns oskuld

52 sovit på en parkbänk

53 sprutat vatten på brinnande bensin i ren panik

54 sett titanic på bio 11 gånger

55 sprungit milen på 55 min

56 sagt upp mig från mitt nuvarande jobb 7 gånger

57 ramlat ner från en byggställning ( 2 våningen landa i en hög med väv)

58 tappat min mobil i toan

59 fuskat på samtliga prov i 8an

60 köpte min första porrtidning som 12 åring

61 snott en jävla massa pengar från mina föräldrar för att köpa hockey bilder ( gick i 6an)

62 deckat mig själv med en boxningssäck fick hjärnskakning)

63 legat på sjukhus i ett isoleringsrum i två veckor

64 fångat en ål med metspö

65 sett mark levengod naken

66 slickat på en lyktstople i minusgrader och fastnat

67 lagt 7 blommor under huvudkudden på midsommarafton i hopp om att drömma om den rätta, drömnde mardrömmar

68 åkt rullstols rejs

69 haft en boaorm runt halsen

70 snortat hockeypulver

71 druckit mig full på starkvinsglögg

72 grävt ner 500 kr i en rabatt och sen försökt gräva upp den och insett att papper förmultnar

73 läst franska i 6 år utan att ha lärt mig ett skit

74 gått på pianolektioner i 1 år utan att lära mig nått

75 suttit fast i en hiss

76 varit scout

77 sovit 24 timmar i ett sträck

78 gått 3 timmar i för små buffalo skor efter en vadslagning

79 skrivit den här listan

80 vält en betongko

81 haft en återkommande dröm i 11 år

82 filmat en död igelkott i 3 timmar för att se när den blir överkörd av en bil för att använda det i en film

83 tappat en glasskål för 3000 kr

84 klivit i komocka med flit

85 fått min mamma att tro att jag är gay

86 fått min mamma att tro att jag knarkar

87 fått min mamma att tro att jag är rasse

88 gått och lagt mig i badkaret och spolat upp vatten i sömnen

89 spelat packad för att få lift hem av snuten när jag va 16 år

90 trillat nerför trappan i min gamla skola och spillt ut kaffe över en tjej med vita kläder

91 budat över mina hemma nycklar från jobbet

92 antog utmaningen att ge mer pengar än min kollega till en glad lodis

93 fått en film upplagd på youtube

94 fått tån överkörd av en fiat

95 klämt mitt finger i en bildörr

96 hoppat ner från min loftsäng i tron om att jag blivit jagad av ormar

97 flytt till örebro i ren panik för att jag va lessen

98 snott min polares tjej

99 fått min lärare att gråta för att se hur lång tid det tog innan hon skulle få tok ryck

100 bestämt mig för att simma ca 2 km 300 m kvar vänder jag om för att jag är trött och får kramp halvägs tillbaka


103 saker

för nått år sen gjorde jag en lista med 100 saker jag har gjort. Kommer så småningom lägga upp listan här med. ska bara hitta text dokumentet


tilllägg för listan i år är


101: tagit ut 2000 kr ur en bankomat men lyckats glömma dom i uttagfacket för att jag va för stressad

102: legat genomblöt i en polisbil. full som en kastrull

103: fått mitt minneskort till kameran beslagtaget av polisen


FÖR ATT JAG ÄR JAG!

Jag är en mycket upprörd liten pojke! jag förstår inte hur vissa människor tänker! Jag blir blåst! Jag är nog för snäll för mitt eget bästa det måste jag genast ändra på känns det som. Ska man bli en bitterfitta eller ska man bli ond och elak och skita fullständigt i andras problem? Men det är ju inte jag. jag är snäll alldeles för snäll, lyssnar på problem löser problem men vad får man tillbaka? inte mycket. Alltid vart den som lyssnat och tröstat kommit med tips och råd på hur man ska göra och inte göra. bla bla bla bla etc etc etc.


Mina närmsta vänner lyssnar jag mer än gärna på i fortsättning där får jag iaf tillbaka nått... Nyårslöfte kanske?

Just nu tycker jag att brudar är rätt skumma varelser. Det tycker nig iof varenda karl i hela världen.


Dagens fundering är : Man hånglar väl inte upp nån för att sedan säga att personen fråga inte är ens typ för att sedan återkomma efter ett ex antal månader och ta upp kontakten igen?


Dagens glädje: 3 dagar kvar tills jag befinner mig i snöiga sundsvall

Dagens val av mina egna citat " Det blir som det blir " sagt högst upp på en byggtällning 3 våningar upp där jag nyss upptäckt att jag minstan inte har satt i några fästen i väggen och ställningen när som helst kan falla ihop


sova?

Sova?

kl är halv 4 på natten och är sitter jag och ugglar. Det är totalt galet! jag är trött men går jag och lägger mig vet jag att jag knappast kommer att kunna somna utan skulle ligga och vrida och vända på mig i 3 år.

Jag har massa i huvudet som jag vill skriva om men jag vete fan hur jag ska formulera mig rätt. massa tankar och funderar och kännslor. känner att huvudvärken håller på att smyga sig på oxå.

nej ingen idée att blogga när man inte kan tänka

Men frukta icke mina vänner. bilder från fotograferingen med psykomodels e på redigeringsstadiet och borde ligga uppe snart.

Nästa plåtning har jag nu på Onsdag med linslusen Becca

ses

over and out

  

 


AB GOES WILD IN ALBY PART 6

Min kollega Anna ringde mig på dan och tyckte jag skulle åka ut till henne ända ute i Alby på kvällen för lättare party. Jag & Sebbe skulle bege oss ut till Alby vid halv 8 snåret. inbitna innerstadsbor som vi är så va vi en smula nervösa nför den långa resan till Alby. Det är ju trots allt väldigt långt bort från vasastan samt stureplan

.

Vi satte oss på tuben och rullade iväg. vid axelsberg fick vi reda på att det skett en olycka några stationer längre bort. troligtvis hade nån hoppat framför tuben. jag vart väldigt upprörd över det misstänkta självmordsförsöket och tyckte att idioten minsan kunde valt ett annat tåg att hoppa framför. Jag ville ju festa! Det va bara att kila av åget och följa strömmen av människor som tydligen visste vart ersättningsbussen gick.


Efter 10 min kom en buss. kaoset va.totalt! i stil med stor panikslagen boskapsjord försökte alla ta sig på bussen samtidigt. Jag väntade bara på att nån skulle bli nertrampad. Bussen blev snabt överfull och busschafören ville att några skulle gå av. ingen gick av och då vart det ett jävla liv istället. folk gapade och skrek och jag ville bara korka upp och lugna ner mina nerver.


Efter mkt om och men kom vi iaf iväg. väl hemma hos Anna så startade vi lungt. Men är man hemma hos Anna kan jag iaf räkna med att antingen bli katastrof full eller vakna upp hängandes med överkorppen över ballkongräcket.

Kvällen löpte på alkoholen ja den flödade som den skulle. Mitt minne ja det ligger nog kvar där ute i Alby för jag kommer inte ihåg så mycket. Men det jag kommer ihåg va iaf väldigt kul :D

Vaknade upp i total baksmälla. jag gick upp strax innan 8 och beklagade mig för lilla katten som svara med att hugga mig i handen. gick och la mig igen.


senare på dagen åkte jag och sebbe hem den långa vägen igen. Mot odenplan för att käka en gigantisk pizza. gott som fan!


Jag va mkt upprörd på tåget påvägen hem. upprörd över diverse konstigheter som konstiga människor, idiotiska tjejer, samt paraboler.


jag spanade in en ganska söt rocktjej på tuben. men jag fick bara onda ögat efter att ha sagt " åh ge mig" om blickar kunde döda så hade nog vart död nu


Nu är klockan sent jag ska gosa ner mig i sängen.

vi ses mina vänner samt ovänner och ännu icke funna vänner


fet & bakfull

raport om mitt egna hälsotillstånd just nu

fet , bakfull och jävligt sugen på en pizza!

jag har tappat minnet från gårdagen men enligt raporter från folket hade vi rätt kul.

skriver mer sen. nu ska jag o sebbe åka den låååååååååånga vägen hem från förorten


tillägg

Min telefon beter sig kosntigt jag tror den e besatt av en ond ande. mina sms vägrar levereras. och den gör som den själv vill!

Om en vecka exakt befinner jag mig i Sundsvall! fyfan så jävla skönt! Ska tydligen på studentparty och annat spännande. Jag får agera vilsen student från stockholm.

Just nu e jag bara sjukt sugen på att packa väskan och flytta från stockholm. ta med några av mina närmaste vänenr och bara flytta.


EN RUBRIK SKA MAN ALDRIG SÄTTA INNAN MAN VET INNEHÅLLET

Va nyss på bolaget här i gamla stan. skulle inhandla diverse spännde drycker. klev innan innanför dörren och möttes av ett gigantiskt folkhav i stil med IKEA en lördag strax efter löning. Jag va hungrig och jätte trött. bara upplagt för extrem irritation. Stog och trampade för mig själv och muttrade förbannelser över folket framför mig. Får se hur jag reagerar på alkohol intag idag. Min vecka har bara vart deprimerande och tråkig. bäddat och klart för katastrof fylla


Imorse så plåtade jag Nattis från Psychomodels, Min första plåtning för dom! kul som fan! jävligt lätt tjej att jobba med, behövde inte säga mycket. Kameran verkligen älskade henne! ser fram emot att jobba mer med henne.


Nu om nån halvtimma ska jag enda ut i förorten ända ut i Alby. Det brukar sluta med att jagsomnar på ballkongen.Anna brukar ha rätt spännande tillställningar :) men Alby är Alby så hör jag inte av mig på ett par dagar så befinner jag mig troligtvis i en bodybag på sös med en nr lapp på tån.

Förhoppningsvis ses vi igen!


JAG ÄR 2000 TALET

Jag är 2000-talet, en digitaltv-box, en playstation 2, en mp3 spelare, en fyrsiffrig pinkod chockbantad på endast fem dagar och jag är särbo, en inplastad plastpappa med halva barn och dubbla partners med plastbröst betalda med plastkort och smslån

Jag är myspace och youtube, in-your-facebook at the tube, en irriterande ringsignal, en polyfonisk fåne, en bokmärkt hemsida utan insida för mitt inre barn är utbränt och mitt yttre skal ominstallerat - fettsuget, tandblekt, ansiktslyft, botoxfyllt, laserputsat och anabolpumpat

Jag är 2000-talet och nätpirat med Google på näsan och Explorer i halsen. Harry Potter som söker en sten. Bonde som söker fru. Dr Atkins som äter tofu, cashewnötter och lättsockrade mammutar. Dr Phil and have you read all my books

Jag är 2000-talet och jag får sms, inte samtal. Email, inga brev. Smileys, inga leenden. Gästboksinlägg men aldrig besök för jag är Stockholm, Söder och en stor stark, en vänster vegetarian, en fotbollshuligan på kravallturism, en reklejmad gatsten i ditt skyltfönster. Vasastan och latteliberal, av fullkorn och borstat stål med pilatesboll och ledarroll. Stureplan och metrosexuell, en Trojan på Spy Bar, en stekare med kotlettfrilla, ni vet en sån där framåtsträvande backslick. Förort, keff och knas, Ey len, slutta jiddra, jalla tagga ner eller jag kuttar dig fett, jag svär mannen

Jag är en cookie på webben, en rookie i bloggosfären, men en Fuglesang i cyberrymden för jag är smart, en Wikipedia, en tankesmedja, lägger kablar, kartlägger dna, löser Da Vincikoden. Händig, kan extremstajla, bygga Sverige och installera bredband men inte skriva för hand. Pilsk, ser hemmabios på bortamatcher, x-rated widescreen dvd på lcd platt-tv, smeker pekdon och busar med musar

Jag är 2000-talet och jag har allt jag behöver. Mjukporr på min hårddisk, GI-tabell på min snabbmeny och en sökmotor i min etanolbil. Jag har brandvägg men ingen brandvarnare, spamfilter och virusfilter men inga kaffefilter för jag dricker vuxenvälling på Coffé Houses, lämnar rondellhunden på hunddagis, tar Chihuahuan i väskan, kamphunden i repet och gör en pudel om han biter dig

Jag är Big Brother Lennart i realtid, invald och utröstad, bortgjord och hemskickad. Sudokun med rutnätet, pokern på nätet. Jag är spritimport och turistexport, pro-fred och anti-bush, protein och antioxidant. Uppkopplad och inkopplad, kopplar av med digital 3G, virtuell 3D och sex i trekant

Jag är 2000-talet, fildelad utan markup, oklonad utan backup. Uppgraderingsbar och nedladdningsbar, ihopfällbar och bärbar, fjärrstyrd och trådlös, take-away to-go, i en storlek som passar alla. Ett biomekaniskt mirakel med Red Bull vingar, Turning Torso och en snabel, -a. Jag är den utan socker, ekologiskt tillverkad, för god för att kolsyras och det finns bara ett sätt att stoppa mig - i munnen


Morgonstund har ?

Gooooodermorgon goooooooooder morgon mina damer och mina herrar! Här sitter jag i mitt yrvakna tillstånd och fiffinurlar med en kopp kaffe. klockan är kvart i 8 det är fredag morgon! WOHOOOOOO!

jag läste mitt inlägg från inatt. satan va trött jag va hahahaha

Nu har jag iaf sovit ett par timmar. Om 3 timmar så är det plåtningtime INGA KONSTIGHETER! jag e taggad till max, Hoppas bara min kamera e lika taggad som jag så vi får några riktigt bra bilder!

Haj och välkomna till Hajk i morgonens program ska vä lära oss att bygga träskor av fågelholkar soooooooooooooooommar sommar och sol!


bakvänd linslus

Dom senaste dagarna har jag gått runt och kännt att nått inte står riktigt rätt till. Det är nått skumt i krokarna. min telefon är nästintill dödstyst vilket är jävligt ovanligt, det är nått skumt i luften som jag inte kan sätta fingret på. fram tills igår kväll hade jag en väldigt skum magkännsla. den där kännslan när man vet att nått är jätte fel.


Vaknade dock upp imorse av att min mage sa " Nu Nu Nu André kommer det hända bra grejer" min mage kan man lita på. är det nått bra på g ja då vet magen om det. Vete fan vart jag vill komma med detta blogginlägg. Vi får väl vänta och se vart den här bra magkännslan leder.


update angående dagen. jag har fiffinurlat på lite julklappar har styrt upp en del som förhoppningsvis kommer uppskattas. annars har dagen vart rätt lugn. har bara förberett för kommande plåtning som äger rum imorgon. bilder kommer väl upp under kvällen kan jag tänka mig.

Har egentligen inget vettigt att skriva så jag signar helt enkelt ut nu


föresten jag är en bakvänd linslus :D


Frozen in time

Tiden är en tjuv! Vi kan alla vara säkra på att tiden för eller senare kommer ikapp oss. tiden är den ultimata tjuven. Tiden har två egenskaper. den första egenskapen är att den kan gå otroligt otroligt långsamt. Nått vi kan va säkra på är att om vi har tråkigt ja då går tiden så sakta att det känns som en eon av tid. Tiden står still. egenskap nr två. tiden går alldeles för snabbt. Har vi kul ja då kan vi va säkra på att tiden kommer flyga iväg.

Men hur vi än vrider och vänder på det så kommer tiden alltid ikapp oss.

Orsken till min tidsblogg är att jag under den senaste veckan har funderat på vad jag egentligen har gjort detta år. Jag blir osäker, blandar ihop detta år med förra året. jag vet egentligen inte om det va detta år eller förra året nått speciellt hände. Jag och Robban diskuterade tiden över en kopp kaffe. funderingar om vad vi egentligen har gjort av våra liv dom senaste två åren. i Robbans vita soffa satt jag som ett fån och undrade vart min tid hade tagit vägen.


För 2 år sen gjorde jag slut med min dåvarande flickvän Bea vi hade vart tillsamans i 2,5 år. vad gjore jag för två år sen? jag bodde där jag bor nu, jag jobbade på samma jobb, jag gjorde ungefär samma saker som jag gör nu, ingenting har förändrats, möjligtvis att en rynka eller två har kommit inget mer. Robban sa att mig kan man lita på. " Man vet vart man har dig du har vart där du är nu väldigt länge säg inte upp dig för då blir det förvirrande"

2 år! 670 dagar , 63072000 sekunder det är tid! jag blir galen av tiden!

Saker som hände för 5 år sen känns fortfarande som att det va förra veckan. men det är ju en eveighet. för nästan 9 år sen va jag tillsamans med en tjej som hette Jacqueline vi förlovade oss på 12 slaget till år 2000. det känns inte alls som 9 år sen det känns som max 2 år sen. allt går så fasansfullt fort. men går det fort för att jag har roligt? tveksamt.


När jag tittar på bilder från iår och förra året sen jag ingen skillnad, förra sommaren och den här sommaren är likadana. samma sommar samma tid, samma liv, ingenting ändrades. Tiden äter upp mig.


ibland känns det som att jag står i mitten av nått som curkulerar väldigt snabbt, jag vill trycka på stopp knappen och kliva ur tiden och titta på.
 
Tiden är en tjuv det kan vi inte komma ifrån. tiden äter upp våra liv.

tiden kan va underbar tiden kan stå still när man gör nått så underbart som att bara ligga och titta i ögonen på den man älskar,


tiden kan va grym för förr eller senare tar den ifrån oss dom vi älskar


tiden är en tjuv jag älskar och hatar tiden


bye bye stockholm

12 december då flyr jag allt som har med sthlm att göra! Det ska bli så OTROLIGT jävla skönt att komma bort från den här stan upp mot Norrlands djupa skogar! Kanske inte riktiga jätte Norrland med för en vilsen stockholmare så är allt strax ovanför Uppsala norrland.

Jag ser verkligen fram emot en härlig bussresa. Ni som känner mig vet ju om att jag hade en 11 timmars resa ner till Eslöv förra sommaren. Mitt äventyr dit har ju mina vänner skrattat gott åt.

vi får se vad denna resa har att erbjuda :)

jag ska blogga om min Eslöv resa nån annan gång tror jag, får traumatiska minnen hahaha. ja herre gud! ( Maria sluta skratta ) Jag ser fram emot Sundsvall by night. Tydligen ska det finnas en spännande drink som heter Lång Pelle med diverse spännande tillbehör. den ser jag fram emot.


Så Sundsvall gör er redo för den 12 december så har ni André på besök! fyll på baren, fyll apoteken med ipren, gör korvmojen redo med fyllemat, ja för häääääääääääääääääääääääär kommer jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag
!


fota fotografen!

Hej och hallå mina vänner! 
Imorse så va det ombytta roller som gällde. Jag skulle bli plåtad! Jag skulle va rådjuret i strålkastarljuset.

Jag skulle gått upp runt 8 tiden för att rigga grejer samt städa undan lite hemma. Jag vaknade runt kvart i tio i ren panik. kaffe kaffe kaffe, städa städa städa, rigga rigga rigga, duscha duscha duscha. 

Jag hann med allt innan Linnea kom för att plåta mig

Det va som sagt länge sen som jag själv blev plåtad. kom igång sådär halvbra. Resultatet var jävligt bra faktiskt!

här kommer några av bilderna :)

  

 

årets bild

Det börjar dra ihop sig för att utse årets bilder samt årets pangbild bland alla bilder jag tagit under år. runt 24 gig så det är en del att gå igenom! nån villig person som har lust att gå igenom min dator i jakt på dom ultimata årsbilderna? :P

En av årets klockrenaste bilder måste va när det började brinna på en resturang precis brevid mitt jobb, Jag sprang ut med kameran i högsta hugg. möttes av brandbilar, poliser och ambulanser. jag började plåta som en tok

rätt som det va stog jag ivägen för en brandman som skulle testa om slangen funka som denskulle. det gjorde det. fångade ögonblicket precis när vattnet sprutade ut ur mynnigen. sekunden senare va jag och kameran genomblöta.

här har ni bilden


Ombytta roller

Imorgon är det dax ( för er som nyss vaknat läs idag ) Det är ombytta roller imorgon är det jag som står framför kameran. Min vän Linnea ska plåta mig imorgon. sist jag blev plåtad på allvar va jag 17 år och ca 10 kg lättare. bilden nedan visar hur jag såg ut som ung...

två alternativ

1 antingen känner jag mig som ett rådjur i strålkastarljuset från en bil
2 jag dominerar fullständigt in front of the camera!

lär väl va en smula ringrostig men det lär vi märka imorgon. Bilder kommer såklart upp så snabbt som det bara går.

ja här har ni mig som 17 åring
 

335 dagar av vadå?

Under dagen har jag grubblat & funderat , grubblat och funderat lite till. Det stog så i mitt Horoskop. att jag va grubblandes. så det va väl lika bra att följa oroskopet och grubbla. Vad har jag grubblat på då?


största grubblet är vad i HELVETE jag har gjort under dessa 335 dagar av detta år. skillnad på nått från förra året? NEJ NEJ NEJ och åter NEJ! eller jag vet inte.

Detta år har gått jävligt snabbt att jag knappt själv vet om det va det här året eller förra året som jag gjorde nått. knep och knåp, Enda sättet för mig att få reda på vad jag egentligen sysslat med iår är att när jag kommer hem ikväll sätta mig och gå igenom bilder från året. Då kanske jag får nån vettig förklaring


i början av året så sa jag " 2008 kommer att bli det bästa året på väldigt länge" Det har jag ju fått äta upp! pengar, och kärlek ja det har gått käpprätt åt helvete! André vill ge kärlek massa kärlek. funderade häromdagen

"jag är en bra pojkvän vill du testa?" tyckte jag va ganska bra tänkt tror jag. Jag ska bomma igen kontoret nu och bege mig hem. återkommer med mer skrivande under kvällen.


ses på andra sidan linsen mina vänner


vart går gränsen?

Jag vaknade upp första gången inatt runt 5 tiden funderade en stund på vart jag befann mig. jag vaknade med ansiktet mot väggen, Jag kännde inte igen väggen i mitt yrvakna tillstånd, vred på huvudet för att lokalisera mig. tog ca 10 sekunder sen fattade jag att jag befann mig söder om stan. närmare bestämt ute i Huddinge/ stuvsta området hos Millan.

Vi hade kollat på film kvällen innan vilket va väldigt trevligt.Jag somnade om och vaknade upp då Millan skakade liv i mig. en kopp java och en cigg sen bar det av mot bussen.


Istället för att åka raka vägen hem så mellanlandade jag på kontoret runt kvart i 10 mina förvånade kollegor hälsade mig varmt välkomen. Jag och min nyfunna vän Kvackis tog oss en kopp java & en cigg sen åkte vi hem där jag satt och fiffinurlade några timmar innan det va dax att åka mot jobbet igen.


Sätter mig på bussen intar handikappplatsen med motiveringen att jag e handikappad i hjärnan. Efter några hållplatser kommer ett gammalt par på.sätter sig rakframför mig. Både är tydligen rätt så förkylda. Gumman tar upp sin näsduk och snyter sig för fulla muggar,
 
personligen så hatar jag snytljud och skulle säkert om jag va snorbakis oxå spy av ljudet. Gumman vännder sig om mot gubben och tittar på honom. och säger " Men peter du ser ju jätte äcklig ut med allt snor i näsan ta och snyt dig nu" Gubben stånkar till lite lätt och börjar leta efter näsdukar,

Då han tydligen inte är snabb nog enligt frugan så skakar hon fram samma näsduk som hon nyss snytit sig med och som av vad jag förstog oxå va väldigt välanvänd. "här peter du kan ta min näsduck den är väldigt snorig men du kan använda den endå"


Jag känner mig en smula äcklad, men eftersom jag e inklämd mellan en handlingsförlamad gammal dam och ett fönster kan jag inte ta till flykten.

Gubben tillar på sin gumma och sen ner på näsduken och utbrister efter några sekunders betänketid " nemen fyfan va du är äcklig!" två sekunder senare hittar han sin näsduk och skrattar till. I mitt huvud så började jag fundera på vart går egentligen gränsen till vad man kan "låna" av sin käraste jag skulle då aldrig kunna snyta mig samma näsduk som nån annan inte ens min egen fru.

.

Nu e jag iof frulös men endå! vet inte vad mina 4 bloggläsare tycker.

EN LITEN KOMENTAR TILL DETTA TACK!


PLÅTNINGSTIME

I torsdags så bar det av mot Millan och compani för fotografering av Mr Jonathan samt Steffie. Jag hade bytt pass på jobbet från kvällstid till morgonpass.

Vaknade upp halv 7 på morgonen och min kropp undrade vafan jag höll på med. " sov sov sov din idiot " skrek hjärnan och kroppen jag förhandlade till mig 5 min extra sömn med mig själv sen gick jag upp.


Som vanligt när jag byter pass s går jag omkring som en zoombie och muttrar. Dagn flöt på och vrt upphämtad av Angie och Millan vid 15.30. Vi åkte till för mig okända kvarter ute i Huddinge. Jag va långt hemifrån och hade tagit med mig passet av säkerhetsskäl.


Väl framme så smugglades jag in i garaget i största hemlighetsmakeri i stil med nån millitär opration.

Riggade upp min utrustning sen käkade vi och tjejerna fixade och trixade med smink och kläder.

Sen började plåtningen. i ca en kvart lydde min utrustning mig. Sen levde den sitt eget liv trots mina inställningar. frustrationen va enorm och jag ville helst slänga kameran i väggen. kände att bilderna inte blev som jag ville, kameran skrattade åt mig. Höll god min och plåtade vidare, resultatet vart för mig iaf helt okej bilder tillslut. huvudsaken va att tjejerna va nöjda.

Här kommer några utvalda bilder från plåtningen. några redigerade andra inte.

   

  

  


RSS 2.0