Greenpeace atack och Boris

Igår kväll när jag åkte den underbara lokaltrafiken så upptäckte jag att det va ett sinnesjukt bra väder och smsade som en tok " rom rom raj raj BORIS!" varför just Boris ? ingen aning jag tyckte bara att Boris låg jävligt bra i munnen.... jag satt där och fiffinurlade på Borisar, imorse började jag tillbe Boris som en högre stående makt. Boris kanske kan va början till en ny religion eller liknande?

i en knäpptyst tub satt jag och filosoferade så klev det på en ung kille runt 18 bast bärandes på en gigantisk schweppes flaska, ni vet dom där som smakar ap svett? inte för att jag brukar slicka i mig apsvett men endå!

killen va lagom ganska jätte salongsberusad och förde samtal med sin tjej i telefonen

killen " alltså jag har slutat med droger det är fett bra men nu är jag typ alkis och det är väl bra?"
en stunds utlägg av tjejen
killen " jag fixade en hundring till mat älskling men jag köpte sprit för den men vi klarar oss"
ännu ett utlägg från tjejen
" vad är bäst en fyllekärring på 40 år eller en fyllepojkvän på 18år"

stabil kille!

Imorse så knallade jag iväg till en lysrörsaffär här i old town för att inköpa lysrörstillbehör till jobbet. då vart jag påhoppad av en Greenpeace kille i. jag fäktade bort honom, på g tillbaka kommer samma snubbe fram igen och pratar om apor och regnskog och annat Greenpeace aktigt. jag flydde igen

på jobbet upptäckte jag att jag lyckats glömma kvittot på grejerna så det va bara att knalla tillbaka. återigen ett påhopp från en Greenpeace tjej med rosa hår och skrot i hela ansiktet buhöööööööö! jag fick inte va ifred på tillbaka vägen heller för där stog hela Greenpeace gruppen på 4 pers och sträckte sina pärmar mot mig och log! jävla rixmuppar!

Ne nu ska jag avsluta här på jobbet och bege mig hem till förorten, ska möta upp min babe vid tuben :D <3
hon har tjatat hela dan om barn :P väldigt gulligt :D jag vill vänta en liten stund till, världen måste va redo för små André kopior hihih.

min min min bara min min underbara sambo, min babe, min snygging, min älskling mitt allt!


Plåtning med min babe

I fredags fick jag äntligen plåta min babe! Här har ni några av resultaten!

  

  

   



Fler bilder kommer : )


RSS 2.0