fotosession med Jimmy och Sofia

      

     

     

    

      

   

NU! har jag fattat!

Iförrgår så tog jag första taget och började fylla första flyttkartongen, sekunderna efter jag lagt i den första grejen i kartongen kom jag till insikt! jag stog där och kraffsade mig själv i huvudet samtidigt som Morris flög runt som en skållad råtta i lägenheten " aha okej ja jävlar vi ska fan flytta vi har en lägenhet" jag va tvungen att smsa min babe och informera att tom jag nu hade fattat att vi skulle flytta, ( för det har ju bara tagit 3 veckor att förstå)

jag packade och packade och självklart med jämna mellanrum tog det stopp då jag hittade nått intressant som jag va tvungen att bläddra i eller titta på ja ni vet, dom klassiska skolkatalogerna från låg och mellanstadiet är ju riktiga klassiker hahaha!



 

Igår va det dagx! jag hade kirrat dom sista tusenlapparna som fattades för att allt skulle va betalt, jag och min snygging begav oss till slussen där vi mötte upp tjejen som vi ska hyra lyan av, vi stog där och "grejade" med pengar känndes rätt roligt att stå där och bläddra igenom tusenlappar, dom som knalla förbi trodde säkert vi höll på med annat hehe. iaf nu har vi våra nycklar till VÅR lägenhet :D




Babe har vart där idag och kört in sina grejer, imorgon kommer hela min familj upp och fixar in mina prylar hehe ska bli en riktigt trevlig tillställning :D Millan är nog nervös nu ;)


Idag då så va det plåtningstime! Jimmy och sofia skulle plåtas, Jag möte upp Millan, SOfia, jimmy och robbin på KK i old town, vi gled upp till tyska kyrkan där det plåtades, dom va riktigt duktiga och jag fick några riktiga kalasbilder :D

några kommer här!

PGA taskig uppkoppling så fick jag inte upp fler bilder! tråkigt men sant!

 

Ni får se mer snart!

ses i dimman! och då menar jag inte baren dimman!

modell odenplan!

Yes så här ligger det till! jag ska lämna mitt kära odenplan för flytt ut till förorten, låter inte så speciellt dramatsiskt men efter totalt 17 år på odenplan så känns det som att jag behöver göra nått slags bildspel av det hela som ett minne!

Nu behöver jag en härlig modell som kan strosa runt med mig under några timmar och ta lite bilder av det jag kallar för " mitt odenplan"

lust att ställa upp? hör av dig så snabbt som möjligt!


JAG HAR REDAN STÄNGT AV

Jag har gjort något livsfarligt som man absolut aldrig ska göra! jag har stängt av min hjärna från jobbet, den är redan på semester. jag är på jobbet fysiskt men psykiskt så ligger jag redan i en hängmatta på landet och kopplar av med en god bok i ena handen och en pinne i den andra som jag gungar hängmattan med, brevid mig så ligger min älskling och små ler och gungar hon med = )

Jag har 5 arbetsdagar kvar och jag har redan stängt av? hur ska detta gå?

igår va det party på KK en chill KKF med lite bira och en massa skitsnack i vanlig ordning, riktigt härligt! roligast av allt va nog när det gled in en båt i en riktigt stilig fick parkering, av hoppar en till synes lite överförfriskad kille som slänger sig i land, snubblar till hoppar upp på båten hämtar tampen och hoppar ner igen, det va bara några cm som fattades för att han skulle plurra, efter killen kom det tre st tjejer som traskade av båten. hon frågar "är det nån som har en tampong" hon fäller den klockrena komentaren "Det var jobbigt med tonåren då man har mens"

 hon kommer få en chock när tonåren e över o mensen e kvar!

sen från ingenstans sätter sig ena tjejen och pissar över kajkanten medans en annan håller i, när hon är klar sätter sig en annan brud och kissar på kajen! hysteriskt jävla roligt!

nog om det!

Så nu är iaf alla pengar fixade för flytten :D nu kan jag andas ut :D woho!!!!!!!!!!

imorgon ska jag plåta jimmy och sofia :D det ska bli intressant!

ne nu ska jag jobba vidare!

vi ses på andra sidan linsen

ÄLSKAR DIG MILLAN!

   




kär och galen!

får man skutta runt och skrika att man är kär och glaen nu? : )

jag är kär och galen!

jätte kär

rosa fluff kär




Newsflasch! det regnar, MJ är död och jag har penga ångest!

Rubriken är väl sinnesjukt lockande eller vad säger ni?

typisk svensk sommar! det regnar och regnar och regnar lite till, lite sol här och där lite mer regn lite mer åska, lite mer blixt och dunder. lite mer blåst! lite mer regn!  " nemen oj titta där kom solen!!!"  sol sol sol värme värme värme, mörka moln tonar upp sig som om den berömda domedagen är nära, regn regn regn solen tittar fram och värmerekorden duggar lika tätt som myggorna i dalälven!

Typsikt svensson aldrig är vi nöjda! " åååååååååh det är så varmt kan det inte bli svalare?"  molnen tonar upp sig och det börjar blåsa lite " ååååååååh det är för kallt och det blåser för mycket, kan det inte sluta blåsa och bli lite varmare?" vintern kommer " åååååh det är så kallt och äckligt och massa snö kan det inte bli sommar så att vi får lite värme?"

aldrig nöjda ingenting duger håller ni med?

SåMichael Jackson är död! Nyheten slog ner som en bomb i mitt tondöva öra en lagom svettig natt för några veckor sen. jag borde ju självklart ha bloggat om det redan då, Men alla andra skrev ju milslånga hyllningsbloggar till honom så då va det ju inte lika roligt!

Jag va fullständigt övertygad om att detta va stans fetaste PR trick för kommande konserter i London! så jag somnade om i mitt egna svett och drömde om isbjörnar eller nått annat som kan tänka sig att vara kallt.

Jag vaknade upp och undrade om jag hade drömt att denna kung av pop hade dött, jag snickrade iordning en kopp glödhet java och knäppte på datorn, satte mig till rätta och knappade in aftonbladet, mina ögon bländades av textebn att MJ minsan va död, jag satte kaffet i vrångstrupen när jag läste att han faktiskt va dödare än Elvis!

Hur ska man reagera nu? ska man gröva fram alla hans skivor som ligger och dammar i nån låda och spela dom tills öronen trillar av?

Han va ju en helt fantastisk herre måste man ju säga! som pojkspoling så skuttade man ju runt på gårdarna och sjöng hans låtar. nu va han helt plötligt död! undrar när nästa stora VETTIGA artist kommer fram? det lär väl kanske aldrig hända igen tippar jag på!

Nåväl pengaångest va det oxå bloggen handlade om,  jag och min äslkade babe flyttar ju som bekant ihop om några dagar, pengar till hyran plus deposition ska fram 10.000 svenska pengar ska dunkas upp på bordet, det är ganska mycket pengar men endå inte, just nu fattas det en liten slant vilket är ett ganska härligt stressmoment, jag vet att det kommer att lösa sig det är jag 200% övertygad om.

Men pengar gör mig galen, taskigt med pengar kombinerat med trött på jobbet ( vill ha semester) kombinerat med att jag ska flytta kombinerat med att jag är rätt trött just nu resulterar i ångest, denna ångest har väl gått ut en del över min älskade babe tyvärr, har inte vart mig själv den senaste veckan.

Men när vi väl är inflytrtade och klara så kommer det bli bättre än bäst det kommer bli fantalastiskt sinnesjukt jätte bra!

nåväl jag ska ta och trycka i mig en kopp java nu och börja fundera på framtida plåtningar. det va ganska länge sen jag hade en plåtning. det börjar klia en smula i fotofingret och den kreativa delen av hjärnan ( den som inte är bortsupen)

förslag på teman ?
sugen på att bli plåtad?

hör av dig!

   

     


Klassiska födelsedagsbilder

Hade året vart 1983 så hade jag just nu vart ca 9 timmar gammal just denna dag!  jag endast några mobiltelefoner hög låg där i en kuvös och fiffinurlade på vart jag va nånstans. jag mådde inte sådär jätte bra enligt min mor! jag hade ingen lust att komma ut från min moders varma mage jag ville ligga kvar och ha det bra,

hej och hå akut kejsarsnitt vart det iaf!

nåväl här sitter jag 26 år senare på en kontorsstol och skriver i en blogg och fiffinurlar på livets alla roligheter :D


Min älskling va först med att gratta mig denna dag : ) vi låg isängen inatt och tio sekunder över 12 så fick jag en härlig grattiskyss :D imorse vaknade jag upp av en naken skönhet som stog och höll en tårta i handen :D UNDERBART :D
älsklingen gick upp tidigt för att ställa sig och fixa tårta hon är fantastisk : )

  



tyvärr kan jag inte bjuda på några klassiska barn bilder från safft och bullkalas, nej nej här kommer bilder från senaste årens kalas istället

          


blixtar & dunder och kontrakt!

ÄNTLIGEN!!!!! Jag vaknade upp vid halfv 10 rycket av en kraftig smäll, funderade några sekunder på vad det kunde va för nått som lät. öppnade ögonen och såg att det absolut inte va nån sol ute, kom snabbt fram till att det åskade :D jag kastade mig upp ur sängen fattade kameran för att förhoppningsvis kanske lyckas fånga en blixt. men det är ju svårare än att få en dejt med kungen!

under en veckas tid har jag haft ett sånt där skönt härligt tryck i huvudet ett sånt tryck som enabrt kan släppa om det åskar och luften rensas! jag vart iaf as glad av att det åskade :)



Igår så va jag och min älskling och skrev kontrakt på lägenheten :D när jag signade kontraktet så började jag faktiskt förstå att vi fått lägenheten. men jag tror nog inte att det riktigt har gått in i mitt huvud än, det lär väl först slå ner när vi flyttat in ordentligt! :D




Vi ses på andra sidan linsen mina vänner!

bilden av sommaren

sommaren går för högtryck just nu! på kontoret har det dom senaste dagarna vart olidligt varmt!! så fort man klivit in genom dörren slås man omkull av en härlig vägg av värme! då har man redan åkt en rullande bastu på 12 hjul eller stått ihop trängd på en tokhet t-bana med en svettig armhåla upptryckt i näsan eller sett "bosse54" med lp skivor lika stora som globen under armarna.

Idag fick jag absolut nog! jag kastade mig över vår trasiga AC som stått och samlat damm ett par år, senast vi körde den så blåste den ut var,luft så att det va 44 grader varmt på kontoret,

vet inte vad jag riktigt gjorde men med några välriktade slag och sladdjuck så drog den en djup suck och drog igång! den blåser faktiskt ut kallluft fast man får springa dit med jämna mellanrum och kika så den inte har ändrat tempraturen!

om 6 dagar så fyller jag 26år! om 6 dagar är jag alltså fyra år närmare 30! det känns ju trevligt eller? jag vet iaf att det oligatoriska samtalet kommer att komma från min mor runt 9 tiden på morgonen " åh nu låg jag på båren och skulle föda dig tänkt att det är 26 år sen och jag som inte skulle kunna få barn och helt plötsligt så va jag gravid" STANDARD!!!

nåväl jag har ju min kära åldersnojja deluxe el grande! jag vill inte va 26 år! det känns inte som att jag ör 26 år jag känner mig fortfarande som 20 typ! har ingen lust att bli gammal!

fan ibland längtar man tillbaka till tonåren igen! 15 bast typ, man levde livet sommarlovet innehöll brudar brudar, folkpiss, moppar och fotbollsspelande och mer öl och mer festande brudar och åter brudar! kommer ihåg när jag fyllde 15 så kom min polare med en stor sportbag fylld med massa spritflaskor som han hade snott nånstans, jag fick köpa väskan för 300 kr, jag gömde den givetvis hemma på bra ställe där morsan aldrig skulle hitta den....

men av nån sjuk anledning skulle hon dammsuga UNDER mitt klädskåp! ja och där låg ju alla täde nkbara flaskor. hon ringde mina närmsa vänner och tvingade över dom för att prata. vi satt där i köket 5 st 15 åringar och tittade på när morsan tömde flaska efter flaska i diskhon! det kallar jag alkoholmissbruk på hög nivå! men det va tider det!

min 15 års dag är den första och enda dagen jag tänker dricka mig full på martini!

vad händer mer då? va ju en stund sen jag skrev nått ( jag skäms) Ja jag och Millan flyttar ihop den 16e juli! vi har fått en lya i sätra! ja jävlar jag av alla människor ska flytta från innerstaden och bosätta mig i förorten! har bott totalt i odenplan i 17 år, känns rätt tufft, men vafan man måste ju pröva sina vingar och ta del av den kulturella förorten, MULLTIKULTI 4 THE WIN!!!!!

jag har oxå ca 2,5 vecka kvar till semestern!!!!!!!  UNDERBART!!!!!!!!

det har börjat klia till i min fotonerv! jag är sjukt sugen på en plåtning snart!!!!!! jag tänker vatten, sandstrand, skog, ja lite allt möjligt! spånar vidare! vem blir mitt nästa offer????

för övrigt så behöver jag en ny kamera! nu börjar min ögonsten att ge upp! ( jag fyller år snart "blink blink")

ses på andra sidan linsen!

       
 

RSS 2.0