Modell Frida!

i samma veva som jag plåtade Josephine så vart det ett gäng kort på hennes polare Frida! Några av korten kommer här! Här hängde oxå djuren med både katt och hund!




Modell Sofia!

Här kommer fortsättningen på plåtningen med Sofia med den svenska fanan









Modell Sofia

Samma dag som jag va ute och plåtade Josephine i Tumba så kom min vän Jimmy och Sofia på besök, Efter lite käk och skitsnack vart det plåtning för hela slanten! En gigantisk svensk flagga och en grym insatts av Sofia resulterade i massa bra bilder!

Fler bilder kommer upp under dagen såklart!



Modell Josephine

WOW vilken dag det här va! Totalkaos i stockholmstrafiken! En fullpackad André susade iväg med bussar och tåg för att ta sig ut till Tumba för att plåta josephine! Att släpa omkring på massa fotoutrustning en kall februaridag i SL trafiken är inget jag rekomenderar! MEN plåtningen gick kalas bra! här har ni några av resultaten!




Modell Anneli

Här kommer några bilder från min plåtning med min gamla kollega Anneli :) Det va en galet kall höstdag 2009, Det blåste och jävlades och kameran ville absolut inte som jag ville... Men Anneli kämpade tappert på och va kalasduktig!





FOTOTIME!

Idag va det meningen att jag skulle plåta min klockrena vän Madde, jag fixade och packade och styrde upp grejer under gårdagskvällen, allt va kirrat, Jag klev upp i ottan för att fixa det sista och åka in till stan för att rigga upp grejerna. Tyvärr så svalde Madde nåt olämpligt under gårdagskvällen och mådde galet dåligt så vi fick tyvärr ställa in tråkigt nog.

Men det kommer fler tillfällen :D




Imorgon är det dags för nästa runda :D Då ska jag ut och snurra i förorten... Ska ut till Tumba och plåta Josephine!

En bekant till mig rekomenderade henne till mig, och nu efter lite planering så är det dags för plåtning :)
Så imorgon är det släpa grejer som gäller :D




Här är morgondagens Modell :)



ses på andra sidan linsen


RSS 2.0