MODELL SÖKES!

imorgon ska det tydligen det tydligen bli strålande väder i stockholm! jag tänkte ta tillfället i akt att röra mig runt stan och plåta. Jag skulle gärna vilja ha med en modell för lite snygga kort på diverse platser uppe på söders höjder!


Modell antingen i kvinnligt eller manligt format
klädsel gärna vårklädsel alternativt höstklädsel i varma färger

Nån som är sugen? hör av er till mig!


NU VILL JAG INTE HÖRA MER!!!!!

Så nu har det gått ett par dagar sen Kronprinsessan och Mr Danne förlovade sig, mediahysterin är total, tidningarna printar ut spaltmeter dag efter dag, tjocka bilagor varje dag om det kommande bröllop som är om ett år och lite till!

Självklart är man ju glad över att det blir kungligt bröllop i hufvudstaden MEN det är ett år kvar och lite till innan det är dax för stan att spärras av, tidningar,tv, radio borde lugna ner sig, inom 1 månad kommer alla spy på "nyheterna"

Men när den dagen kommer så kommer iaf jag att va proppfylld med kaffe till bristningsgränsen och stå så lägligt som möjligt för bra bilder, ( bäst att köpa stans fetaste zoom objektiv)


CITAT FRÅN VECKAN SOM GÅTT

här kommer lite citat från veckan som gått både från mig och från andra

André på g hem efter en runda kaffe på After
"okej det är sjukt mycket snö och kallt" Kroppen säger att det är vinter men fåglarna kvittrar som att det vore sommar jag blir fan förvirrad"

Sara A  " alltdå du måste ju konstant ha alkohol i kroppen för du är konstant skön" 

Samtal från Sebbe kl 05.15 i söndags natt, självklart sover jag

Sebbe " alltså jag måste komma hem till dig jag står här på gullmarsplan med två polskor som inte har nånstans att ta vägen får vi komma hem och sova hos dig?"

"sova"

Sebbe " ja alltså vi kommer hem till dig nu vi tar en taxi" NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ"

Sebbe " alltså dom är skit snygga fråga taxi chaffisen" "NEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ"

Sebbe " aja vi kommer nu hejdå"

ingen Sebbe dök upp

En diskution om skämt på jobbet

Sara H på jobbet " alltså det dåliga med skämt är att man kan få jätte stora magrutor om man skrattar mycket och det är ju inte bra "


NÄR TUREN VÄNDER!

under dagen har jag vart sjukt taggad och glad, lyssnade på vinyl 107 på jobbet och va på kalasbra humör, eftersom lönen kommit spanade jag efter en ny mobil då jag vill skrota min sunkiga samsung.

Jag hittade en riktigt stilig lur på blocket, En sony Ericsson w350i. jag ringde upp tjejen och vi kom fram till att vi skulle ses kl 17.00 ute i barkaby, 4 stationer med pendeln från T-centralen.


När jag går ifrån kontoret skuttandes som en glad skolflicka stöter jag på min kollegas vän som erbjöd sig köra mig ut till Barkarby. as najs jag hoppar in och vi rullar iväg, efter 30 min bilfärd inser alla 3 i bilen att vi är en smula fel, eller rätare sagt käpprätt åt helvete fel,

jag funderar på hur i helvete jag ska hinna i tid, jag blir avsläppt ute i Märsta, för er som inte vet vart märsta ligger så är det käpprätt åt helvete mitt ute i ingenstans bland kor och bönder, alltså landet för en inbiten innerstadsbo som mig.

grejen är att för att ta mig från märsta till barkarby måste jag åka tillbaka till centralen och byta tåg för att sedan ta mig vidare..

jag får tag på mobiltjejen som säger att vi kan mötas i sollentuna istället några stationer från Märsta. väl i sollentuna ska jag införskaffa nikotin på pressbyrån, mitt kort funkar självklart inte, paniken växer i kroppen, jag testar samtliga bankomater jag kan hitta, nej nej "teknsikt fel" ahapp kortet spärrat då vad gör jag nu?


möter upp tjejen endå och förklarar läget, en smula besvikna över uteblivna pengar och mobil bestämmer vi oss för att ses längre fram i veckan. jag började röra mig hem, i avsaknad av pengar och gilltig biljett står jag genomfrusen och dyblöt om fötterna på sollentuna station och skriker ut min ångest för Maria. självklart läcker mina skor in mer vatten och jag traskar runt i en sjö. pendeln kommer och jag åker iväg , hungrig blöt och kallt kommer jag fram till centralen. Då jag fortfarande saknar gilltig biljett planerar jag en järv plankning, SJÄLVKLART är centralen översvämmat av kontrolanter och jag flyr fältet.


Jag inser att jag MÅSTE till jobbet och hämta mitt pass så att jag kan gå till banken imorgon och hämta ut pengar, jag vandrar från centralen mot gamla stan, en tripp på tio min, en smula irriterad vandrar jag längs gatan, bilarna susar förbi i ett lagom tempo, dom är duktiga tänker jag som undviker att köra i slaskhögarna så att inte jag blir blöt, sekunderna efter den glada tanken säger det swoooopp sklich och en bil kör rakt igenom största slasket i stan och dränker mina byxor med stockholmsslask,


nu har det inte hänt någonting sen kl 18 men jag RÖR mig absolut INTE utanför dörren eller gör nått som kan skada mig just i detta nu. vilken härlig dag eller hur?


stadsfotografering

Hör kommer bilder från min lilla fotorunda inne i stan, jag va en smula kalasbakis men det gick bra endå :D

   
 
 
 
  
  

Planerade plåtningar

Fullspäckad fotohelg!

Nu har mitt fotofinger kliat i evigheter så nu jävlar är helgen bokad! Ikväll ska jag ladda batterier, putsa linsen och tagga till för morgondagens runda med Robban, Vi ska ut på stan vid bra väder och plåta människor, kan bli jävligt roligt tror jag!
får även dra några av mina uppdrag jag fått under veckan,

På söndag blir det bandplåtning med Strike Of Ares ute i Rågsved, kul att plåta band! har plåtat dom lite förut hoppas på bättre bilder nu.

så ser helgen ut än så länge!


vårtecken och annat kul

jag drog en lättare fotorunda på G till jobbet, tyvärr så va min fokus inte så hög som jag hade hoppats på, jag avbröt efter ca 30 minuter, när jag hamnade i gamla stan hittade jag tre st tonåringar på kajkanten som käkade glass, detta ansåg jag som ett säkert vårtecken och plåtade  : )

äntligen fredag mina vänner!

är det nån som är sugen på att gå en fotorunda med mig imorgon?

min tolkning

Det va fruktanssvärt synd att jag vaknade upp så sent som jag gjorde, hade jag vaknat tidigare hade jag begett mig ut till hagaparken och plåtat "stockholmsskogen" solen skiner , fåglarna kvittrar och det luktar fan vår ute! Hagaparken ligger iof relativt nära där jag bor men det tar endå en stund att komma dit jag vill. hoppas att solen håller i sig i helgen oxå : )

ÄNTLIGEN är min hemsida på G oxå! min kollega Danne antog uppdraget att styra upp en hemsida till mig för fotograferingen, jag kännde att det behövdes. KUL som fan!  det här med hemside namn är oxå lite klurigt men det löste sig runt 3 tiden inatt. : )

mina uppdrag kommer in på löpande band, det är allt ifrån att fota en tjej i röda byxor till att fota "vattenfall" av salt, så nu har jag att göra :D

nej mina vänner nu ska jag hoppa in i en dusch och sen bege mig ut på en liten promenad till jobbet och plåta lite :D känner att idag kan det bli bra spännande bilder :D

vi ses på andra sidan linsen

INTE ENS KUNGEN KAN VA SNYGG 24/7

imorse när jag vaknade anade jag att nått va riktigt fel med mig, att det va en sån där dag då jag absolut inte ville visa mig ute på stan eller på jobbet, idag är en sån där dag då jag känner mig allmänt fet och osnygg!

känndes som att jag gått upp 10 kg under natten bläääää!

jag kan dock inte gömma mig då jag har ett väldigt socialt jobb, jag får helt enkelt vara fet och osnygg idag och hoppas på en bättre dag imorgon.

man kan inte alltid va snygg! inte ens kungen kan va snygg varje dag!


din önskan min lag

jag har kommit på en liten idée mina kära bloggläsare!  Jag är sugen på nya utmaningar! och just därför ska just DU kära läsare ge mig ett uppdrag som jag ska genomföra varje dag.

att varje dag t.ex fotografera en arg tant, en blå cykel, en rökande gubbe ja helt enkelt vad som helst! bomba mig med förslag på vad jag kan fotografera,

jag är bara så sjukt sugen på att bege mig ut med kameran i högsta hugg och plåta som en liten tok!

Din vilja är min lag

  så såg jag ut en gång i tiden i ca 5 min innan jag bestämde mig för att raka av allt hår

Gamla stan

Bilder från gamla stan











Mer kommer inom kort

modell Hanna

har lyckats få tag på några gamla plåtningar med Hanna från förra året

  

  

  

   

 


Ab signar ut!

nu är det dax för sängen mina vänner! jag är trött som en gnu! undrar föresten hur trötta gnuer kan bli? får fråga nån naturnisse nångång, jag är iaf tröttast i stan och tänker krypa ne ri en varm skön säng. jag räknar med mysiga spännande drömmar

jag skulle behöva en helkropps massage nu!

sov gott mina vänner :D

ses på andra sidan linsen :P


isbiten André

det kan omöjligt omöjligt omöjligt vara minus 4,6 som termometern i köket visar,  det känndes snarare som minus tio, men det är klart det här är stockholm, här fjollsnöar det och när tempen når ne runder 5 minus känns det som minus 12. äckliga råa kyla jag blir knäpp!

Hade det vart snö på marken hade det vart en helt annan femma, jag ska förhoppningsvis åka upp och hångla med snön i sundsvall snart :D

jag frös så mycket när jag vandrade hem att jag gick som en stel pinne, jag såg en full kvinna framför mig iförd päls, jag försökte komma ikapp ihopp om att hon kunde donera den till mig, men mina steg va allt annat än snabba,

va hemma hos Robban efter avslutat arbetspass och lirade tre omgångar FIFA09, gick faktiskt hyffsat bra för mig trots att jag mådde bra :D


dalande sockerchock

min sockerkick varade i bara några timmar , nu sitter jag här och är tröttast i hela vida världen, snart börjar nog övertröttheten göra sig påmind, mina säljare är bra roliga, udda men roliga hahaha

jag är sjukt sugen på nya grejer till kameran den behöver muntras upp lite tror jag, men först ska skulder betalas av när lönen kommer, sen en "ny" mobil står väl högst upp på "önskelistan" över saker jag behöver,

min önskelista efter löning när allt är betalt och klart

ny mobil
nya grejer till kameran
kläder! av nån märklig annledning har mina kläder försvunnit, dom som finns kvar ratar jag, andra har jag blivit för fet för,

apropå det där med fet, dom ringe mig från Sats imorse och undrade vart jag tagit vägen,  nu är jag övertalad att komma in dit  kl 19.30 på tisdag nästa vecka med privat tränare, hejja mig själv! nu ska jag bli Mr beach 2009 hahahahaha

Glädjefnatt & Sockerchock!

Nu ska vi se om jag kan formulera mig rätt här, jag sitter i nån slags sockerchock deluxe

André efter maten " nemen jag pillar i mig en påse godis och en stor kopp kaffe med socker i så blir det säkert bra" 

swiiiiiiiiiing sa det , och ögonen poppade nästan ur skallen på mig, sockerchocken kombinerat med min glädje va mer än vad mina säljare kunde klara av och hänvisade in mig på kontoret ögona böj.

orsaken till min glädje va att jag fått prata med Tess ( Norrlands skönhet ) Jag hade väl fått en del om bakfoten, 
mitt horoskop löd för dagen
Du ser ut att kunna trassla till sig för dig i något sammanhang, Kanske har du fattat ett felaktigt beslut" ja det vart väl lite hasseltrassel kanske?

Jag är ju en jävel på att tänka stort, ibland lite för stor för mitt eget bästa, så jag tog stans största pensel och satte igång att måla upp en bild, jag använde för mycket för så att säga. Jag har stoppat ner penseln i hinken igen, där ska den få ligga!

precis innan vi skulle lägga på hörde jag från andra sidan luren

Tess "men du vänta"
André "mhmm"
Tess "du ska veta att jag saknar dig jätte mycket"
André " swomp" ( lätet som kommer då han smälter till en blöt pöl )

dessa ord gjorde min dag , jag blev varm innombords och glad som en liten lärka :D

förhoppningsvis befinner jag mig i Sundsvall 6-8e mars :D kan det bli bättre? svar NEJ!

ungefär såhär galen ser jag ut just nu i min kombinerade socker/glädjechock




kråkor är roliga

jag har hört ljudet av en kråka utanför fönstret nästan hela morgonen, nu stack jag ut huvudet genom fönstret för morgonciggen och morgonkaffet. jag får syn på kråkan som hoppar runt nere på gatan och kraxar, varje gång det går förbi nån så hoppar den fran till personen  fråga och ställer sig framför och kraxar till två gångert och sen hoppar den iväg igen, samma sak med nästa person

undrar om kråkan är arg eller bara har jävligt tråkigt?


fjoll snö!!

Det har fjollsnöat i stockholm hela jävla dan, det ligger kvar en stund sen är det borta igen, sen fjollsnöar det lite till och vipps tjoffs så är allt borta, Ska det snöa så kan det väl fan moder natur ta och klämma till med ett redigt snökaos!

jag vill ha snö snö snö mer snö om det nu ska snöa, ungefär som när jag va i sundsvall strax innan jul, det va helt fantastiskt ! jag vill dit NU! får jag?

fast mest av allt vill jag nog att det ska bli vår så man kan sitta ute och dricka kaffe på KK eller nått annat mysigt ställe : )


jag jobbar i ett dårhus!

jag tror jag jobbar i ett dårhus! men i detta fall är det nog jag som behöver lugnande! men aja folk må va galna men bidrar till ett gott skratt varje dag.


förgiftat kaffe och annat spännande

Här sitter jag och smuttar på en kopp java, den smakar liiiiiiite godare än dagens första kopp kaffe på jobbet som smakade tvål, jag va fullständigt övertygad om att nån hade förgiftat selecta maskinen, jag vart inte ett dugg lugnare när jag läste att lågpris kaffe kan va giftigt, jag lugnade mig dock och insåg att vi dricker gevalia :D

Jag är nyfrisread :D jag ser inte längre ut som en grizzlybjörn utan ser nu ut som en ung snygg pojke haha :D ne det va fan dax håret började krypa ner under öronen , jag gled ner till min iranska frisör och förhandlade mig till en gratis klippning :D jag va duktig ja ja ja det va jag :D

igår va det innflyttningsfest hos Martin, att festa på en söndag har aldrig hindrat oss så vi trallade på :P i avsaknad av vettiga möbler så satt vi på sängar, självklart så rasade ju den ena ihop men det va nästan lite charmigt :P

vid 22 tiden skulle vi vidare för att inte störa grannarna alltför mycket, jag orkade inte gå ut så jag va hemma vid 22.30 och sov som ett barn kl 23, vaknade av mig själv vid halv 9 imorse, kännslan va konstig då jag kännde mig utvilad. rätt najs :D

jag har kommit fram till att jag vill ut till mitt land och plåta :D tror det kan bli rätt najs bilder från bryggan och diverse hörn i huset :D


alla hjärtans dag = mobbing!

kommer ni ihåg när man gick i skolan och fick skriva lappar till dom man tyckte om eller gav rosor ? kommer ni ihåg att det va alltid en eller flera stackare som år efter år aldrig fick nånting? Min vän Madde ringde igår det va länge sen vi snackade och sågs, så det är alltid trevligt att höra hennes röst.

iaf drog hon upp just det här om alla hjärtans dag och skolan, vi kom fram till att skolan stödjer mobbningen i alla högsta grad denna dag, vilket iaf jag inte tycker är rätt.

annars då ja jag träffade min vän Maria igår kväll vi hookade upp på After och snacka lite skitoch titta på skumma människor, Jag som i vanliga fall tillhör inredningen på After kännde inte igen en käft vilket skrämde mig, då kännde jag mig inte som hemma buhu.

på G hem så upptäckte jag att dom flesta som va ute och spatserade på byn va as tankade, va det så att alla deprimerade singlar va ute och rå krökade bort ensamheten medans alla par låg hemma och gick igenom kamasutra?

Citat från Tempelbar då jag påmint tjejen i baren om att det va alla hjärtans dag

" men åhhhhhh då kommer ju ALLA idiotiska singlar hit, dom super ner sig och försöker ta till alla desperata knep dom kan för att få till det inatt, jag dog!

oj kl är mycket jag måste göra mig iordning och springa till jobbet, skriver mer sen

drömmar, funderingar och annat spännande

jag tror jag hade en av dom mest verkliga drömmarna jag haft på länge inatt, den va så sinnesjukt verklig och så sinnesjukt härlig ( ingen sexdröm) jag vaknade upp vid 10 tiden när jag va halvvägs in i drömmen, jag va besviken över uppvaknandet, jag lyckades somna om och drömmde vidare, helt fantastiskt helt jävla underbar!

dagens fundering, det snöar uppåt idag?

jag saknar faktiskt tess väldigt mycket !

jag måste klippa mig jag ser inte klok ut i håret!

kreativt tänkande

min hjärna tänker så det knakar just nu *knaster knaster knak knak * säger det i huvudet, försöker komma på fotoidéer , jag börjar bli sjukligt sugen på att plåta nån utomhus i lite "udda" och kul miljöer.

tänkbara platser i huvudet just nu

T-centralen
plattan
"ronjaborgen"
ett tak
en fotbollsplan
skolgård
mitt på gatan

listan kan nog göras lång :P nån som har några förslag på bra platser?

André VS fredagen den 13e slutade oavgjort 1-1 jag råka tända ciggen åt fel håll sen höll jag på att kliva rakt i en hundskit  men jag såg den i sista sekund, med andra ord jag lurade otursdagen lite iaf :D

dagens citat från jobbet står Elin för i köket på jobbet under lunchen.
hon har hört lite dåligt under dagen och satt med händerna för ansiktet vid köksbordet
 
" alltså om jag inte ser nånting då hör jag fan bättre"

mina kära anställda är så roliga :D känns grymt bra att jobba med ett sånt bra och skönt gäng :D



AB VS FREDAGEN DEN 13e

hitils står det 0-0 mohahahahahah iof bara vart vaken i 40 min, men kaffet smakar bra, dom hade inte stängt av varmvattnet i huset när jag duschade, jag har inte slagit i lilltån nånstans.


alla hjärtans dag?

ångestens dag för alla singlar? eller en bra dag för alla singlar? skillnaden är egentligen hårfin!

frågan är vad jag ska hitta på? jag vet vart jag vill vara men jag kommer nog med all säkerhet inte dit : ( jag tror ni oxå vet.

ja man får göra det bästa av situvationen.

mitt horoskop säger att jag har ångest, är lättretlig, olycklig kär , att jag har arga vänner och taskigt med pengar, spännande?


lång dag idag borde egentligen sova?

äntligen fredag

jag vill dit nu


en vacker morgon

Det va en strålande tisdagsmorgon när jag va på G till jobbet :D

 




hur stonehedge byggdes

Omkring 2100 f Kr samlades ett gäng lurviga karlar runt kannor fyllda med litervis med öl uppe på en kulle nånstans i storbritanien. en liten bit därifrån stog även ett gäng kvinnor, redan på den tiden ville män imponerai på kvinnora.

Efter några rundor öl ville männen kännde några av dom att det va dags att ta tag i saken och få kvinnorna imponerade. en av dom sa

"hum vi gör en stenring grabbar kom igen nu NU måste vi impa på damerna" ja och så bildades stonehedge, fyllan förklarar ju klockrent varför stenarna står lite huller om buller


tillbaka på jobbet

trött och sliten har jobbat mitt pass idag, Men min kollega mår skit så jag åkte hem och duschade och käkade lite och myste med Morris :D Sen sadlade jag om och åkte in igen och här sitter jag nu och har 3 timmar tills hemgång förhoppningsvis....

jag vill sova!


trevligheter

som ni läste igår så va jag rätt sliten efter tisdagens monsterfylla. Kom hem vid 14.30 redan och kastade in mig i badrummet och badade bort allt som hade med min bakfylla och göra. nybadad och glad dog jag en stund i fotöljen innan det va dax att bege sig ut till Miss H för en god middag : )

god mat och trevligt sällskap , mätt i magen självdog vi i soffan. sjukt trevlig kväll :D

Nu sitter jag på jobbet och ugglar och ska om 15 min påbörja en utbildning.

den här veckan har gått jävligt fort tycker jag det är ju redan fredag imorgon :D undrar vad man ska hitta på för bus i helgen då? några förslag mina vänner?


ja för polisen mår ju bra?

jag är bakis och skakis , jag mår som en säck oskalad potatis, självklart så ringer farbror polisen i samma veva som man mår som dåligast och vill självdö. en "gay" röst säger

 "hej hej mitt namn äör XXX XXXXX jag ringer från södertörnspolisen har du bra minne?" Mitt minne är ivanliga fall rätt kasst jag kommer knappt ihåg mig själv typ.

Nu skulle jag lämna vittnes uppgifter om en händelse som ägde rum i augusti förra året. jag kommer ihåg sisådär vad som hände, jag försökte förklara så gott det gick jag tror han fattade vad jag sa iaf hahaha. men hur lätt är det att komma ihåg alla detaljer när det har gått ett halvår?


nemen jag är nykter

aldrig mer vin, aldrig mer vin och efterfest kl 4 på natten när man ska upp 4 timmar senare. Jag sitter på kontoret med vinbakfylla / fylla ja nykter e jag fan inte! fast det börjar ordna upp sig

Hum dom ringde nyss från södertönrs polisen och ville ha vittnesuppgifter från mig om en händelse som inträffade i augusti! det e ju fan evigheter sen hur ska jag kunna komma ihåg vad som hände klart och tydligt?

Fotoidée!!!!!!

pliiiiiiiiiiiiiiiing! sa det i huvudet nyss och jag kom på den briljanta idéen att plåta från hustak! både modell och stadsbilder! har ju det perfekta taket här på jobbet!

har vart däruppe förut då va jag onykter och ostadig men nu jävlar måste jag upp i nyktert tillstånd och plåta :D

takmodell sökes !

förändring?

jag är lite halvsugen på en förändring av mig själv. man kanske borde raka av sig håret och raka av sig skägget, eller behålla skägget och se ut som en kriminell galning?

sen har jag en annan fundering. och det är om jag ska ta och skriva brev. Nej nej inte dataskrivet, HANDSKRIVET!! det va så otroligt länge sen jag skrev brev för hand med papper och penna., min handstil är ju såååååå vacker. brevet är iaf utformat i huvudet, nu ska det bara ner på papper

får se om jag skickar det?


Spänningen är olidlig

Godmorgon godmorgon mina vänner! Kl är bara 07.08 och jag har redan hört det berömda S ,et 2 gånger. ( har vart vaken i 20 min)

ska snart ställa mig och laga lunchlåda :D det blir pasta och köttfärssås ala André. sen ska jag rulla iväg till jobbet wohoooooooooooooo!!!!

Sen blir det Sushi och film efter avslutat arbetspass :D



äntligen måndag!

yeap det är äntligen Måndag! en ny fräsch start hurraaaaaaaaaaaa ;D

idag har jag en extremt bra magkännsla! idag händet det nog bra grejer tror jag det känns så iaf  :D

jag har fått i mig två koppar kaffe och känner mig nu so en riktig människa. Tess va vänlig nog att öka på min sundsvalls abstinens kl halv 7 imorse. " det är dubbelt så mycket snö här sen du va här sist och 15 minus grader, jag kan bara ana hur vackert det är däruppe nu!

ja jag är laddad för att åka upp med kameran i högsta hugg iaf : )


hahahahha blondinbella hahahahah

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4361041.ab

nahahahahahahahaha kan tänka mig synen när hon skriker som en tok och flyr i ren och skär panik hahahahahahahahaha

DET KLIAR I FOTOFINGRET

Ni som fotograferar vet den här kännslan när avtryckar fingret bara kliar så att man blir tokig. man vill bara plåta plåta och plåta lite till. just den kännslan har jag just nu. jag är sjukt fotosugen! har en del idéer i huvudet som jag vill få ner på bild!

jag behöver en modell som vill bli plåtad vid centralen med en jävla massa folk på språng. idéen är färdig jag behöver bara en frivillig :D

Här följer några bilder som jag tor på Erika en sen höstdag under förra året : )

 

 

Bengan is back in the game!

hej och hå alla bloggläsare ! hoppas ni mår bra! jag mår bra för nu är Bengan back in the game igen!

vaknade upp vid halv 11 imorse ,jag kännde att jag inte va på nått direkt topp humör jag höll snarare på att bli galen. men jag taggade till och fixade iordning mig och begav mig ut mot Maria som skulle firas då hon fyller år på tisdag : ) 
begav mig mot gullmars för att ta härliga buss 807 ut mot Tyresö och gudö, vid gullmars ville jag få frispel men jag höll mig, på bussen satte jag igång och tänka och hade god lust att bara vråla lite, höll mig som tur va ananrs hade jag väl klassats som en idiot :P

väl hos Maria så vart det tårta i mängder med kaffe och kakor av alla de slag :D Familjen Carlsson är bara för underbara :D Efter fikat va vi i kak koma allihopa :P

Maria skulle få massage av mig men innan så fick jag en kul bok med massa grejer man ska göra som singel :P va rätt spännande läsning hahahahaha. tyvärr glömde jag boken där men ni ska få några urdrag nån dag :P
tack Maria :D hoppas boken funkar :P

sen åkte jag hem till Robban för lite Fifa och skitsnack. Amanda dök oxå in med sin glada humör :D jag kämpade som en tok i matchen, jag lyckades vinna :d känndes som att jag va ute ur min dåliga FIFA period med alldeles för många förluster.

Amanda styrde upp mig på ett väldigt bra humör :D sen vann jag ytterligare en Match med golden goal :D

känns som att jag e tillbaka nu! nu kan inget stoppa AB !

  

  


bilduppdatering!

Hej mina vänner :D jag håller på och fixar och trixar med bilder just i detta nu. Har lyckats få tag i nästan alla bilder från mina plåtningar som försvann när min externa hårddisk kraschade. det kommer upp lite gott och blandat inom kort :D


Hej André heter jag och jag är ett frågetecken

som rubriken lyder så sitter jag här just nu och ser säkert ut som ett gigantiskt frågetecken med vit mössa. Människor slutar aldrig att förvåna mig. jag kan bara skaka på huvudet.

Vi har en ny anställd här på jobbet, en smula förvirrad. iof är dom flesta som jobbar här en smula förvirrade. men det här slår nog allt och alla som någonsin vart här.

en full människa har ju lite problem att hålla reda på ord och meningar, hamnar i lite konstig följd osv. men den här människan är fullständigt nykter, hon blandar ihop 3 meningar i en mening så att man absulut inte förstår någonting.
samtidigt som hon använder kroppsspråket i en jävla konstig följd vilket gör allting ännu mer förvirrande.

jag må va förvirrad ibland men när jag lyssnar och pratar med människan så blir jag total förvirrad och fattar absulut ingenting.

hon pratade med mig för ca 20 minuter sen det slutade helt enkelt med att jag tog mitt kaffe och gick ut på gården och låssades prata i telefon.

jag tänker

jag tror jag tänker för mycket, målar upp en alltför stor bild av det jag tänker på, kanske oroar mig i onödan? jag vet inte

När jag blir stor

ska jag bli rik och berömd och förbjuda att  byggdrägg av alla de slag knackar på dörren tidigt på morgonen.  sen ska jag även förbjuda störande grannar, speciellt kärringar som bor på våningen ovanför som går i högklackat inomhus och flyttar möbler och dammsuger kl sent på nätterna.

finns mycket störande som jag vill förbjuda när jag blir stor och världshärskare. Min vän Alexander skulle ha skjutit en scud misil i röven på idioterna.

nåväl ännu en dag på jobbet. ännu en dag med konstiga människor, äntligen fredag säger jag bara.

i helgen ska jag vila upp mig och sova ut ordentligt!



ljusets mästare

jag vill bli mästare på ljussättning när jag plåtar! nån vänlig människa som vill dela med sig av sina kunskaper?


vi ska sota här!

Citat från filmen " Nattbuss 807" nåväl imorgon mellan kl 07.00-10.00 så kommer sotarn hit och ska kolla läget med våra renoverade kakelugnar. ren galenskap! ska jag behöva kila upp kl 7 för att varmt välkomna en sotare. buhu buhu

förhoppningsvis får man sova sen men det vore kanske för mycket att begära som vanligt.

men det är fan äntligen fredag imorgon ( läs idag) wohoooooo

det fotar öl

sitter på kontoret en svag doft av gammal öl har smygit sig in i lokalerna! undrar om det är nån av mina säljare som sitter och smysuper på arbetstid? jag håller mig till kaffe idag :P

jag lyckades lokalisera en 10krona i kavajfickan så nu har jag iaf fått lite nudlar i kroppen hehe.



jag svälter!

jag glömde klantigt nog min plånbok hemma idag innan jag rusade iväg till jobbet  : / så den som känner sig manad får gärna komma över med en bit mat till en svältande André :D

alla matbidrag motages med största glädje! :)

SL SUGER!

När jag begav mig iväg till jobbet så köpte jag en sms biljett det brukar ju aldrig vara några problem. satte mig på bussen som såklart svämmades över av sjungande barn. när jag va nästan framme. så klev det på två busskontrolants kvinnor.

jag drog upp min mobil för att visa att jag minsan hade betalat för mig.

hon granskade den noga, för att sedan säga " nej det är nått lurt med den här biljeten"

"VAH?! svarade jag här ta telefonen och titta en gång till"

" det är nått lurt med siffrorna" svarade kontrolant kvinnan.

"ja men du får kolla en gång till den är 110% äkta"

"nej jag vill inte kolla vart ska du av?"

"nästa hållplats"

"bra"

idioter!

jag älskar

telefonköer! är det inte det bästa som finns när man sitter där och ugglar med en kopp kaffe i handen och försöker komma fram genom att trycka in 15 olika val?  är inte "hissmusiken" i telefon kön helt underbar? den söta rösten babblar " du har plats 87 i kön " alla våra handläggare är för närvarande upptagna "

är det inte helt underbart?


ses i dimman

dock inte i baren dimman :P

min ögon känns rätt trötta nu så jag önskar alla bloggläsare en riktigt god natts sömn :D


ojsan

ojdå det vart visst lite fel med bilderna. men ni får väl stå ut gott folk :) lite kass kvalitet här kanske. sen råka dom tydligen hamna på höger flanken när dom skulle ligga i mitten, aja hoppas det duger endå :D

Nettan

några bilder från min plåtning med Nettan från psykomodels

                                                                                             

                                                                                             

                                                                                           

                                                                                           

                                                                                            

                                                                                           


tidsmaskiner och annat spännande

Va hemma hos Robban en svängnu på kvällen och lirade några omgångar FIFA09, två hårda matcher och jag va nära vinst men han vann med udda målen!

Robban innan fifa matcherna, " Sara säger att jag säger sånna vackra ord att tiden står stilla"

André " jaha du är en sån där tidsmaskin"

"mansgarv"

det där med tidsmaskin vore jävligt kul! jag längtar till den dagen då den verkligen uppfins! tänk va kul jag skulle ha. jag skulle vilja va 15 år igen fast med den kunskapen jag har idag :) eller varför inte resa tillbaka en knapp måndad bakåt i tiden. typ till den 1a januari då jag åkte upp till tess i sundsvall och hade nästa 4 hela underbara dagar :)

undrar om man kommer uppfinna tidsmaskinen snart?

i helgen hoppas jag på bra väder ( mest hoppas jag på att få åka upp till Tess) men får jag inte det så ska jag kila ut i Stockholms "naturen" och plåta. jag tror jag ska ägna min lördag åt att stå vid plattan och fotografera människor. där finsn det ju en hel del kul människor att plåta! nån som har lust att joina?


jag & tiden

imorse när jag vaknade första gången runt 9 tiden så va jag helt övertygad om att det va lördag. jag föll ner i djupsömn och drömmde mig tillbaka till den goda tiden när man inte behövde bry sig om pengar och annat vuxet, jag slog upp ögonen igen ca kl 13 fortfarande övertygad om att det va lördag.

jag låg och funderade en stund och kom plötsligt fram till att det minsan va onsdag idag. oups!!!

jag har bra koll på tid och rum just nu.


nemen titta!

hahaha en tjejkompis grävde fram ett gammalt kort på henne och mig ojoj titta jag va fan inte gammal där :D

lite hjälp tack!

Hallå alla glada bloggläsare! jag behöver eran hjälp nu.

jag sitter och klurar på lite på en vettig och bra webbadress till min kommande hemsida. ordet fotograf måste såklart finnas med. Nån som har några idéer och tankar?

kom igen hjälp mig nu : )


när allting stannar

jag va kvar en bra stund på jobbet efter att jag hade slutat, närmare bestömt 2 timmar, jag fixade och donade, jag kännde att jag behövde tänka. tystnaden va total när jag satt där och finurlade på det som jag finurlade på.

jag fattade efter en stund tag i dammsugare och mopp och gjorde rent hus, tog inte lång stund. snurr snurr sa det i huvudet, jag torkade in mig i ett hörn och hade inget annat val än att sätta mig på en stol i köket i tio min i total tystnad. allt stog still, jag stog still,

jag gick därifrån nån gång efter 23 tiden, visste inte riktigt vad jag skulle göra, Jokke satte foten på pedalen och gasade in till odenplan där vi stog och snackade en stund rätt skönt.

väl hemma strax efter 12 så dör jag i fotöljen, Pratar en stund med Amanda som ska ha ett stort tack för att hon orkar lyssna på mig :) ätte tack! en stor hjälp i nattens whisky dränka text

jag citera ryssen som jag såg på nån dokuemntär för nått år sen " mitt whisky dränkta liv i text" jag har kört " mitt whskydränka liv i bilder.

nu ska jag sova tvättstugan hägrar om 5 timmar


Dagens upptäckt!

jag har nyss kommit fram till att jag är en estet jävel!

dagens dilemma

kläder? jag blir så trött på kläder! vart har alla mina vettiga kläder tagit vägen? det som är rent ser jag ut som en stoppad köttbulle i.

kanske ska ta och linda in mig i svarta plastsäckar idag ?


klarvaken!

Den här veckan börjar jag kl 14.00 ganska skönt att få sova ut. trodde jag.... kl 07.00 gjorde Morris allt för att få upp husse ur sängen, han kombinerade samtliga trixs som får husse att kliva upp. 07.30 kastade jag ut honom från rummet och stängde dörren och försökte somna om. LÖNLÖST!

jag va klarvaken, låg och drog mig en stund innan jag knallade ut i köket och satte på en kanna java. Tittade ut genom fönstret vid morgonciggen, fint väder, borde klä på mig och bege mig ut på en fotorunda. känner att jag inte orkar bara

på dagens att göra lista står det

1 städa
2 hitta tvätttid

söndagslurig

jag känner mig söndagslurig idag. jag är på ett väldigt bra humör och känner mig en smula fiffinurlig :D

känns som att nått bra kommer hända idag :D


nostalgitrippar

Igår va det tänkt att jag och grabbarna G sebbe och Robban skulle ut på retro kväll ala 80 tal, tyvärr vart detta inställt. vi funderade länge och väl på vad vi skulle pyssla med. vi hamnade på "krogen" bonden med en smula allternativa stilar?

vi satte oss i en soffa och ölen flödade ner i våra torra halsar. musiken pumpade, ölen flödade, mer och mer människor kom, jag studerade dansgolvet och fick plötsligt syn på en rumpa intryckt i tajta rosa jeans.

synen av rumpan fick mig at åka ca 10 år bakåt i tiden. Jag va tillsamans med mitt Ex madde då, ganska spännande, hon hade likadana byxor och likadan rumpa, jag tittade upp och förundrades över att denna rumpa satt på en likadan kropp och på den likadana kroppen satt ett likadant huvud, Jag och Robban fiffinurlade en stund innan vi fattade beslut om att det inte va Madde utan en dålig kopia.

denna nostalgi tripp varade bra länge, musiken va hög men min hjärna kopplade bort den och jag hörde solklart låtar från den tiden. hon lyssnade då mycket på gruppen freestyle, dom låtarna malde i mitt huvud.

Efter en stund fick jag lite små tråkigt och funderade på att rulla ner till After, jag knallade in på muggen. i pissrännan stog två killar jag citerar nu samtalet mellan dom

kille 1 "alltså det spelar ingen roll om du har herpes på kuken jag kan suga av dig endå"

kille 2 " va bra för jag är jävligt kåt"

kille 1 " dåså då går vi hem till dig "

jag måste ha stått och gapat som en stor fågelholk för en struts.

jag packade ihop mig själv och begav mig mot old town.

kom till After och till min förvåning så hade dom nu satt upp strobes och annat disco ljus. jag höll på att få EP anfall och migrän. jag flydde in på tempelbar och fortsatte mitt ölande, hitta lite vänner och bekanta och sen trillade sebbe in full som en kastrull!

ganska okej kväll endå :P


Modell Nattis

Här kommer lite bilder från en av mina senaste plåtningar. En av mina favorit modeller Nattis : )













mer bilder kommer inom kort! Ge mig kritik!

RSS 2.0