jag behöver hjälp!

går på jobbet

Igår på jobbet kännde jag att jag behövde komma ut i solen och glassa lite, jag tog min kaffekopp och gick ner och tog en cigg och njöt av vårsolen så mycket jag kunde, någon minut senare dök bossen upp.

med sitt charmiga leende släpper han komentaren

"André du står här och röker du måste sluta! du bränner säkert 1500 kr i månaden på cigg, Sluta rök! sen går du iväg och köper ett gymkort för 500 kr, sen går du och köper kondomer för 1000 kr så kan du lyxrunka hur mycket du vill sen. det låter väl bra?"

 vad svarar man på en sån sak? :P

Martin igår efter en säkerligen tråkig söndag

" Jag har kommit på varför Afrikaner piercar kinderna med typ pilbågar"
Jag " jasså vad kom du fram till då?"
Martin " ja alltså dom gör hålen så stora att du kan suga _ _ _ genom kinderna FAN VA SMART"

Jag " tystnad"

Jag ska om 40 min ut på äventyr! jag ska sitta på andra sidan bordet!

jag har beslutsångest! jag kan verkligen inte välja ut bilder som ska va uppe på hemsidan, kan nån vänlig människa hjälpa mig? jag ser bara fel! hojta till om nån känner för att ägna 2 timmar åt bildstudering :P

nu ska jag ut och ta en cigg och sen hum ja vad ska man göra egentligen?


Rapport från mig själv

jag va och käkade kina buffé på lunchen, jag befinner mig just nu i matkoma, vill bara lägga mig ner och dö på golvet jag är heeelt slut. mitt hjärta slår i 280 känns det som.

" hon sitter som en tvångströja runt mig" underbart citat!!!

mitt högerben ser fruktanssvärt sexigt ut just nu, hela smalbenet är typ blått! skit sexigt! "krypande blåmärke" mee love! foten ja den börjar väl återhämta sig en smula, men det gör fortfarande sjukt ont!

va nere på After en sväng igår och kolla läget, dom bara garva åt mig där! undrar varför? :P

Idag tyckte jag att det va dax att göra min kamera på bättre humör jag har beställt en ringblixt :D wooooo!!!!!!! får se hur det går


Bilder från Fredagen

Här kommer bilderna från Fredagens härliga kväll!!!

 
 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

  

  

  

 

Dagen efter

 

JÄVLAR VILKEN HELG!

Meningen va att jag skulle ha en plåtning i fredags, men Amina va sjuk så det vart ingenting, istället vandrade jag hem bärandes på 2 stiliga systemkassar, vintern hade slagit till igen det blåste och snön piskade mig i ansiktet, När jag kom hem hällde jag upp ett redigt glas whiskey och gick och la mig i ett varmt skönt bad.

jag satt sen länge och väl och funderade på vad jag skulle hitta på, alla vänner och bekanta verkade va upptagna på annat håll, Några timmar senare kommer Nattis över glad som altid, vi sätter igång med att gå igenom lite bilder från tidigare plåtningar med henne.

Det dröjer inte länge innan Olof samt hans tjejkompis Frida dyker upp. vi drar igång med förkrökat, jävligt roligt, fylle leken " jag har aldrig" kör igång, detta körs denna kväll på whiskey!

runt 12 snåret så är det dax att rulla iväg mot After, jag ringer min svarttaxi, han har brådis så vi skyndar oss ner, i trappan missar jag ett trappsteg och klotar runt,  jag får ett stiligt och jävligt härligt sår på benet som gör galet ont, bryr mig inte mer om det, väl inne på After berusar vi oss mer med öl och annat gott. Det går några timmar och helt plötsligt ligger jag på golvet och skriker, Jag har dock inga klara minnesbilder hur det gick till men jag halkade och klev så pass snett att jag stukade foten.

smärtan är total, jag får hjälp att komma upp av vakten och annat hjälpsamt folk, i mitt allmäna fulla och smärtsamma tillstånd försöker jag ta mig hem till och börja med komunalt, men ger ganska snabbt upp och får ta en taxi.

Jag vaknar upp hemma i min säng lite halvbakis jag har glömt bort att jag har råkat ut för tråkigheter kvällen innan och ställer mig upp, trodde du på den själv eller André`?

med trasig fot och ett stor gigantiskt sår + blåmärke stort som ja jävligt stort, lunkar jag ut i köket och sätter på kaffet.

Min fot dödar mig!!!! hur ska detta gå? jag har två plåtningar idag ( läs lördag) och jag kan knappt röra mig.!

kl 14 kommer Linnea och Marie och vi kör igång! det va inte lätt att röra sig kan jag säga men jag genomförde plåtningen proppad med naproxen :P

kl 17 e vi klara och jag hoppar ner till pizzerian för att inta föda och ladda om inför runda nr två med Nattis och Fatima, Tema vampyr :D kameran går varm som aldrig förr. vid en snabb titt av bilderna så vart dom rätt bra :D

jag summerar denna helg som galet bra! trots mina skador så har jag haft det galet roligt!

bilder från helgens bravader kommer komma upp under kvällen :D


lIVE FRÅN FREDAGEN!!

okej! när jag vaknade upp i imorse så va det vårväder, solen sken, skatorna skatade och kaffebryggaren kaffebryggade, under dagen förvandlades detta till gråmulet och allmänt segt väder, jag kände hur humöret gick ner, på g hem efter att ha ugglat på systembolaget i ca 40 minuter så va det full snöstorm!

vad är grejen med detta väder? okej vi lever i sverige och man ska inte räkna med strålande solsken men ENDÅ!!!!

när jag kom hem la jag mig i ett sjukt varmt bad, hällde upp ett redigt glas whisky & beylys ( ursäkta stavningen) och gick och la mig i ett ruskigt varmt bad! va så jävla najs!

min plan oplanerade plan är fortfarande halvoplanerad, men Nattis kommit hit och ölar en stund sen ska vi vidare till grekträsket Gamla stan och öla :D

men hon är inte här ännu, jag känner mig rätt "ensam svensson" jqg sitter halvlullig och dricker whisky och kollar på " så ska det låta" UNDERBART!

tyvärr så vart ju kvällens plåtning med Amina instäld pga hon mådde dåligt, men vi har ju morgondagen kvar med 2 dubbelplåtningar :D

vi ses i dimman mina vänner


Dagens ris!

Jag vaknade upp rätt sent imorse, jag va galet seg, men efter ett par koppar kaffe började jag långsamt men säkert bli mig själv igen. jag tog mod till mig och körde igång dammsugaren och drog ett varv med den bara för att.

Jag skulle ringa ett samtal från mobilen, upptäckte då att comviq tanten lät jätte arg och då betonar jag jätte!
Kan det vara så att ju mindre pengar man har på sin lur ju argare blir hon? typ som nån slags hot eller nått. jag har aldrig prövat ringa med bara några ören på luren, men jag skulle nog kunna tänka mig att hon skriker ut sin vrede då.

jag och mitt nyinköppta busskort ( ja jag köpte faktiskt ett busskort denna månad tro det eller ej!) tog bussen till jobbet idag, jag noterade att det va mycket barnvagnar ute och rullade denna morgon, tänkte inte mer på det, MEN när jag skulle inköpa min frukost på ett café här i gamla stan så sa det bara swooooopp och cafét va översvämmat med barnvagsmammor!!!

vart kommer alla dessa barnvagnsmammor ifrån? jag uppfattade att alla 4 mammor som trängdes inne på cafét skulle ha en barnfri kväll och att dom skulle festa " så jävla skönt att slippa ungarna"  jag får flipp på barnvagsmammor! när man har som mest brådis ja då är dom där och går 4 på rad och tar upp hela gatan.

dagens ris går till barnvagsmammor som invaderar stan så fort det blir lite varm
 

rapport från min ungdom

Jag sitter här på kontoret med vinyl 107 på högsta volym, kaffet i ena handen, och mår som en kung! Funderar på att dra ut datan på gården och röka, dricka kaffe och lyssna på vinyl 107

Jag och Robban va i vår ungdom rätt skoltrötta och satt oftast på min ballkong i tyresö och rökte,snacka skit, drack kaffe och lyssna på vinyl hela dagarna! det va så sjukt jävla najs!

En solig vår dag satt jag och Robban hemma hos mig och ugglade framför tv,n båda två skolkade den dagen . Min mor va inte så glad på oss på den tiden.,

Vi sitter och gottar oss med en kopp java när jag ser att morsan plötsligt kommer upp på loftgången. Robban uppfattar detta på 0,2 millisekunder och slänger sig ur soffan och börjar springa upp mot mitt rum för att gömma sig, halvvägs uppför trappen kommer han på att han glömt skor,jacka,väska i hallen och slänger sig ner igen.

Jag sitter kvar i soffan och ser hela händelseförloppet, Robban slänger sig ner och försvinner lika snabbt upp igen, precis när morsan öppnar dörren är robban uppe på rummet.

Morsan undrar självklart varför det står två kaffekoppar och två tallrikar på soffbordet. "jag va hungrig svarade jag"
Morsan anar att nått inte står rätt till och letar igenom rum efter rum men hittar ingen robban,

Min förhoppning är att Robban har hunnit smita ut ballkongvägen, Morsan stannar hemma i lite mer än 2 timmar, tio min efter att hon gått sitter jag ute och röker. Plötsligt kommer Robban ut från lägenheten täckt av damm

jag frågar såklart vart han har hållit hus i 2 timmar?

" Ja jag hade inget annat val än att gömma mig under din säng tillsamans med alla dammråttor där har jag legat och tryckt i 2 timmar! ge mig kaffe!!!!"

Hahaha en helt underbar händelse !


Det pågår ett krig!!!!

oj det pågår ett krig i min blogg ( komentarerna) mellan Martin och Amanda, va försiktiga mina barn jag vill inte ha tredje världskriget här nu :D  hårda ord :D Ni e så söta, ni kanske borde bilda familj eller nått? :P

Vaknade upp strax innan klockan slog 6 imorse, solen letade sig in genom mina igendragna gardiner, solen pillade mig i ögonen och jag hade inget annat val än att gå upp ur sängen, Morris satt utanför dörren han lika nyvaken som jag, vi strosade ut i köket där han hjälpte mig med att sätta på kaffet, han satt där på diskbänken och studerade nogrant när jag hällde i vatten och i med kaffepulvret :P jag tror att han va människa i sitt tidigare liv :D

Annars då? jag känner att det kommer att bli en sinnesjukt bra dag idag, solen skiner, fåglarna kvittrar, vinyl 107 pumpar ut ur mina högtalare på jobbet med NANCY SINATRA - THESE BOOTS ARE MADE :D Kaffet står brevid mig och jag känner mig allmänt taggad!

Helgens planer då!

Fredag: ska möta upp en nyfunnen foto vän vid namn Amina och plåta henne, hoppas på bra väder så det blir lite sköna utomhus bilder i gamla stan :D

Lördag monsterfotodag!!! Har 2 dubbelpåtningar
först ut är Linnea med sin vän Maria ( tror hon hette så)
några timmar senare är det dags för nästa plåtning med Nattis och Fatima! Tema vampyr!

Söndag får jag troligtvis vila ut min fotohjärna 'D

På måndag ska jag träffa Sara som ska agera fotograf, då är det jag som modellar haha :D

onsdag är fröken Lollo uppbokad för plåtning

ja ni kan ju räkna med många nya bilder snart :D



Dagens Citat från jobbet

Ja va bakfull och på allmänt dåligt humör när jag lunkade runt på kontoret, Steffie va hack ihäl och lekte skugga.



jag " idag är jag less på tjejer och på dåligt humör så nu ta du det lungt"



Steffie " Jag är minsan ingen tjej jag är en pojke med fitta sådeså!"


jag kunde inte låta bli att skratta


Förvirringen är total!

vädret gör mig förvirrad! ena sekunden är det sol, nästa sekund snöar det! Det va stans skummaste väder igår! under dagen va det rätt okej värme, men när jag va ute och snurrade inatt så va det helt plötsligt 6 minusgrader! vart fan kom den kylan ifrån? Imorse när jag vaknade upp i min bakfylla så hörde jag på radion att det hade vart 17 minusgrader strax norr om uppsala, Det är fan sinnesjukt! jävla väder! jag tror jorden exploderar snart!


det va löning inatt, jag kännde att jag behövde döva mina tankar och intog After och deras whiskyflaska strax efter kl 00. Hookade upp med baren dimman och knallade till Medusa, vidare från medusa till skeppsbar där jag och sebbe snabbt kom fram till att dra därifrån, tillbaka till After där jag fick 4 st narkotikapåverkade idioter utslängda, hurra för mig typ!


Alla vägar bär till After!



Att försöka förstå sig på tjejer har jag från och med idag slutat med.


veckan har knappt börjat!

Men jag har redan samlat på mig härliga citat från vänner Och kollegor!

After work på tempelbar igår kväll.
en diskution om förhållanden

Jag " Lammkött is the shit"
2 sekunders tystnad från Martin
Martin tillbakalutad mot ryggstödet med händerna på magen  "Äsch vadå hål som hål!"

anonym
" Det är fan fel på ALLA killar!!! antingen är dom skumma, för gamla eller invandrare"

Martin
" Bara för att jag ligger med dig betyder det inte att jag inte får ligga med andra"


Man ska inte leka med brinnande tändstickor när man håller på med benisn

Man har ju fått lära sig som liten att man inte ska leka med elden i närheten av bensin. Omdömet brast en solig julidag för 11 år sen!

Det va i mitten av det underbara sommarlovet, solen hade stekt oss flera veckor i sträck! Dagar fyllda av bad, fiske, folköl, brudar och allt annat som en 15 åring sysslar med under ett sommarlov.


Denna stekheta dag satt vi 4 grabbar i mitt vardagsrum och filade på planer för dagen, meningen ” vad fan ska vi göra” hade ekat i våra huvuden sen vi vaknade. Vi bestämde oss ör att ta oss ut till en ö och tälta och ha en allmänt skön dag med sol, bad och folkpiss. En båt tur på ca 25 min med motorbåten.


Men för att åka båt krävs benisn, Jag tittade ner bensintanken och fann den ekande tom.  Vi bestämde oss för att röra oss ner mot bensinmacken för att tanka på. Eftersom jag va ensam hemma den sommaren då hela familjen befann sig på landet. Så kunde jag inte fråga min kära styvfar om vad det skulle va för bensin i tanken, Dom vägrade svara i telefon så jag kunde inte fråga


På bensinmacken chansade vi på vilken bensin det skulle vara. Vi fyllde tanken med så mkt vi kunde för våra sommarlovspengar och traskade glada iväg hem.


Väl hemma så ringer min styvfar och informerar vilken bensin det ska vara i tanken. Det visade sig såklart att vi valt fel. Vi va tvungna att återvända för att fylla på nytt. Men vad gör man med 30 liter bensin?`


På den tiden bodde jag i terrass lägenhet med en stor terrass och vackra blomlådor. Jag kom på den då så briljanta idén om att hälla över bensinen i stora glasflaskor, Vi rotade fram dem största flaskorna vi kunde hitta och började fylla på. ( självklart ingen tanke på vart vi sen skulle göra av allt)


Jag, Alex, Danne  och Erik ( Erik bodde vägg i vägg med mig) Jag tog på mig ansvaret att börja hälla över allt,  grabbarna sysselsatte sig med viktiga saker så som att sola och röka. När jag började fylla den sista och den minsta burken av dom alla med bensin så ser jag Danne leka med tändstickor.


Av misstag bränner han iväg en brinnande tändsticka mot mig och bensinen. I Efterhand så har alla sagt att allt verkligen gick i slow motion. Jag som skriker NEEEEEEEEEEEEJ!!!!, Alex som följer tändstickan med blicken, , Erik som också följer tändstickan med blicken, och danne som bara står förstenad.


Nån sekund senare ( för oss kändes det som tio sekunder)  landade tändstickan i en av pölarna med bensin som uppstått på betongen, självklart i pölen närmast burken. Det dröjer inte många sekunder innan bensinen fattar eld och sprider sig i snabb takt mot burken. 4 grabbar står blixtstilla, ingen gör nånting , ingen är kapabel, vi står som förstenade, burken fattar eld, Alex och Danne springer fram och tillbaka på terrassgången och skriker ” vad ska vi göra vad ska vi göra?!!!??!!”


Jag står fortfarande kvar i några sekunder, hur släcker man brinnande bensin? Med skum såklart!, men vi har inget skum! Och nu brinner det så mycket att jag inte kan ta mig in för att hitta nått att kväva elden med. Den svarta röken bolmar upp! I avsaknad av hjärna fattar jag tag i vattenslangen och börjar spruta vatten mot elden. Erik har nu hunnit försvinna in till sig för att ringa brandkåren, Alex och Danne springer fortfarande omkring.


Vad händer när man sprutar vatten på brinnande bensin? DET BRINNER ÄNNU MER! Infernot är totalt! Jag fortsätter spruta så mycket jag kan och anfaller från alla vinklar jag kan. Hur jag lyckades släcka elden är fortfarande för mig ett mysterium! Elden är släkt Alex rusar in till Erik som pratar med larmcentralen och skriker att elden är släkt!


Damen på SOS alarm säger då argt till Erik ” Ni får inte busringa det är faktiskt allvar”


Tio minuter senare står 4 grabbar och stirrar på terrassen, röken har färgat fönstren svarta!, dörren är svart , terrassen är svart,  jag är svart,


Vi är glada ingen är skadad! 2 timmar senare fattar jag mod till mig och ringa familjen och berättar vad som hänt! Nervös som fan vräker jag ur mig allt. Morsan och styvfarsan garvar lite och skäller inte ut mig. ” bra att ni lever ” 

Det här va den sanna historien om bensinen som brann


RAPPORT FRÅN MIN UNGDOM!

Tänkte att det ska bli ett inslag här hos mig att skriva lite om galna händelser från min ungdom. Vi har ju alla vart med om helt skruvade grejer när vi va unga och galna! Jag tänkte bjuda på några riktiga pärlor ur mitt liv

Några saker att se fram emot! ”

 Man ska inte leka med brinnande tändstickor när man håller på med benisn”
” Gör inget dumt nu för jag vet ändå vad du gör”
 ”En karta flavegyl och 2 folköl ”
” flygturer jag mins ”
 ” Får det lov att va en väska med sprit?”
 ”Bengans väg till kaffebryggarn”
 

Ett smakprov ur mitt liv som tonåring!


VA DET NÅN SOM SA MÅNDAG?

När jag kom in till jobbet va det första jag gjorde va att ringa Sellecta då kaffemaskinen va helt ur funktion. I Fredags va jag en smula trött när jag skulle fylla på grädde. stog i mina egna tankar och hällde när jag kom på att jag stog och hällde i kaffebehållaren.

ingen fara på taket tänkte jag. men kunde inte byta kaffe eftersom jag använt den sista påsen. nåväl igår så fick maskinen flipp och säljarna gick bananas.

Med en tekniker i örat från sellecta som bara garvade plockade jag isär kaffemaskinen i delar och diskade delarna. grädden hade gjort så allt gukkat igen. va en spännande upplevelse. jag lyckades iaf montera ihop skiten. den funkade inte. jag gav upp och gick och köpte bryggkaffe. Mina säljare va i upplösningstillstånd pga kaffebristen.

väl uppe på kontoret igen ringer sellecta kvinnan och säger att jag kan stoppa bryggkaffe i maskinen.... jag plockar återigen isär maskinen. tio min senare funkar den galant! klockrent jag är stört och bäst tänker jag!

det skulle jag inte ha tänkt! tio min senare dog den igen, uppgivet ringer jag sellecta som lovar att skicka en tekniker.
Efter dubbelronden med kaffemaskinen va det dax för ännu en rond med våran gigantiska skrivare. det problemet löstes rätt snabbt:P

under tiden jag fixar med skrivaren ringer min kollega Mickan och säger att hon är sjuk! dubbelpass!!!!! NEJ NEJ jag slapp dubbelpass, Björne täcker upp för mig ett par timmar, så nu sitter jag hemma och ugglar.

jag hatar maskiner!


ÄNTLIGEN MÅNDAG! :D

Då va det äntligen Måndaag morgon igen :D Ny vecka nya utmaningar, spännande som  alltid :D jag har sovit 3 timmar inatt ungefär! gick och la mig vid 12 snåret igår kväll men låg bara och vred och vände på mig, hittade inte den där speciella sovställningen. Jag kännde mig som en hund som snurrade runt i sin korg.
 
Men jag är ganska pigg endå och känner att idag blir det en bra dag :D

Jag va som sagt ute på en fotorunda i slussen igår. Vart en hel del bilder på kort tid. nära 400 bilder knäppte jag av :D sen började det snöa???

vafan! här har man festat in våren och så helt plötsligt kommer det snö? vad är detta? Nåväl här kommer det bilder från gårdagens lilla runda :D

  

  

  


Laddar

Tjoho alla härliga bloggläsare ! hoppas att ni har haft en kalas helg ? för det har iaf jag haft! Började i fredags med att fira in våren nere på KK här i gamla stan. KK = Kajkanten... va en riktigt härlig tillställning som innehöll det mesta av det bästa. bilder kommer upp ikväll...

igår vaknade jag med en grymt härlig baksmälla, men några koppar kaffe och en naproxen senare va jag återställd iaf till 75%. jag tillbringade hela dagen med att kolla igenom mina bilder, redigera bilder resultatet kommer oxå upp under kvällen.

Nu sitter jag och ugglar på kontoret, jag är inne och laddar mina kamera batterier. tänkte dra en fotorunda nere vid slussen, rätt najs att plåta där :D

Det vankas en hel del andra plåtningar oxå...

bandplåtning med Fredde och Jasenko

en stadsplåtning med Jacqueline

dubbelplåtning med Linnea och hennes kompis

dubbelplåtning med Becca & Madde

jag har kommit fram till att jag behöver en ny kamera! nån som är sugen på att sponsra?

Vi ses på andra sidan linsen mina vänner!

Morris bror kan sova vart som helst?

veckan som gått

Yes ja yes yes ja! då va det äntligen fredag! har vart en rätt skum vecka, har jobbat jävligt konstiga tider! och det har tagit på mina krafter!

Min kollega har skaffat hundvalp tillsamans med sin karl. hundvalp = problem för André. min gamla kollega hade barn barn = problem för André.

det va bara en tidsfråga innan smällen skulle komma pang sa det i måndags! Jag skulle egentligen jobbat kvällspass denna vecka, skönt med sovmorgon. MEN nu har jag fått jobba dagtid istället, samt ett dubbelpass plus en kväll, jag är rätt skruvad i huvudet. Men nu har vi iaf kommit fram till att jag ska köra dagtid i 2 månaders tid. rätt okej endå jag får ju iaf ett liv till skillnad från min kollega som inte kommer att ha nått liv alls :P

annars så har veckan vart helt okej, har fått en del saker gjorda :D det har väl blivit en del festande i vanlig ordning oxå.

Helgens planer lyder som följer!

ikväll är det KKF premiär! ni som inte har en susning om vad KKF står för så är det kajkantsfylla!. Team KKF och Team fullast vinner ska fira in våren samt några födelsedagar på KK i old town. Ni är välkomna förbi!

under morgondagen har jag bestämt mig för att dra till Slussen och ta lite sköna bilder. jag kanske kan få nån med mig?

söndagen är vilodag enligt rykten. jag är ledig och tänker tillbringa söndagen till bildredigering och fixa och trixa med nya hemsidan!

Min första ormmatning :P

Nya Redigeringar

Nya redigeringar med Linnea

  

 

Nya redigeringar!

Lite nya redigeringar från plåtningen med Amina & Leila

  

  

mina funderingar

Jag funderar över ganska mycket!

Min senaste fundering på är om jag ska dra igång att köra radio igen. Det är ju så jävla roligt! Den radiopratande fotografen kanske? :P

Jag ahr ju kört för några stora stationer på nätet och i Tyresö så varför inte dra igång nått riktigt stort.

vad säger ni gott folk? ska jag börja köra igen?


man kan ju alltid testa?

Satt en kväll nere på After efter avslutat arbetspass och snacka lite skit med artendern med en kopp java. på andra sidan baren sitter två tjejer som funderar på om tranbärsjuce och mjölk är gott?


Jag funderade några korta sekunder. Frågade " Men ni kan väl testa då?" "Nej det kan ju va äckligt" fick jag till svars. Ja ja jag bad bartendern hälla upp en skvätt tranbärsjuce och mjölk och blanda om. det såg helt okej ut, luktade helt okej och ja det smakade fan helt okej oxå! Med en skvätt vodka eller nått annat spännande alkoholaktigt så skulle det kanske kunna bli en hyffsad drink, kanske inte den godaste men den skulle funka!



jag har en del konstiga vänner och bekanta. en av dom konstigaste jag har heter Agneta. en riktigt skum liten filur som kommer från Göteborg. Hon kan ringa med jämna mellanrum och fråga om dom mest konstiga saker.

urdrag ur några samtal

Agneta ringer kl 01.00

"Hej jag va nyss nere i tvättstugan och tvättade och när jag öppnade tvättmedelsluckan så flög det in lite tvättmedel i munnen på mig kommer jag att dö nu?"

svar " alltså om det va mycket tvättmedel kanske det inte är så bra. hur mycket va det?

Agneta " ja typ ett litet korn"

Svar "då är det ingen fara"

Agneta är du verkligen säker för jag börjar må väldigt dåligt"

_______________________________________________

Samtal 2

Agneta " André jag har slagit huvudet i skärbrödan ska jag uppsöka läkare?"

Svar " hur i helvete slår man huvudet i en skärbräda?"

Agneta alltså jag skulle skära gurka och då slog jag huvudet i skärbrädan"

svar "blöder du?"

Agneta " Nej men endå"

________________________________________________

samtal 3

Agneta " André jag är typ hypokondriker "

Svar " ja du tror ju väldigt ofta att du är sjuk"

Agneta " ja alltså och nu har jag typ huvudvärk ska jag ta en ipren eller åka till läkaren?"

Svar " gör som du känner"

Agneta " alltså nu så är huvudvärken borta men nu har jag ont i foten"

_____________________________ ___________________________


SUNDSVALL :D

Fredagen den 6e mars va det äntligen dax för mig att lämna stockholm och åka upp till söta Tess i Sundsvall. Efter en massa strul med biljetter så kom jag äntligen iväg. bussresan upp delade jag med massa trevliga folk. strax innan annkomst till Sundsvall så va det bara jag och en karl på runt 40 kvar på nedervåningen på bussen,
 
Han drog upp en stor flaska whisky och två pappmuggar. Innan jag visste ordet av så hade jag en pappmugg framför mig med whisky. " jag antar att du va törstig och du såg ut att behöva en klunk whisky" sa mannen och log. jag njöt. i ca 10 min sammanfattade han sen sin "livshistoria" om vart han hade bott och att han va en man som inte tyckte om folk utan föredrog att bo i skogen :P kul kille


i sundsvall möter Norrlands skönhet upp mig : ) efter lite kramande vandrade vi hem mot henne. sen vart det mys kväll med te och film :) Vi somnade väl rätt så snabbt då båda va rätt trötta efter en lång vecka.


På lördagen så vaknade vi upp ganska tidigt för att bege oss iväg till hennes mamma och låna hennes bil : ) Vi skulle åka ca 10 mil Norrut till Tess gammla skola som är ett naturbruksgymnasium med massa söta, reptiler, kor, får och allt annat spännande som en sån skola innehåller :)


Efter lite kaffe intag begav vi oss iväg. Tess som ganska nyligen tagit körkort körde säkert och bra och jag kännde mig rätt lugn och trygg och hade inte dödsångest en enda gång :D Jag förundrades över den extremt vackra naturen på G upp och kameran gick såklart varm. Solen följde oxå med oss hela vägen :D


Efter nån timmas bilfärd va vi framme :D Tess trånade efter sin sötnos Väs (orm) så vi hoppade glatt in till reptilrummet , kameran gick på högvarv :D Efter lite ormkramande och gulligullande med sköldpaddor så gick vi runt resten av skolan och tittade på söta djur i alla former. för första gången i mitt liv fick jag se en walleby med unge LIVE :D så sjuuuuuukt söta! Efter nån timma begav vi oss iväg mot Sundsvall igen : )


Kvällens plan va att dricka lite öl och chilla :D

Men innan så åkte vi hem till hennes far och tog en snabb fika med hennes far och två bröder, sen va det hockey time så alla försvann rätt snabbt :P Men det va en riktigt trevlig liten tillställning. Sen vidareen i mitt liv fick mata  hem till Tess mamma igen där jag för första gången i mitt liv fick mata ormar :D


väl hemma igen så gjorde vi oss iordning och åkte iväg till Robbin för lite öldrickande och skitsnack : ) Hemma hos Robbin satt hans polare Jon. Vi njöt av showen när dom lirade fotboll på tv,n och kastade härliga glåpord på varandra hela tiden :D


Vart en ganska lugn och städad kväll med skönt sällskap :D


Vi kommer hem runt 1 tiden vet inte riktigt när vi somnar men kl 4 börjar brandvarnaren pipa som tusan! Tess irrar omkring i lägenheten och förstår inte riktigt vad som händer. Jag är ännu mer förvirrad och undrar vafan det ör som låter. jag vill bara få tyst på skiten! Jag slår ner brandvarnaren med en golvmopp, batteriet flyger iväg men den fortsätter tjuta endå!


jag lyssnar lite extra och hör att det inte bara är våran brandvarnare som tjuter, hela huset låter, jag och tess bestämmer oss för att lämna huset, tillsamans med ett 50 tal nyvkana,förvirrade och fulla studenter står vi ute och huttrar en stund innan brandkåren behagar komma. Tydligen va det nån tjej som glömt nått på spisen :P

30 min senare ligger vi i sängen igen och sover som små barn!



Tyvärr så kom söndagen alldeles för snabbt vilket betydde 5 timmar buss tillbaka hem till sthlm : ( Som vanligt njöt jag i fulla drag av min vistelse där uppe :D hoppas att jag får åka upp väldigt snart igen? :D


Bussresan hem va sådär lagom rolig, snökaos gjorde så att vi kröp fram i snigelfart en bra bit, men turligt nog va vi hemma i sthlm ca 40 min försenade bara. jag hade nästan börjat förbereda mig på att få övernatta i bussen :P
 
  

  

  

   

   

  

   

   

 


André VS SL

I Tosdags förra veckan va jag på G hem från Robban efter lite Fifaspelande och kaffedrickande. När jag kommer upp till blåsut t-banestation känner jag att jag inte borde planka, magkännslan skriker "André det kommer att komma kontrollanter"

Som en god medborgare SMSade jag då min sms biljett för mina sista pengar på mobilen. Men biljetten kom inte fram direkt som den skulle ( SL,s system suger hästballe)


Eftersom tåget kom och jag inte hade nån vidare lust att vänta på min biljett och inte heller nån lust att vänta en kvart på nästa tåg så skuttae jag igenom spärren som en glad liten skolflicka.


Tåget rullar iväg. Vid Gullmarsplan visar det sig att min magkännsla stämde till 110%. På tåget kliver det in 6 st SL kontrollisar och ropar "biljettkontroll!!!" jag känner hur paniken i kroppen växer, min biljett har ju inte kommit fram. Men det borde man ju kunna förklara för dom snälla människorna när dom kommer och kollar. Dom kommer närmare och närmare,

När dom står 2 säten ifrån mig piper det till i mobilen. "phu vilken tur!" tänker jag.


kontrolltjejen kommer fram till mig jag hivar upp mobilen. då kommer smällen!

kontrolltjej " du skickade efter den här biljetten när du såg att vi klev på"

jag " Nej det gjorde jag inte"

kontrolltjej " Jo det gjorde du jag hörde att du fick sms"

Jag " ja biljetten kom ju fram nu erat system är ju inte det snabbaste i världen"

Biljetttjej " den här biljetten är ogiltig för du smsade den när vi klev på"

Jag " VAH??!!!" jag känner hur jag börjar koka innombords

"biljetttjej " ja den är ogiltig och du kommer få betala böter för att du plankar"

jag ( tystnad , djup suck och en konstig min) " men jag har ju betalat för min resa och då ska jag fan inte få böter!!!!!"

Biljetttjej ( tar upp block, inbetalningskort och annat och börjar skriva)


böteslappen låg på 1200 kr! en bot som jag absolut inte tänker betala! jag gjorde rätt, jag hade skickat och fått min biljett, jag hade vart lydig och snäll. Det är sinnesjukt det är inte första gången deras sms system inte funkar. Svar ja jag ska överklaga det här. jag håller på och utformar ett väldigt arg brev till SL jag kommer inte va nådig!

Är det nån mer än jag som råkat ut för det här?


Citat & händelser på jobbet

Jag sitter inne på kontoret när en av mina anställda kommer in. Vi kan kalla henne för Elsa

Elsa kommer in på kontoret i handen håller hon en sten

Elsa "Hej jag har hittat en sten!"

Jag " ja det finns ju ganska många stenar"

Elsa " ja jag tänkte att stenen kanske tillhörde nån?"

Jag " mhm?"

Elsa Hoppas att ni hittar ägaren till stenen den personen kanske är lessen just nu"


Återigen Elsa

Jag har precis diskat klart när Elsa kommer in i köket från säljrummet

Elsa " Nemen va duktig du är som diskar" ( sägs med gäll smålands röst)

Jag " ja eftersom ingen på detta bygge diskar så tycker jag att det är så kul att diska!!"

Elsa " ah men jag brukar diska det brukar jag alltid göra hemma"

( Elsa ställer ner glaset i diskhon och går därifrån)


En diskution om partykvällar under lunchen


Sara " alltså en gång va det nån kille som försökte sno min Gucci väska alltså han måste ju bara va gay"

Elsa igen under ett kvällspass

Martin kommer in till kontoret. Martin har lite halvlångt hår

Elsa " nemen Martin har du lockat håret? ( gäll smålandsröst)

Martin "tystnad"

Amanda " ja Martin har du lockat håret? du kan få låna min locktång nästa gång" ( skrattanfall)

Martin "tystnad" går ut från kontoret


Jessica efter en hård utekväll

Jessica " alltså den där jävla håriga jävla besten försökte väcka mig imorse"

 Det är så man känner sig ibland :P


UR MIN SYNVINKEL!

Hallå mina vänner! jag har inte bloggat på ca 6 dagar nu ( sen jag åkte upp till underbara Sundsvall) Ber om ursäkt för uteblivna bloggar och bilder, man får väl kalla det för blogguppehåll eller liknande :P Jag har bara inte orkat!

Jag har en del att skriva om så det kommer bli en bloggexplotion deluxe inom kort!

bloggar att se fram emot

André goes wild in Sundsvall part 3

Nya heta bilder

Senaste citaten från jobbet

André VS SL

André,s funderingar





LIVEBLOGG FRÅN SKOGEN del 2

Lämnade söderhamn för ca en kvart sen, går rätt fort :D våran gotländska chaffis Örjan gasar på som satan här jävligt najs!

fick springa ut på en snabb rökpaus! snackade lite med crippe om jobb, han behöver nytt jobb så om nån har nått lagerjobb till övers så hojta till:D

jag lyssnar på ljudboken "män som hatar kvinnor" riktigt bra faktiskt!

vi ses i dimman

LIVEBLOGG DIREKT FRÅN VÄGEN!

Resan fortsätter! jag somnade till en stund, kännde mig sjukt trött, vi stannade till vid en bensinmack och våran goländska busschafför vädrade oss en 5 min ungefär, En bussvärdinna är ombord på bussen, jag har fått Ybuss kaffe :D blaskigt men endå rätt gott faktiskt


jag har ca 2,5 timma kvar nu :D:D snaaaaaart framme huuuuuurraaaaa :D

det e bäscksvart ute! noll koll på vart vi e nånstans alls!

Liveblog direkt från ::::::::::::::::::::

jag livebloggar direkt från bussen! tror att vi befinne ross nånstans strax utanfr stockholm typ upplandsväsby! Fyfan för Väsby! jag och Martin va fast där en hel jävla natt! skapligt med ångest!

nåväl jag är iaf på G upp till Tess i Sundsvall :D wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii äntligen! ska bli sååååå härligt :D va känns som evigheter sen jag va där ska bli så mysigt : )

har väl ca 4,30 min kvar typ innan jag e framme, jag sitter vid ett litet bord, killen framför mig va klok och tog med sig ett grenuttag så nu har jag el :D uppkopplingen på bussen funka INTE! men killen brevid mig lånade ut sin dosa till mig :D jag har det bra!

vad hinner man göra på 4,5 timma då? titta på en film, redigera bilder, planera kommande plåtningar, ja lite allt möjligt, jag börjar bli en smula hungrig så jag ska nog hugga n på min macka snart :D

skriver mer om en stund

 


Blondinbella VS BlondinBengan

Dagens outfit för BlondinBengan :D


Byxor: Dressman 199 kr
tröja: dressman 200 kr
skor : intersport 450 kr
jacka : Blend 400 kr


  

 

TRASIG FOTOGRAF!

Snacka om att jag är trasig idag, Efter min plåtning igår är jag helt slut i skallen,  jag har träningsvärk utan dess like i armar och ben, jag tror jag står jävligt skumt när jag plåtar, min rygg dog oxå!

Plåtningen började sådär halvbra för mig som mådde rätt kasst redan sen tidigare under kvällen, jag taggade till och tjejerna kämpade tappert!

Vart en rätt rolig fotografering fram tills att min rygg absolut inte ville va med i matchen! vi startade runt 21.45 vi va väl klara strax innan kl 2 har jag för mig,

har gått igenom samtliga bilder nu, några riktiga guldbilder vart det.

nått som irriterar mig är att jag har en smula problem med ljuset, men med en smula övning blir det nog bra tror jag,

bilderna ligger i redigeringsstadiet än så länge : )


Band Plåtning

Här kommer några bilder från när jag va ute i Rågsved och plåtade när bande Strike Of Ares repade

  

  

 

fler bilder kommer inom kort

Modell Linnea

Här kommer några fler bilder från min plåtning med Linnea

  

  

 

fler bilder kommer inom kort


Nu rullar det!

Dom senaste dagarna har kamneran gått varm! vilket har vart väldigt kul! Samtalen halgar just nu in med folk som vill bli plåtade! bara idag har jag två nya bokningar, känns rätt skönt att folk har börjat höra av sig till mig, känns som att jag börjar komma nånvart lixom...

Har börjat få en hel del beröm för mina kort nu! det stärker självförtroendet jävligt mycket måste jag säga!

Kommande plåtningar!

2a Mars! Agneta ringde nyss in och ville ha bilder, vi kör ikväll i gamla stan, planerat ja lite bilder med mystik i
3e Mars! Catta & Micha dubbelplåtning, Catta ringde idag och ville ha nya snygga bilder
10e Mars! En av mina favorit modeller Nattis : ) tema Pinup

Ja mina vänner jag vill ha mer att göra! spelar ingen roll om det är människor, eller djur ge mig jobb :D


Modell Linnea

I lördags begav jag mig ut med kameran i högsta hugg och mötte uppe Linnea vid slussen, Tanken va lite sköna bilder i stadsmiljlö, TV,4 väder Tone hade utlovat strålande solsken, så va icke fallet, snö snö snö och mer snö och grått och trist, men det gick kalas bra endå :D

alla bilder är inte klara än men här kommer iaf två stycken!

 

RSS 2.0